Ay inşallah canım . Dikkat ederim canım söylediklerine. Eğer tutunmaysa ne zaman testte çıkar acabaOlabilir canım tek taraflı ara sıra girip çıkan kasık ağrısı da varsa inşAllah tutunuyordur bebişinbu günlerde çok dikkat et ani kalkışlar yapma, hafif yürüyüşlerle rahme kan akışını hızlandır, ağır kaldırma, yükseğe uzanma, sıcak suyla duş alma ve stres yapma. Umarım bize güzel haberi verirsin
Valla benim hiç belirtim yok. Sessiz bir dönemdeyim :)
Dikkat etmekte fayda var o zaman teşekkür ederimÇok ani hareket te oluyo evet ilacla olan asilamalarda bunu yaşamamıştım iğneden olabilir mi diye de düşünüyorum
Ben regli olmazsam test yapacağım açıkçasıKızlar test tarihinize kaç gün kaldı hangi gün betaya gideceksiniz herkesin yaklaştı sanırım
erken gebelik testleri içinde en güvenilir marka hangisiBen regli olmazsam test yapacağım açıkçası
Bence kendini testlerle strese sokma. Reglin gecikirse kan ver. Benim fikrim bu :)erken gebelik testleri içinde en güvenilir marka hangisi
Doktor cuma günü çağırdı zaten beta ölçümü içinBence kendini testlerle strese sokma. Reglin gecikirse kan ver. Benim fikrim bu :)
Bende öyle regl günümde regl olmazsam yapıcam onun öncesinde yapmak çok saçmaBen regli olmazsam test yapacağım açıkçası
Perşembe günü regl günüm zaten. Saçma olması sizin fikriniz tabiki.Bende öyle regl günümde regl olmazsam yapıcam onun öncesinde yapmak çok saçma
Bende o kasık ağrıları iki gün sürmüştü canım. Ağrılardan saymaya başlarsak 4. gününde kaset testte çıkmamıştı. Tam 8.günde kaset testte anında belirgin çizgi çıkmıştı. Şimdi iğnenin de etkisiyle yalancı pozitif olma ihtimaline karşı bence 5 gün sonra kan testi yap canım. Ben bu ayki aşılamamda son güne kadar yaptığım tüm erken ve kaset testlerim pozitif çıkıyordu ama kanda negatif çıktı. İğne etkisi herkeste farklı etki bırakıyor o yüzden en garantilisi kan testi.Ay inşallah canım . Dikkat ederim canım söylediklerine. Eğer tutunmaysa ne zaman testte çıkar acaba
Benim test tarihim 17 ekimBence kendini testlerle strese sokma. Reglin gecikirse kan ver. Benim fikrim bu :)
Evet benim fikrim ve size birsey de söylenmedi neden üzerinize alındınız? İsterseniz iğnenin ilk günü yapın bizi ilgilendirmez.Perşembe günü regl günüm zaten. Saçma olması sizin fikriniz tabiki.
Cuma günü bir test yapayım pozitif mi değilmi bakayım negatif gelirse. İğne etkisi geçmiş demektir ona göre pazartesi kan vereyim bariBende o kasık ağrıları iki gün sürmüştü canım. Ağrılardan saymaya başlarsak 4. gününde kaset testte çıkmamıştı. Tam 8.günde kaset testte anında belirgin çizgi çıkmıştı. Şimdi iğnenin de etkisiyle yalancı pozitif olma ihtimaline karşı bence 5 gün sonra kan testi yap canım. Ben bu ayki aşılamamda son güne kadar yaptığım tüm erken ve kaset testlerim pozitif çıkıyordu ama kanda negatif çıktı. İğne etkisi herkeste farklı etki bırakıyor o yüzden en garantilisi kan testi.
Benim test 17 regl 16Benim test tarihim 17 ekim
Regl tarihim 22-23 Ekim
Ben adet gecikmesini beklemem test veririmbelirtim hiç yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?