Düşünceniz için çok teşekkürler, sonucum çıkınca paylaşırım elbette

Ben iğneden dolayı silik çıktığını düşünüyorum çünkü hiç negatifi görmedim. Ben saat akşamüstü 4 te aşılama oldum ertesi gün sabah saat 6 da birliktelik oldu başka da olmadı o yüzden bilemiyorum bu ihtimal olur mu

Bu sürece girmişken bencede ara vermek mantıklı gelmiyor. Zaten bu hormonlar bizi mahfediyor hazır vücut tam adapte olmuşken tekrar bırakıp tekrar vücudu yormak bence bize zarar. Testim pozitif çıksa gerisini düşünmem ben :)

İğne de 8 gün aşılama da 6 gündeyim ama iğne etkisi geçmiş demek ki negatif çıktı bilmiyorum ki olsaydı bise silik çıkar mıydı 6 günde
Canım bebiş varsa bile daha tüplerinde yuvarlanıyordur şimdi çıkması mümkün değil aşılamadan en az 12 gün sonra test yapmalısın. Ama en azından iğnenin etkisi geçmiş bunu öğrenmiş oldun.

Kızlar benim ağrım hissedilir şekilde arttı niye böyle çok şaşkınım ağrı saplanıp geri çıkıyor gibi. Bir kaç saat durup sonra tekrar geliyor

Merhaba , çam ve Sakura da aynı durumda olan çok kişiyiz. Aslında özelden whatsap grubu açsak ya.

Ayın 11 i biraz erken olabilir 12 14 gün beklemenizi tavsiye ederim çoğu kişi hatalı sonuç alabiliyor
Kızlar , aslında suan tedavisi devam eden ve başlayacak olanlar olarak bir whatsap grubu açsak daha kolay iletişim sağlarız. Dertlerimizi sorularımızı sevinçlerimizi paylaşır bir birimizi tanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…