benim de 12.gün 17sine çağırdı sizin döngünüz uzun sürüyor mu belki o yüzden geç çağırmıştır.

Kızlar çatlatma iğnesini yumurta kaç mm iken vuruldunuz merak ettim bide benim doktorum gonapeptly kullandırıyo çatlatma iğnesi olarak 2 doz vurduruyor

Benim yumurtam 18 mm iken o gün 75 doz daha vuruldum gonal f ten ertesi gece çatlatmayı vurdurdu doktorum acaba normal olan hangisi yada hepsi normalmi
Benim bildiğim kadarıyla 17 den sonra yeterli büyüme olarak görüp verilebiliyor zaten cok aşırı büyümüşse de sıkıntı oluyo sanırım

Kızlar benim yumurtam çatlamamış olabilir mi? Halen âdet olmadım. Normalde çatlamadan tam 14 gün sonra adet olurum ben.

çam sakura mı ?

çamsakura ise sürecini biraz anlatırsan sevinirim .
Yok ankara da benim ama süreç aynıdır diye düşünüyorum merak ettiğiniz tam olarak nedir bilmiyorum ama reglin 2. Günü gidiyorsunuz durumunuza göre hormon ilacı başlıyorlar kimine klomen femara gibi hap kimine de gonol f iğne veriliyor ben daha önce klomen ile cevap alamadım femara ile 2 kez asilama yapıldı ozel hastanede bu kez şehir hastanesinde yapıldı onda da tüp bebek icin öncesinde 2 kere igneli asilama şartı varmış onun birincisini oldum işte. İlacı kullanıyorsunuz kilonuza gore degerlerinize göre size ne kadar kullanmanız gerektiğini söylüyorlar sizde o miktarda ilacı kendinize vuruyorsunuz mesela bana 5 gun 50 vur gel dediler gittim 3 gun daha 50 dediler tekrar kontrol sonra bu gun vur yarın bi daha gel dediler son gittiğimde de bu gun de iğneyi vur ama erken vur gece 11 gibi de ovitrelle vur dediler 2. Gun sabah erkenden gittim 36 saat olmadan aşılamam gerçekleşti simdi de beklemedeyim pazartesi kontrolüm var

Hormon kullandığınız icin adet sürecinizde değişme olabilir diye biliyorum ben isterseniz doktorunuza bir sorun
50 ml kullandım iğneyi ve sadece 1 yumurtam oluştu. Normalde de zaten bir yumurtam oluşuyordu. Yani değişen birşey olmadı. Ve yumurtam çatlayınca tam 14.gün adet olurum hiç şaşmaz. Yüksek bir hormon alsaydım evet belki ondandır derdim ama çok düşük doz vuruldum iğneyi.

Kiste çevirmiş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…