- 10 Ocak 2021
- 161
- 135
- 23
- 33
4 yıl olacak canımKaç senedir uğraşıyorsunuz siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yıl olacak canımKaç senedir uğraşıyorsunuz siz
14. Gün kesin çıkar kaset testte zaten 14. Gün yada 15. Gün adet oluyorsun tutmazsaBi de direk kan testi mi yapmak lazım acaba idrar testinde çıkmaz mı on beş gün sonra falan ordan bi sağlama yapsaydım yoksa hiç gidip kan vermeyeyim
3.5 yıllık evliyim canım zaten 1 yıl dolmadan bir sorun olmadığından hiç birşey yapmadı doktorum 1 yıl doldu aşılamaya başladık bir şart yokcanım kaç yıllık evlisin aşılama için şart var mıacaba
Hımmm evet ben daha yeni başladım o zaman sana göre4 yıl olacak canım
Hımm rabbim cümlemize bu mutluluğu yaşatsın inşallah gerçekten çok zormuş her ay bi umutla beklemek14. Gün kesin çıkar kaset testte zaten 14. Gün yada 15. Gün adet oluyorsun tutmazsa
Doğrudur canım ne kadar erken başlarsan o kadar erken sonuç alırsın ben çok ara verdim üst üste yapmadım beklediğim aylar oldu sen öyle yapma elinden geleni yapılması gerekeni yap tedbir bizden taktir AllahtanHımmm evet ben daha yeni başladım o zaman sana göre
Amin canım zaten beklemek yoruyorHımm rabbim cümlemize bu mutluluğu yaşatsın inşallah gerçekten çok zormuş her ay bi umutla beklemek
Valla benim de ara vermem gerekecek gibi görünüyor bundan sonra zaten elimin değerlerini yükseltmemiz lazım rabbim yardımcımız olsunDoğrudur canım ne kadar erken başlarsan o kadar erken sonuç alırsın ben çok ara verdim üst üste yapmadım beklediğim aylar oldu sen öyle yapma elinden geleni yapılması gerekeni yap tedbir bizden taktir Allahtan
Amin kuzum inşallah tutarda gerek kalmazValla benim de ara vermem gerekecek gibi görünüyor bundan sonra zaten elimin değerlerini yükseltmemiz lazım rabbim yardımcımız olsun
İnşallahAmin kuzum inşallah tutarda gerek kalmaz
Bu aradaki süre boyunca eşiniz tedavi mİ oldu. Yani ilaç v.s kullandı mı. 20 kat var arada. Gerçekten inanılır gibi değilKızlar özel hastanede 3 kez aşılama oldum ilk aşılama 6 milyon ikincisi 8 milyon üçüncüsü 10 milyon ve biz 10 milyona sevinmiştik tabi 3üde tutmadı yalnız benim sağ tüpüm tıkalı tesadüf yumurtam hep sağda oluştu tutmuyordaha sonra biz tüo bebeğe geçtik devlet hastanesinin orda o kadar ilgililer ki sanki özel hastane gibi bulunduğum merkezde özel tüp bebek merkezi yok mecburduk gittiğimiz de klomen ile aşılama oldum kabul etmediler gonal f ilacı ile tedavi olmam gerekiyormuş tüp bebek merkezinde ilk aşılama normalde eşimin yıkanmamış spermi 195 milyondu yıkandıktan sonra 130 milyon oldu o kadar şaşırdık ki yıkama makinası ve yıkayan kişi çok önemliymiş özel hastaneden nefret ettim
Hsg de mi tespit etti tıkalı tüpü doktorun.Canım spermi yıkayan kişi çok önemliymiş kimi çoğu spermi öldürüyormuş benim sıkıntım sağ tüpüm tıkalı ve yumurtam sağda oluşuyor her seferinde sağ yumurtayı sağ tüp sol yumurtayı sol tüp yakalıyor ama doktorlar nadirende olsa sağ yumurtayı sol tüp yakalıyor kitaplar bu bilgiyi bize veriyor diyor çok düşük ihtimal o yüzden tutmuyor mesela özel hastanede de eşimin spermi 195 milyondu şaka gibi yıkanınca 10 milyon kaldı yıkayan kişi sorunlu eşin değil çok sinir bozucu
Hayır zaten onun bir sorunu yoktu yani devlette de özelde de yıkanmamış hali 195 milyon küsürdü ama özelde yıkanmış hali son aşılama 10milyondu devlette 130 milyon pazartesi aşılama olacak çok merak ediyorum kaç milyon çıkacak inanın siz bide bizi görseydiniz şok olduk tüp bebek doktorunun dediği tek şey yıkamayı yapan kişi çok önemli dediBu aradaki süre boyunca eşiniz tedavi mİ oldu. Yani ilaç v.s kullandı mı. 20 kat var arada. Gerçekten inanılır gibi değil
Evet 1 yılı geçti rahim filmi çekineli ama hepte tıkalı tarafta gelişiyor yumurtam bu ayda aynı umutsuzum neyseki diğer ay tüp bebek inşallahHsg de mi tespit etti tıkalı tüpü doktorun.
