lerm boyle garip garip cikiyo
Arkadaşlar ben de ilk asilamami yapali 13 gün oldu.pazartesi kan tahlil yapilckti.dundu kahverengi birkaç damla geldi.sabahda sancim oldu kanamam oldu.offf moralim çok bozukkk
Seni uzmek istemem ama ayni seyleri yasadm hemde bire bir ama tutmadi bu herkeste farklidir insallah sendeki hamilelik belirtileridir bn smdi ikinci asilamami olcam ama yumurtam tek solda oldu oda buyumuyo ne olcak bilmiyorum cok zor ve yipratici isler Rabbim yardimcimz olsunkizlar merhaba bende ayin otuzunda aşılama yaptırdım ilk bir hafta cok fena ağrım oldu yerimden kalkamadim sonrasindada ara ara sancılarım oldu. Göğüslerin resmen nerdeyse iki beden buyudu bugün on beşinci gün acayip bel ağrım ve kasiklarimda sancı var test yapmaktan korkuyorum sanki adet olacakmisim gibi ama sankide hamikeymisim gibi cok fena durumdayım.
benim ilk aşılamamdı dinlendim ve hamileyim şu an rabbim sizlere de nasip etsin inşallah kızlar
ama ne yapsam olur diye bişey gerçekten yok rabbim kısmet etse ağır iş yapsan da olur yok bu ay kısmet değilse bir ay dinlensende olmaz her zaman hayırlı zamanda ver rabbim diye dua edin
allah gönlünüzdekini hakkınıza hayırlı eylesin
Sebep yoktu canım bi sorun yoktu ama 1 yıldır olmuyodu ilk defa klomen kullandım artı çatlama iğnesi ve aşılama oldu ayrı ilaç falan kullanmadim. Bir hafta full yattım hiç bişey yapmadım zaten 11.gün öğrendim hamile olduğumu Rabbim hayırlısıyla hepinize yaşatsin inşallahAllah saglikla kavustursun cnm.pko falanmi wardi sende asilama neden oldun?yumurtani hapla mi buyuttu doktor igneyle mi?asilama oncesi ve sorasi ne ilaclari werdi sana?birde kac gun yattin asilamadan sonra?nelere diikkat ettin
Sebep yoktu canım bi sorun yoktu ama 1 yıldır olmuyodu ilk defa klomen kullandım artı çatlama iğnesi ve aşılama oldu ayrı ilaç falan kullanmadim. Bir hafta full yattım hiç bişey yapmadım zaten 11.gün öğrendim hamile olduğumu Rabbim hayırlısıyla hepinize yaşatsin inşallah
bildiğin yattım canım hiç kalkmıyodum yemek falan dışardan hallediyoduk onun dışında full yatış eşim bir hafta izin aldı o baktı bana sağolsun :)bır hafta nasıl yattın canım :) hıcmı kakmadın yerınden yanı????oncesınde folıkasıt falan kullanmadınmı cnm sen ?ıns cnım dua et bızede
bildiğin yattım canım hiç kalkmıyodum yemek falan dışardan hallediyoduk onun dışında full yatış eşim bir hafta izin aldı o baktı bana sağolsun :)
folik asit kullandım tabiki 3-4 ay su an da kullanıyorum
walla ediyorum canım rabbim hayırlısıyla versin inşallah :)
Merhaba arkadaşlar.
Sizden bilgi almak istedim. Ben regl tarihimin 4.günü menogon 75 lik iğneden olmaya başladım ve 8 gün oldum. Doktor kontroline gittim ve ertesi gün çatlatma iğnesini oldum, sonrasında 1 gün geçti ve aşılama yapıldı. Bugün aşılama sonrası 7.günüm. düne kadar sol kasığımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar oluyor, ara ara ve geçiyordu. Sürekli gaz sorunum devam ediyor, şişkinlik hat safhada, göğüslerim çok şişti özellikle uçları elleyince acıyor. Ama bugün şuana kadar kasığımda ağrı yok. Tutmuşmudur sizce? Çok kötü durumdayım uykularım kaçıyor tutacak mı diye... Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
Merhaba papatyapnr,
İnş canım inş benim de senin gibi tutar inan ki bunu o kadar çok istiyorum ki Rabbim inş tüm isteyenlere versin. Çok zor bir durum beklemek her gece uyku girmiyor, tutsun diye dualar ediyorum. Birde çevre baskısı çok fazla olunca işim zor.. Ben jel kullanmadım ama aşılama yapıldığı günden bu yana duphoston ilaç kullanıyorum. sabah akşam günde 2 defa bir tablet.
ama dediğim gibi işte bugün 8.gün ve bir kasık ağırısı olmadığı için acaba tutmadı mı dedim. Önceki günler hep oluyordu ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?