Aşılama Aşılamanın 9.günü gebelik testi yaptım bakabilir misiniz ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melegim3606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
732
241
33
38
kızlar bugün aşılamanın 9.günü dayanamayıp test yaptım sonucu atıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar ilk 10 dk çıkan sonuç

Eklentiler

• B801A7E3-098E-4CF2-8EDA-A11983959E41.webp
    B801A7E3-098E-4CF2-8EDA-A11983959E41.webp
    16 KB · Görüntüleme: 1.544
daha erkenmiş test için bu çizgi iğne etkisi ile de olabilir
bu nedenle yarın sabah bir test daha yapıyosun

çizgi belirginleştiyse iğneden olamaz artık ve hamilesin

Kızlar nette oluyorum iğnenin etkisi vücuttan 10 günden sonra atılıyor Muş yani yorum olarak atmışlar canım sıkıldı :kızgın:biraz olsa ümit etmiştim :KK14:

Canm daha erken ilac etkisi olabilir bi 12. gun olsun garanti olur en azndan anlyorm seni ama az sabrrt bence uzulme snra

Haklısın canım hayırlısı olsun ne deyim:dua:

Ben sonuc gunune kadar ilk asilamamda belki her gun test yaptm bu sadece strese sebep oluuo bu asilamamda yeni ise baslamistm inan unuttm test gununu stres falan yoktu ve hamile oldugmu ogrendm sakn stres yapmayn 5 senedr bebegm olmuyodu tek sebebi stresmis onu anladm hayrlisi olsn hakknda canm en kisa zamanda hayallerne kavusursn saglkli bi sekilde insallahh :))

Ben sonuc gunune kadar ilk asilamamda belki her gun test yaptm bu sadece strese sebep oluuo bu asilamamda yeni ise baslamistm inan unuttm test gununu stres falan yoktu ve hamile oldugmu ogrendm sakn stres yapmayn 5 senedr bebegm olmuyodu tek sebebi stresmis onu anladm hayrlisi olsn hakknda canm en kisa zamanda hayallerne kavusursn saglkli bi sekilde insallahh :))
İnşallAh canım çok teşekür ederim sağol İnan stres olmasa olsacağına inanıyorum ama yok hiç çıkmıyor aklımdan:KK61:12.gün idrarda belli olur mu peki?

Back
X