Bu sefer benimde hassasiyetim kasik sancilarim fazla umarım bu olumlu biseydir yumurta takibi sırasında kasik sancim oluyo ara ara demiştim o da sağlıklı yumurta yapar dedi bende dedim şimdiye kadar o zaman hep sagliksizmisKızlar benim bugün kasıklarımda farklı bir ağrı var. Kasıklarımda şiddetli sızlama bıçak batması bazen öyle ağrı giriyor ki ayaklarımı uzatmadan geçmiyor niye böyle oldu ? Kasık bölgem aşırı hassaslaştı
14. Gün de benim negatif çıkmıştı ama beta hcg degerim de ufak da olsa b8 değişiklik vardi doktorum gec döllenme olmus olabilir 2 3 gun sonra tekrar test ver demişti haberiniz olsun.Çoğu kişinin bu zamana kadar etkisi geçmiş ama bende nedense geçmedi halen. Yarın aşılamanın 13.günü. Yarın son kez test yapıcam belli olur artık herhalde :) şöyle muallakta kalmak aşırı zor ya ne var diyebiliyorum nede yok...
Hahahaha inşallah bebek tutanmasını gerçekleştirmiştir
Kaçıncı günlerde beta değerleriniz nasıldı peki? Ve gebe kaldınız mı?14. Gün de benim negatif çıkmıştı ama beta hcg degerim de ufak da olsa b8 değişiklik vardi doktorum gec döllenme olmus olabilir 2 3 gun sonra tekrar test ver demişti haberiniz olsun.
Beklemek gerçekten de cok zor belki de olmuşturÇoğu kişinin bu zamana kadar etkisi geçmiş ama bende nedense geçmedi halen. Yarın aşılamanın 13.günü. Yarın son kez test yapıcam belli olur artık herhalde :) şöyle muallakta kalmak aşırı zor ya ne var diyebiliyorum nede yok...
Yok kalmadım öyle cok kayda değer bir yükseklik yoktu 3. Asilamam yapıldı pazar günü tam değerleri hatirlamamakla birlikte normal de atıyorum 0.5 falan iken 2 3 civari biseydi ihtimal var mi bu dediğiniz icin dedim elbette kac tane hastamin başına geldi demişti ama ben onlardan olmadım maalesefKaçıncı günlerde beta değerleriniz nasıldı peki? Ve gebe kaldınız mı?
Ahhh keşkeBeklemek gerçekten de cok zor belki de olmuştur
Anladım canım olsun belki Rabbim daha güzelini nasip edecek bilemeyiz.Yok kalmadım öyle cok kayda değer bir yükseklik yoktu 3. Asilamam yapıldı pazar günü tam değerleri hatirlamamakla birlikte normal de atıyorum 0.5 falan iken 2 3 civari biseydi ihtimal var mi bu dediğiniz icin dedim elbette kac tane hastamin başına geldi demişti ama ben onlardan olmadım maalesef
Amin canım benimzamanını bekliyor inan söylemesi kolay bana da öyle diyorlar ama Rabbim en kısa surede kolaylıkla gönlümüzdekini nasip etsin
Amin insaAllah sizde cok güzl sonuçlar alın inşaAllahSonucunuz çok güzel olsun inşAllahbende ilk kez aşılama yaptırdım çok korkuyordum ama hiçbir şey hissetmedim nasıl başladı ve bitti anlamadım bile. O yüzden asla kendinizi kasmayın rahat olun
Amin ya insaAllah pozitifi görürüz sizde bizdesiz elinizden gelen her şeyi yapın daha sonra tevekkül edin umarım ilk denemenizde pozitifi görürsünüz :) bizim de ilk denememiz :)
İnşaAllah pozitifle sonuçlanır ikimizindeHayırlısı olsun canım sıkma canını Allah büyük inşallah hepimize nasip ederbenim bu ay ilk aşılamam oldu bakalım sonucu göreceğiz
Ben evde test yapmadim 14. Gun kan verdim doktor yapıp moralini bozup kendinj strese sokma demiştiAnladım canım olsun belki Rabbim daha güzelini nasip edecek bilemeyiz.Peki Beta kaçken halen testlerin pozitif çıkıyordu bunu hatırlıyor musun?
Aşılamanın 14. günü değil mi?Ben evde test yapmadim 14. Gun kan verdim doktor yapıp moralini bozup kendinj strese sokma demişti
Aynen benim de tam olarak böyleBen 3 ekimde yaptırdım ilk yapılan gün gaz sancısı ve ağrım vardı ikinci gün aşırı kas ağrım vardı yürüyemiyordum ama son günlerde hiç bir belirtim yok
Evet aşılamanın 14. GünüAşılamanın 14. günü değil mi?
Sen demi 3 ekimde yaptın aynı günmüyüzAynen benim de tam olarak böyle
Peki değeriniz kaç çıktı 14.günde ?Evet aşılamanın 14. Günü
Çok pardon tatlım yazmıştın kafam karıştıEvet aşılamanın 14. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?