Her vücut farklı vücudun normal ürettiğinin üstüne bide sende ekledin bende 50 ml vuruldum daha once hap kullanmıştım onunla bunun arasında bile farklar oluştu bence bu süreçte gebelik gec döllenme ihtimali de var tabi ama bunun dışında regl gecikmesi normal olabilir çünkü ilaçların dışında stresi bile yetiyor50 ml kullandım iğneyi ve sadece 1 yumurtam oluştu. Normalde de zaten bir yumurtam oluşuyordu. Yani değişen birşey olmadı. Ve yumurtam çatlayınca tam 14.gün adet olurum hiç şaşmaz. Yüksek bir hormon alsaydım evet belki ondandır derdim ama çok düşük doz vuruldum iğneyi.
18,6 mm gördü en son o gece ovitrelle vurdum
Benim de koyu ben de Progestan kullanıyorum ondan olabilir benceBen progestandan dolayi midir bilmiyorum idrar rengim koyulasti kac gündür benim gibi olan var mi artık kasik sancımi enfeksiyon olmus olabilir miyim diye yorumlamaya başladım
Progestan kullanıyor musunuz onun geciktirdiğini söyleyenler de var benim 4 gün önceden lekelenmelerim başlardı hala tık yok ama olacakmış gibi karın ağrısı çekiyorum sürekliKızlar benim yumurtam çatlamamış olabilir mi? Halen âdet olmadım. Normalde çatlamadan tam 14 gün sonra adet olurum ben.
o zaman beni de erken çağırmış :) 16 ekim batHayır aksine 26 günde bir adet olurum ben düzenlidir hep ama bir bildiği vardır belki de bilmiyorum
bana da 7 de gonalf i vur gece 1de ovitrelleyi vur dediBenim yumurtam 18 mm iken o gün 75 doz daha vuruldum gonal f ten ertesi gece çatlatmayı vurdurdu doktorum acaba normal olan hangisi yada hepsi normalmi
Bilmiyorum doktorum hiç kontrol etmedi ovitrelle vurulduktan sonra.Kiste çevirmiş olabilir mi
az önce tekrar test yaptım negatif. Geç döllenme olsa bile çıkardı artık bence. Benim ovitrelle iğne sonrası hiç testim silinmedi hep pozitif silik çıkıyordu test gününden sonra bile. O yüzden çatlamama ihtimali var gibi.Her vücut farklı vücudun normal ürettiğinin üstüne bide sende ekledin bende 50 ml vuruldum daha once hap kullanmıştım onunla bunun arasında bile farklar oluştu bence bu süreçte gebelik gec döllenme ihtimali de var tabi ama bunun dışında regl gecikmesi normal olabilir çünkü ilaçların dışında stresi bile yetiyor
Evet kullandım ama bırakalı 6 gün oldu. Ve hiç adet belirtim de yok. En ufak bir adet öncesi ağrım sancım yok. Normalde mutlaka öncesinde sancım olur. O yüzden ilaç kullanmadan adet olamıcam sanırımProgestan kullanıyor musunuz onun geciktirdiğini söyleyenler de var benim 4 gün önceden lekelenmelerim başlardı hala tık yok ama olacakmış gibi karın ağrısı çekiyorum sürekli
inşallah pozitif sonuç alırsın , bende bi kere aşılama yaptırdım özelde , tüp bebek desteği için ikincisini devlette yaptırıcam .Yok ankara da benim ama süreç aynıdır diye düşünüyorum merak ettiğiniz tam olarak nedir bilmiyorum ama reglin 2. Günü gidiyorsunuz durumunuza göre hormon ilacı başlıyorlar kimine klomen femara gibi hap kimine de gonol f iğne veriliyor ben daha önce klomen ile cevap alamadım femara ile 2 kez asilama yapıldı ozel hastanede bu kez şehir hastanesinde yapıldı onda da tüp bebek icin öncesinde 2 kere igneli asilama şartı varmış onun birincisini oldum işte. İlacı kullanıyorsunuz kilonuza gore degerlerinize göre size ne kadar kullanmanız gerektiğini söylüyorlar sizde o miktarda ilacı kendinize vuruyorsunuz mesela bana 5 gun 50 vur gel dediler gittim 3 gun daha 50 dediler tekrar kontrol sonra bu gun vur yarın bi daha gel dediler son gittiğimde de bu gun de iğneyi vur ama erken vur gece 11 gibi de ovitrelle vur dediler 2. Gun sabah erkenden gittim 36 saat olmadan aşılamam gerçekleşti simdi de beklemedeyim pazartesi kontrolüm var
