Aşılama Asilamasi tutanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün 1 hafta oldu hafif kasik ve bel agrilarim var gogusumde hasasiyet basladi bide damarlarim belirgenlesti bekliyorum cuma gunu test yapmayi dusunuyorum bakalim nasip bugun mu basladin sende insaallah hayirli sonucunu alirsin

Bugün 1 hafta oldu hafif kasik ve bel agrilarim var gogusumde hasasiyet basladi bide damarlarim belirgenlesti bekliyorum cuma gunu test yapmayi dusunuyorum bakalim nasip bugun mu basladin sende insaallah hayirli sonucunu alirsin

12 nde başladım benmde ağrılarım çok bugun 4. gunum ateş çok var normalmi acaba sendede oldumu

inş en guzel sonuçları alırsın alırız kucaklarımız dolu olur

Benım aşılama oldugum gunden beri kasık ağırılarım 4.gun 37-5 ateş dudağım ucukladı o derece bugun 5.günüm Ateş ve devam eden kasık aprıları karın şişliği gaz böyle yaşayan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…