Kızlar bnde bugun aşılama oldum duş aldım uzanıyorum hafif kasılmam var insaAllah olumlu sonuçlanır aksam da ilişkiye girin dedi bide progestan verdi fitil
Hayırlı olsun canım benimde aşılama sürecim bugün bitti, az çok tecrübe etmiş biri olarak şunu söylemeliyim ki lütfen ama lütfen stres yapma... İlk 10-12 gün kasık ağrıları, göğüs ağrısı, göğüs şişkinliği, kasıkta batmalar, baş ağrısı, gaz ve şişkinlik gibi belirtilerin olacaktır ama bunların hepsi çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı olacaktır. O yüzden kendini dinleyip belirti aramak yerine bol bol dinlenip sakin vakit geçirmeni ve sabırlı olmanı tavsiye ederim. Fiziken yapmaman gereken şeyleri biliyorsundur zaten. Umarım çok güzel sonuçlar alırsın şimdiden hayırlı olsun

Kızlar benim gittiğim hastanede aşılama tüpbebek tedavilerinin arasına bir ay koyuyorlar üst üste yapmıyolar
Bi arkadaşımın kardeşi üst üste aşılama tedavileri almış iğneler ve ilaçların yan etkisi olarak çok fazla kistler oluşmuş
Şimdi tekrar tedaviye başlaması için ameliyat olması gerekiyor
Siz böyle bişey duydunuz mu ?

Ben duymadım

Bu tamamen doz ve vücudun tepki vermesi ile alakalı ilk yapıldığında da oluşabilir iğne etkisi kısmında ve imzalanan aşılama formunda da mevcut

5 dk dur dediler durdum kalk dediler kalktım bilemedim iki aşılamamdı.
Bende şaşırdım kaldırmalarına bişey demek istemedim
kalktığında spermlerde akma olmadıysa sorun olmaz. Zaten rahim ağzından geçen spermlerde akma olmuyor. İnşAllah gerek kalmaz ama tekrar aşılama yapmak zorunda kalırsan o zaman hemşireye yada doktoruna bu durumu anlatırsın.

Bana da bugün aynısını söylediler. Bir adet dönemi geçsin ikinci adette tekrar aşılama yapılacak denildi bende kabul etmedim beklemek istemiyorum dedim ama şuan kafam karıştı. İlacın dozunu ne kadar kullanmış arkadaşınızın kardeşi ? Kaç yumurtası oluşmuş?

Aşılama yaparken idrara sıkışık mı gittim canım? Benim doktorum böyle birşey demedi önemli mi bu ?
Aşılamaya sıkışık gidilmesi gerekiyormuş canım özellikle söylediler rahim daha düz olurmuş üstten bastırınca sperm daha iyi ilerlermiş.
Sıkışık olmadığım için beni 10 dk bekletip aldılar

Aşılama yaparken idrara sıkışık mı gittim canım? Benim doktorum böyle birşey demedi önemli mi bu ?
Bana da özellikle sıkışıklık demedi doktorum 12.30 gibi wc ye girmiştim 2.30 gibi girdim tekrar tuvalete girme dedi sadece o sırada da tuvalete sıkışık değildim

Yoo idrara sıkışık gitmedim doktorumda söylemedi hatta inşallah tuvaletim gelmez diye dua ettim aşılamadan sonra 3 4 saat tuvalete gitmedim asla. Hep uzandım.

Bana özelden numaralarınızı yazın kızlar , Whatsap grubu açacacağım daha aktif ve birbirimizden haberli olmamızda fayda var. Denk geldiğimizde bile morel olur bizlere de

Bana öyle birsey söylenmedi aşılama yaparken aynı zamanda ultrasonla takip edildi ben rahimde spermlern gidişini izledim. Doktor bak izle dedi verirken izletti. Yarım saat yatırdılar arabada yatarak git dediler.Bugün sakın duş alma dedi yarın mutlaka ilişki olsun dedi

Bana özelden numaralarınızı yazın kızlar , Whatsap grubu açacacağım daha aktif ve birbirimizden haberli olmamızda fayda var. Denk geldiğimizde bile morel olur bizlere de
Sonuçta yaşadığımız durum ayıp değil gizli değil, bir birimizi daha iyi bizden başka kimse anlamaz :)
O yüzden herkes sürecini konuşur destek olur fikir verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…