B Buse ElifYok kalmadım öyle cok kayda değer bir yükseklik yoktu 3. Asilamam yapıldı pazar günü tam değerleri hatirlamamakla birlikte normal de atıyorum 0.5 falan iken 2 3 civari biseydi ihtimal var mi bu dediğiniz icin dedim elbette kac tane hastamin başına geldi demişti ama ben onlardan olmadım maalesef
EvettSen demi 3 ekimde yaptın aynı günmüyüz
Gonal-f+ovitrelle+haplar+üniversite hastanesinde aşılama=1500 küsür eczane+1300 küsür aşılamaMerhaba kızlar aşılama ucreti nekadar oluyor aşağı yukarı?
Ben şehir hastanesinde ücretsiz oldum ama ilaçlar tabi 2500 tutuyorMerhaba kızlar aşılama ucreti nekadar oluyor aşağı yukarı?
Iyimis fiyatı teşekkürler.Ben şehir hastanesinde ücretsiz oldum ama ilaçlar tabi 2500 tutuyor
Devlette olacak ise rapor çıkarıyorlar ödeme yapılmıyor sigortalı iseniz özel de geçen sene 15 bin, mayıs ayında 20 bindi ilaclar hariçMerhaba kızlar aşılama ucreti nekadar oluyor aşağı yukarı?
Siz özelde mi yaptırıyorsunuzDevlette olacak ise rapor çıkarıyorlar ödeme yapılmıyor sigortalı iseniz özel de geçen sene 15 bin, mayıs ayında 20 bindi ilaclar hariç
Bu sefer devlette yaptırıyorum şehir hastanesinde önceki 2 tanesi femara ile özel de oldu sonra özelde ki doktor şehir hastanesinde igneli asilama yapıyorlar diye oraya yönlendirdi olmazsa oranın tüp bebek servisi de var burda kac yaparsak onlarda 2 3 kez asilama yapmak isteyecek o yüzden bundan sonra sana da zaman kaybı olmasın orda yaptir dediSiz özelde mi yaptırıyorsunuz
Hangi özel hastanede yaptırdınız? Hangi şehirde sinizBu sefer devlette yaptırıyorum şehir hastanesinde önceki 2 tanesi femara ile özel de oldu sonra özelde ki doktor şehir hastanesinde igneli asilama yapıyorlar diye oraya yönlendirdi olmazsa oranın tüp bebek servisi de var burda kac yaparsak onlarda 2 3 kez asilama yapmak isteyecek o yüzden bundan sonra sana da zaman kaybı olmasın orda yaptir dedi
Medicalpark ankaraHangi özel hastanede yaptırdınız? Hangi şehirde siniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?