Aşılama aşılamaya başlarken doktorununz yüzde kaç şans verdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ccharming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
64
65
33
arkadaşlar doktorununz tüpe ne kadar şans aşılamaya ne kadar şans verdi? olasılığı merak ediyorum, mesela tam sebebi acıklanamayan durumda yüzde kaç olasılıktan bahsetti?

asılama % 15 oranında :31:
tüp bebek % 50 dedi doktorum bana :31:

asılamam tutmadı maleseff :2:
asılama mı olacaksın cnm :55:

evet canım bu ay ilk aşılamaya gonal f ye başladım, 3 kez klomenle olmadı doktorum olsa bunlarla da olurdu aşılama ile zaman kaybetme hazır yumurtalar falan iyi durumda iken tüp dene dedi ama ben 1 kez de olsa aşılama yapalım dedim yüzde 10 aşılama yüzde 40 tüp dedi

arkadaşlar doktorununz tüpe ne kadar şans aşılamaya ne kadar şans verdi? olasılığı merak ediyorum, mesela tam sebebi acıklanamayan durumda yüzde kaç olasılıktan bahsetti?

Oranlar birçok etkene göre değişiyor, yaş vs. gibi. Ancak 10%-20% arasında. daha fazlası olmuyor malesef. yani tamamen şans. Benim de ilk aşılamam tutmadı. Şimdi ikinci aşılama için ilaçlarımı alıyorum. Ancak 2.den de pek umutlu değilim. Zira bizde eşimin spermlerinde ileri hareketli 0% ve ayrıca canlı sayımız da az.

Tüp bebeğe geçiş için 2 aşılama denemek zorundayız. yani ön basamaklar...

Oranlar birçok etkene göre değişiyor, yaş vs. gibi. Ancak 10%-20% arasında. daha fazlası olmuyor malesef. yani tamamen şans. Benim de ilk aşılamam tutmadı. Şimdi ikinci aşılama için ilaçlarımı alıyorum. Ancak 2.den de pek umutlu değilim. Zira bizde eşimin spermlerinde ileri hareketli 0% ve ayrıca canlı sayımız da az.

Tüp bebeğe geçiş için 2 aşılama denemek zorundayız. yani ön basamaklar...
seninle durumumuz aynı gibi..

Merhabalar,

2. aşılamam yapıldıktan kısa süre sonra ilk aşılamamdan kalan kist'in yırtılarak karın boşluğunda sıvı birikimi oluştu. bu sebeple 1 gün hastanede yatmam gerekiyordu doktor kontrol altında tutmak istedi. aşılamaya zarar vermemek için de progestan iğnesi verdi. derken vücudumdaki enfeksiyon önüne geçilemez şekilde arttı. antibiyotikler de işe yaramadı. 5 günü hastanede olmak üzere 2 haftada toparlanabildim.

aşılama serüvenimiz böylece bitmiş oldu...

sonraki aşamamız tüp bebek..

ancak bir süre mola...

artık "aşılama" değil "tüp bebek" taginde görüşmek üzere...

Merhabalar,

2. aşılamam yapıldıktan kısa süre sonra ilk aşılamamdan kalan kist'in yırtılarak karın boşluğunda sıvı birikimi oluştu. bu sebeple 1 gün hastanede yatmam gerekiyordu doktor kontrol altında tutmak istedi. aşılamaya zarar vermemek için de progestan iğnesi verdi. derken vücudumdaki enfeksiyon önüne geçilemez şekilde arttı. antibiyotikler de işe yaramadı. 5 günü hastanede olmak üzere 2 haftada toparlanabildim.

aşılama serüvenimiz böylece bitmiş oldu...

sonraki aşamamız tüp bebek..

ancak bir süre mola...

artık "aşılama" değil "tüp bebek" taginde görüşmek üzere...

çok geçmiş olsun canım , önce senin sağlığın kendini toparla sonra başlarsın tedaviye:16:

Back
X