Anladım canım bende yarın kontrole gidicem bakalım bu defa nasıl ilerlicekbana da 7 de gonalf i vur gece 1de ovitrelleyi vur dedi
bende hiç bir belirti hissetmiyorum daha çok adet olacakmışım gibi geliyorBenim bugün de belirtim yokiş çıkışı gebelik testi denemek istiyorum evde
Progestan dan o zaman bende acaba neden diye araştırırken enfeksiyon ihtimalini okudum da enfeksiyon oldum herhalde diye düşünmeye başlamıştım teşekkür ederim.Benim de koyu ben de Progestan kullanıyorum ondan olabilir bence
Bende hala kasik kramplari devam ediyorBenim bugün de belirtim yokiş çıkışı gebelik testi denemek istiyorum evde
Benim asilama öncesinde hcg degerlerime baktılar oradaki değerler de çatlama olup olmadığını gösteren degerlermis arastirinca fark ettim bende ultrason da ya da o degerlerde görüp oyle yapmışlardır bence asilamaniziaz önce tekrar test yaptım negatif. Geç döllenme olsa bile çıkardı artık bence. Benim ovitrelle iğne sonrası hiç testim silinmedi hep pozitif silik çıkıyordu test gününden sonra bile. O yüzden çatlamama ihtimali var gibi.
Aminn inşallah devlette de özelde ki gibi takibini yapiyolar tüp bebek icin de 2 igneli asilama şartı varmış öncesinde özelde asilama olduğunu belirt o doktorunun notları senin sonuçların varsa onları da götür istedikleri sadece evlilik Cüzdanı fotokopisi vukuatli nüfus kayıt örneği ve resim asilama sırasında öncesinde de özelde olandan cok da farklı bisey olmuyorinşallah pozitif sonuç alırsın , bende bi kere aşılama yaptırdım özelde , tüp bebek desteği için ikincisini devlette yaptırıcam .
ben cam sakura dıye dusundugum ıcın bılgı ıstedım , teşekkür ederim pozitif haberlerini bekliyoruz
Ama benim ne adetliyken gittiğimde kan aldılar hormonlara baktılar nede aşılama günü kan almadılar ve ultrasondan bakmadılar. Sadece adetliyken gittim ultrasonla yumurtalarıma bakıp iğne dozunu söyledi ve iki günde bir kontrol etti o kadar. Ben aşılama sonucu için hem hastanede hemde sağlık ocağında kan verdim ve TSH hormonum 4.37 çıktı. Sağlık ocağındaki doktorum gebeliğe engel olabilir dedi. En yüksek 2.5 olması gerekir dedi. Yani aslında aşılama öncesinde değerlerime bakılsaydı herşey ortaya çıkardı ve bende boşuna bu kadar uğraşmazdım.Benim asilama öncesinde hcg degerlerime baktılar oradaki değerler de çatlama olup olmadığını gösteren degerlermis arastirinca fark ettim bende ultrason da ya da o degerlerde görüp oyle yapmışlardır bence asilamanizi
Özelde mi devlette mi yaptirmistinizAma benim ne adetliyken gittiğimde kan aldılar hormonlara baktılar nede aşılama günü kan almadılar ve ultrasondan bakmadılar. Sadece adetliyken gittim ultrasonla yumurtalarıma bakıp iğne dozunu söyledi ve iki günde bir kontrol etti o kadar. Ben aşılama sonucu için hem hastanede hemde sağlık ocağında kan verdim ve TSH hormonum 4.37 çıktı. Sağlık ocağındaki doktorum gebeliğe engel olabilir dedi. En yüksek 2.5 olması gerekir dedi. Yani aslında aşılama öncesinde değerlerime bakılsaydı herşey ortaya çıkardı ve bende boşuna bu kadar uğraşmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?