Doktorlar yatmanın etkisi olmayacağı söylüyor ama nedense biz de hep yatınca tutacakmış hissi var ocakta aşılama deneyeceğiz hayırlısı bakalım.Ben de iki gun yattim, gerisinde de raporluydum ise gitmedim ama evde de cok agir is yapmadim zorlamadim kendimi. Yine de tutmadi. Ilk asilamamdi, negatif oldu sonuc
dinlenmedim ve tutmadı . ama öyle bi seçenek yok :)))
Nasıl ekleyebilirim ankete yeni seçenekler aceleye geldi dün akşam çok odaklanamamıştım=(dinlenmedim ve tutmadı . ama öyle bi seçenek yok :)))
malesef ben de bilmiyorumNasıl ekleyebilirim ankete yeni seçenekler aceleye geldi dün akşam çok odaklanamamıştım=(
Yardim isteyebilirsin yöneticilere msj atarak canim.. Aslinda sayfayi sen kurdugun icin vardir duzenleme ..Nasıl ekleyebilirim ankete yeni seçenekler aceleye geldi dün akşam çok odaklanamamıştım=(
Ekleyecekler canım biz düzenleme yapamıyormuşuz yardımcı olacaklar.Yardim isteyebilirsin yöneticilere msj atarak canim.. Aslinda sayfayi sen kurdugun icin vardir duzenleme ..
Rabbim inşallah bize de nasip eder.iki kere aşılama oldum. birinde dinlendim birinde dinlenmedim ama ikisi de tutmadı. aşılamanın çok bi etkisi olduğuna da inanmıyorum.ikinci aşılamadan 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım 2 senenin sonunda çok şükür. Allah herkese nasip etsin.
Canim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnmde 15.gunum idrar testlerm hep negatif adet olmayi bekliyorum ama bir yanim insallah olmazsin diyor hamilesin bize cok dua et belki bi umut olur ne gibi belirtilerinz oldubenim ilk aşılamamdı dinlendim ve hamileyim şu an rabbim sizlere de nasip etsin inşallah kızlar
ama ne yapsam olur diye bişey gerçekten yok rabbim kısmet etse ağır iş yapsan da olur yok bu ay kısmet değilse bir ay dinlensende olmaz her zaman hayırlı zamanda ver rabbim diye dua edin
allah gönlünüzdekini hakkınıza hayırlı eylesin
inan bu forumdakilere öyle dua ediyorum ki ben bir yıldır istiyodum burda okuduklarım bana umut oluyodu çok şükür rabbim nasip etti. beliirtilerim ilk günden vardı canım aşılamam oldu biraz zor oldu benim ki iki gün hep kahve kırmızı karışık akıntım oldu eve gelip yattım hep çok ağrım vardıCanim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnmde 15.gunum idrar testlerm hep negatif adet olmayi bekliyorum ama bir yanim insallah olmazsin diyor hamilesin bize cok dua et belki bi umut olur ne gibi belirtilerinz oldu
Amin insallah canim benimde cok kasik agrim oldu ara ara cok hafif basm donuyo akintim cogaldi ve goguslerm cok hassaslasti birde bel agrim butun belirtiler var ama idrar testlerim hep negatifinan bu forumdakilere öyle dua ediyorum ki ben bir yıldır istiyodum burda okuduklarım bana umut oluyodu çok şükür rabbim nasip etti. beliirtilerim ilk günden vardı canım aşılamam oldu biraz zor oldu benim ki iki gün hep kahve kırmızı karışık akıntım oldu eve gelip yattım hep çok ağrım vardı
bir hafta ful yattım sonrasında da çok dikkat ettim
kasıklarımın ağrısını anlatamam sürekli batma ağrı sızı vardı yüz üstü bile yatamıyodum bu ay hamile değilsem daha hiçbir belirtiye inanmam diyodum çünkü gerçekten çok farklı oluyo vücut bata 4 gün kala rüyamda test yaptığımı gördüm pozitif çıkıyodu, uyanır uyanmaz yaptım pozitif çıktı çok şükür :)
darısı hepinize olsun canım
hayırlısını iste canım inşallah hayırlısıyla seninledir bebeğin :)Amin insallah canim benimde cok kasik agrim oldu ara ara cok hafif basm donuyo akintim cogaldi ve goguslerm cok hassaslasti birde bel agrim butun belirtiler var ama idrar testlerim hep negatifdun doktora gitmem kazimdi ama tatil oldugu icin gidemedim pazartesine kaldi insallah adet olmam Rabbim her isteyene yasatsn o guzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?