Aşılaması tutanlar ve tutmayanlar

Aşılamadan sonra dinlendiniz mi dinlenmediniz mi?

• Hayır dinlenmedim ve tuttu.

OY: 11 13,1%
  • Dinlendim ama tutmadı.

OY: 54 64,3%
  • Dinlenmedim ve tutmadı.

OY: 11 13,1%
  • 2. denememde gündelik hayata devam etmeme rağmen tuttu.

OY: 5 6,0%
  • Aşılamadan sonra normal yolla hamile kaldım.

OY: 3 3,6%

• Ankete Katılan
    84

ahsen su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
1.629
965
123
Merhaba arkadaşlar ocakta 2. aşılamamı deneyeceğim ilk aşılamamda sadece aşılama işleminden sonra 30 dk dinlendim ve hayatıma devam ettim .
Çünkü doktorum yatmanın tutma oranını arttırmadığını söyledi.

Ben de iki gun yattim, gerisinde de raporluydum ise gitmedim ama evde de cok agir is yapmadim zorlamadim kendimi. Yine de tutmadi. Ilk asilamamdi, negatif oldu sonuc

Ben de iki gun yattim, gerisinde de raporluydum ise gitmedim ama evde de cok agir is yapmadim zorlamadim kendimi. Yine de tutmadi. Ilk asilamamdi, negatif oldu sonuc
Doktorlar yatmanın etkisi olmayacağı söylüyor ama nedense biz de hep yatınca tutacakmış hissi var ocakta aşılama deneyeceğiz hayırlısı bakalım.

Anketi çok merak ediyorum lütfen aşılama tecrübesi olanlar oylasinlar

Bende 7.günümdeyim ne dinlendim ne dinlenmedim ortaya karisikAma elimden gelcikce dikkat ediyorum Allahtan hayırlısı ilk asilamam pek umudum yok asilamadan beride hastayim öksürmekten bi hal oldum Tutanlar lutfen belirtilerini yazarlarmi bize ümit olur belki

valla benim şimdiki aklım olsa mümkün olduğunca dinlenirdim her fırsatta yatardim. en azından içim rahat olurdu. siz yine de ağır kaldırmayın, yükseğe uzanmayın, her fırsatta uzanın

iki kere aşılama oldum. birinde dinlendim birinde dinlenmedim ama ikisi de tutmadı. aşılamanın çok bi etkisi olduğuna da inanmıyorum.ikinci aşılamadan 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım 2 senenin sonunda çok şükür. Allah herkese nasip etsin.

Rabbim inşallah bize de nasip eder.
2,5 yılın karşılığını bana da yeni yılda müjdeler.

benim ilk aşılamamdı dinlendim ve hamileyim şu an rabbim sizlere de nasip etsin inşallah kızlar
ama ne yapsam olur diye bişey gerçekten yok rabbim kısmet etse ağır iş yapsan da olur yok bu ay kısmet değilse bir ay dinlensende olmaz her zaman hayırlı zamanda ver rabbim diye dua edin
allah gönlünüzdekini hakkınıza hayırlı eylesin

Canim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnmde 15.gunum idrar testlerm hep negatif adet olmayi bekliyorum ama bir yanim insallah olmazsin diyor hamilesin bize cok dua et belki bi umut olur ne gibi belirtilerinz oldu

Canim cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bnmde 15.gunum idrar testlerm hep negatif adet olmayi bekliyorum ama bir yanim insallah olmazsin diyor hamilesin bize cok dua et belki bi umut olur ne gibi belirtilerinz oldu
inan bu forumdakilere öyle dua ediyorum ki ben bir yıldır istiyodum burda okuduklarım bana umut oluyodu çok şükür rabbim nasip etti. beliirtilerim ilk günden vardı canım aşılamam oldu biraz zor oldu benim ki iki gün hep kahve kırmızı karışık akıntım oldu eve gelip yattım hep çok ağrım vardı
bir hafta ful yattım sonrasında da çok dikkat ettim
kasıklarımın ağrısını anlatamam sürekli batma ağrı sızı vardı yüz üstü bile yatamıyodum bu ay hamile değilsem daha hiçbir belirtiye inanmam diyodum çünkü gerçekten çok farklı oluyo vücut bata 4 gün kala rüyamda test yaptığımı gördüm pozitif çıkıyodu, uyanır uyanmaz yaptım pozitif çıktı çok şükür :)
darısı hepinize olsun canım

Amin insallah canim benimde cok kasik agrim oldu ara ara cok hafif basm donuyo akintim cogaldi ve goguslerm cok hassaslasti birde bel agrim butun belirtiler var ama idrar testlerim hep negatif dun doktora gitmem kazimdi ama tatil oldugu icin gidemedim pazartesine kaldi insallah adet olmam Rabbim her isteyene yasatsn o guzel duyguyu

hayırlısını iste canım inşallah hayırlısıyla seninledir bebeğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…