• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim bugün kasıklarımda farklı bir ağrı var. Kasıklarımda şiddetli sızlama bıçak batması bazen öyle ağrı giriyor ki ayaklarımı uzatmadan geçmiyor niye böyle oldu ? Kasık bölgem aşırı hassaslaştı
Bu sefer benimde hassasiyetim kasik sancilarim fazla umarım bu olumlu biseydir yumurta takibi sırasında kasik sancim oluyo ara ara demiştim o da sağlıklı yumurta yapar dedi bende dedim şimdiye kadar o zaman hep sagliksizmis🙃

Çoğu kişinin bu zamana kadar etkisi geçmiş ama bende nedense geçmedi halen. Yarın aşılamanın 13.günü. Yarın son kez test yapıcam belli olur artık herhalde :) şöyle muallakta kalmak aşırı zor ya ne var diyebiliyorum nede yok...
14. Gün de benim negatif çıkmıştı ama beta hcg degerim de ufak da olsa b8 değişiklik vardi doktorum gec döllenme olmus olabilir 2 3 gun sonra tekrar test ver demişti haberiniz olsun.

14. Gün de benim negatif çıkmıştı ama beta hcg degerim de ufak da olsa b8 değişiklik vardi doktorum gec döllenme olmus olabilir 2 3 gun sonra tekrar test ver demişti haberiniz olsun.
Kaçıncı günlerde beta değerleriniz nasıldı peki? Ve gebe kaldınız mı?

Çoğu kişinin bu zamana kadar etkisi geçmiş ama bende nedense geçmedi halen. Yarın aşılamanın 13.günü. Yarın son kez test yapıcam belli olur artık herhalde :) şöyle muallakta kalmak aşırı zor ya ne var diyebiliyorum nede yok...
Beklemek gerçekten de cok zor belki de olmuştur 🙃

Kaçıncı günlerde beta değerleriniz nasıldı peki? Ve gebe kaldınız mı?
Yok kalmadım öyle cok kayda değer bir yükseklik yoktu 3. Asilamam yapıldı pazar günü tam değerleri hatirlamamakla birlikte normal de atıyorum 0.5 falan iken 2 3 civari biseydi ihtimal var mi bu dediğiniz icin dedim elbette kac tane hastamin başına geldi demişti ama ben onlardan olmadım maalesef

Yok kalmadım öyle cok kayda değer bir yükseklik yoktu 3. Asilamam yapıldı pazar günü tam değerleri hatirlamamakla birlikte normal de atıyorum 0.5 falan iken 2 3 civari biseydi ihtimal var mi bu dediğiniz icin dedim elbette kac tane hastamin başına geldi demişti ama ben onlardan olmadım maalesef
Anladım canım olsun belki Rabbim daha güzelini nasip edecek bilemeyiz. 🪻Peki Beta kaçken halen testlerin pozitif çıkıyordu bunu hatırlıyor musun?

Anladım canım olsun belki Rabbim daha güzelini nasip edecek bilemeyiz. 🪻Peki Beta kaçken halen testlerin pozitif çıkıyordu bunu hatırlıyor musun?
Ben evde test yapmadim 14. Gun kan verdim doktor yapıp moralini bozup kendinj strese sokma demişti

Ben adet gecikmesini beklicem kızlar evde test bir sürü var doktor çok uyardı vücudunu strese sokma dedi

Back
X