- 18 Ocak 2019
- 72
- 12
- 38
- 29
- Konu Sahibi Dilanyildirim
-
MerhabalarCarsamba gunu asilama yaptirdim asilama yapip tutanlar bu sureci nasil gecirdiklerini anlatabilirlermi
Bugün 1 hafta oldu hafif kasik ve bel agrilarim var gogusumde hasasiyet basladi bide damarlarim belirgenlesti bekliyorum cuma gunu test yapmayi dusunuyorum bakalim nasipbugun mu basladin sende insaallah hayirli sonucunu alirsin
Bugün 1 hafta oldu hafif kasik ve bel agrilarim var gogusumde hasasiyet basladi bide damarlarim belirgenlesti bekliyorum cuma gunu test yapmayi dusunuyorum bakalim nasipbugun mu basladin sende insaallah hayirli sonucunu alirsin
Bende ates olmadi ama halsizlik uykusuzluk oldu bide hafif kasik agrilarim oldu ama siddetli degildi istah artisi asabi halilik falan da vardi ama ates hic olmadi12 nde başladım benmde ağrılarım çok bugun 4. gunum ateş çok var normalmi acaba sendede oldumu
Bende ates olmadi ama halsizlik uykusuzluk oldu bide hafif kasik agrilarim oldu ama siddetli degildi istah artisi asabi halilik falan da vardi ates hic olmadi
Insallah caniminş en guzel sonuçları alırsın alırız kucaklarımız dolu olur
Insallah canim
Yarin alicam ama sanirim olmadiCANIM SEN NEZMAN SONUÇ ALACAKSIN SANIRIM IKIMIZINKI BIRBIRINE YAKIN SONUÇ ZAMANI
İnce ince kasıkların mı ağrıyor?allahım inşallah tutmuşturBende ates olmadi ama halsizlik uykusuzluk oldu bide hafif kasik agrilarim oldu ama siddetli degildi istah artisi asabi halilik falan da vardi ama ates hic olmadi
Evet oyle oluyo insallah tutmustur ama ben busefer olmadi gibi hisediyorumİnce ince kasıkların mı ağrıyor?allahım inşallah tutmuştur
Tahlilin ne zamanEvet oyle oluyo insallah tutmustur ama ben busefer olmadi gibi hisediyorum
Yarin canim
Soylediklerini yasadim ama ates olmadi bi doktoruna danis istersenBenım aşılama oldugum gunden beri kasık ağırılarım 4.gun 37-5 ateş dudağım ucukladı o derece bugun 5.günüm Ateş ve devam eden kasık aprıları karın şişliği gaz böyle yaşayan oldumu
Insallah canim tesekkur ederim insallah seninki tutarCanım yarın inş çok güzel sonuçlar alasınRabbim en güzellerini nasip etsin inş
Insallah canim tesekkur ederim insallah seninki tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?