Hsg çekimi sırasında basınçlı sıvı açıyormuş.yılda 2 kere hsg yapılıyormuş 6 ayda bir. Belki hsg yi tekrarlayınca açılır. eğer açılmazsa bir operasyon var adını aklıma getiremedim. Doktorunuz tek tüple mi ilerlemek istiyor diğer tüpü açmak istemedi mi hiç. Bazen doktorlar bütünü düşünüp ele almıyor.Evet 1 yılı geçti rahim filmi çekineli ama hepte tıkalı tarafta gelişiyor yumurtam bu ayda aynı umutsuzum neyseki diğer ay tüp bebek inşallah
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bana ve benim gibi tüm isteyenlere inş.Evet 1 yılı geçti rahim filmi çekineli ama hepte tıkalı tarafta gelişiyor yumurtam bu ayda aynı umutsuzum neyseki diğer ay tüp bebek inşallah
Ya bu işin en önemli kısmı iyi bi doktor bulmak galiba benim doktorum da eşimin sperm sayısının on milyon olduğunu bildiği halde son ana kadar bi şey demedi son hafta artık aşılama yapmanın son aşamasına gelmişiz ben sorunca evet az aslında diyorHsg çekimi sırasında basınçlı sıvı açıyormuş.yılda 2 kere hsg yapılıyormuş 6 ayda bir. Belki hsg yi tekrarlayınca açılır. eğer açılmazsa bir operasyon var adını aklıma getiremedim. Doktorunuz tek tüple mi ilerlemek istiyor diğer tüpü açmak istemedi mi hiç. Bazen doktorlar bütünü düşünüp ele almıyor.
Bu yüzden 13 ayım gitti boşu boşuna. 7 ocak 2020 de çocuk sahibi olmak istiyorum dedim doktora gittim. Yaş 39.Hormon baktı folik asit yazdı deneyin dedi gönderdi bir sorun yok diye. Pandemi vs randevu bulamadım. Sonra ekim ayında gittim hormona baktılar tüp bebek e yönlendirdiler.
Ve iki hormon tahlillere arasında bariz çok fark var. 1. De fsh 10 küsürlerde. Normal yolla olur diye yolluyor beni. 2. De fsh 8 küsürde tüp bebek diyor. Daha yumurtalık takibi bile yapmıyor. Hepsi benim netten araştırıp talep etmemle yapıldı. Amh ve hsg. Yoksa dr deneyin diyor.
Halbükü 0cak 2020 de gittiğimde bu testleri amh hsg vs yapsa durumu ele alıp anlatsa hem sgk tüp desteği alabilecektim hem de zaman kaybetleyecektim.
Ablacım evet 2 çekim üstüste de yapılıyormuş yapmadı ama bu özelde kendi doktorumdu.Hsg çekimi sırasında basınçlı sıvı açıyormuş.yılda 2 kere hsg yapılıyormuş 6 ayda bir. Belki hsg yi tekrarlayınca açılır. eğer açılmazsa bir operasyon var adını aklıma getiremedim. Doktorunuz tek tüple mi ilerlemek istiyor diğer tüpü açmak istemedi mi hiç. Bazen doktorlar bütünü düşünüp ele almıyor.
Bu yüzden 13 ayım gitti boşu boşuna. 7 ocak 2020 de çocuk sahibi olmak istiyorum dedim doktora gittim. Yaş 39.Hormon baktı folik asit yazdı deneyin dedi gönderdi bir sorun yok diye. Pandemi vs randevu bulamadım. Sonra ekim ayında gittim hormona baktılar tüp bebek e yönlendirdiler.
Ve iki hormon tahlillere arasında bariz çok fark var. 1. De fsh 10 küsürlerde. Normal yolla olur diye yolluyor beni. 2. De fsh 8 küsürde tüp bebek diyor. Daha yumurtalık takibi bile yapmıyor. Hepsi benim netten araştırıp talep etmemle yapıldı. Amh ve hsg. Yoksa dr deneyin diyor.
Halbükü 0cak 2020 de gittiğimde bu testleri amh hsg vs yapsa durumu ele alıp anlatsa hem sgk tüp desteği alabilecektim hem de zaman kaybetleyecektim.
Artık tüp bebek en akıllıca. Ama o da dünya para. Kendimi toplayıp karar vereceğim.Ablacım evet 2 çekim üstüste de yapılıyormuş yapmadı ama bu özelde kendi doktorumdu.
tüp bebek bölümü değil tek tüplede olur diye yağladı balladı ben şimdi tüp bebek merkezindeyim işte ordaki aşılamayı kabul etmeyince rapor çıkmadı tüp bebekte merkezinde de 2. Aşılamamı olacağim pazartesi günü bundan sonraki ay tüp bebeğe ümitleniyorum benimde zamanım çok gitti.
İyi doktoru ilgili doktoru bulmak çok zor sizin hele hiç zaman kaybetmemeniz gerekirdi şimdi ne yaptınız aşılama mı ne olacak yani
Sizin probleminiz neydi ben kaçırdım orayıArtık tüp bebek en akıllıca. Ama o da dünya para. Kendimi toplayıp karar vereceğim.