• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben dün gidip muayene oldum , çok memnun kaldım asistan ve ebelerin ilgisi muhteşem . kanuniye gitmiştim daha önce dövmekten beter etmişlerdi beni ama buradan inanılmaz mutlu ayrıldım .
hormon testı yapıldı 20 ekımde tekrar kan verıcem ona göre aşılamamı yoksa dırek tup bebek mı karar verılecek sanırım . muzaffer hocaya gıdersen ınsallah denk geliriz.
İnşallah canım ben Seda Sayan'ın doktoruna gittim senin normal yollardan çocuğun olmaz dedi tüp Bebek merkeziydi benim gittim yer durumumdan dolayı iptal ettim devlete başvurdum karşılayabilecegim sonuçlar alırim İnşallah

Test günü yaklaştıkça strese girmeye başladım. Tekrar aynı süreci baştan yaşama korkusu geldi. Rabbim yardımcımız olsun bu süreci pozitif atlatalım bi an önce inşallah 🍀🥺
Amin inşallah 👀sağlıkçıyım kan merkezi dibimde kan vermemek için zor tutuyorum kendimi 🤭korkuyorum

Kızlar gonal-f ve ovitrelle iğnelerine ne kadar ücret ödediniz başımdan geçen bir olayı anlatayım belki sizin de başınıza gelmiştir
Ben iğneleri? duphaston hap bi de azitro da almıştım 5 kutu ilaç o gün rapor sisteme düşmediği için ne kadar ödemem gerektiğini SGK'dan göremedim(SGK mesajı anında geliyor bana şu eczane için şu kadar ödeme yapıldı diye)
Rapor 3 güne düşer dedi ve 4 bin TL para istedi tmm deyip alıp çıktım
3 gün sonra mesaj geldi 1.500₺ diye
SGK raporunda kalın puntoyla hastanın ödemesi gerek tutar 1500₺ yazıyor
Gidip eczacıya itiraz ettim bir sürü yeminler ve açıklamalar yaptı sizi SGK'ya şikayet edeceğim dedim tmm abla sıkıntı yok şikayet et dedi
2-3 saat geçti beni aradılar IBAN istediler 2.500₺ geri verdiler
Siz de e-reçetenizi e devletten kontrol edebilirsiniz rapor sisteme düşmeden ilaç aldıysanız belki diye bilgi vermek istedim
Benim gibi bir çok kişiye bunu yapmışlar burada

Kızlar gonal-f ve ovitrelle iğnelerine ne kadar ücret ödediniz başımdan geçen bir olayı anlatayım belki sizin de başınıza gelmiştir
Ben iğneleri? duphaston hap bi de azitro da almıştım 5 kutu ilaç o gün rapor sisteme düşmediği için ne kadar ödemem gerektiğini SGK'dan göremedim(SGK mesajı anında geliyor bana şu eczane için şu kadar ödeme yapıldı diye)
Rapor 3 güne düşer dedi ve 4 bin TL para istedi tmm deyip alıp çıktım
3 gün sonra mesaj geldi 1.500₺ diye
SGK raporunda kalın puntoyla hastanın ödemesi gerek tutar 1500₺ yazıyor
Gidip eczacıya itiraz ettim bir sürü yeminler ve açıklamalar yaptı sizi SGK'ya şikayet edeceğim dedim tmm abla sıkıntı yok şikayet et dedi
2-3 saat geçti beni aradılar IBAN istediler 2.500₺ geri verdiler
Siz de e-reçetenizi e devletten kontrol edebilirsiniz rapor sisteme düşmeden ilaç aldıysanız belki diye bilgi vermek istedim
Benim gibi bir çok kişiye bunu yapmışlar burada
ben 3 kutu gonalf e 1200 ödedim diye hatırlıyorum ovitrelleyi hemen bulamadım zaten gonalf i aldığım için reçetenin geçerliliği geçti eczacı zaten devlet karşılamıyor dedi doğru mu bilmiyorum ama bulmanın sevinciyle 1350 gibi bir ödeme yaptık ovitrelleye

ben 3 kutu gonalf e 1200 ödedim diye hatırlıyorum ovitrelleyi hemen bulamadım zaten gonalf i aldığım için reçetenin geçerliliği geçti eczacı zaten devlet karşılamıyor dedi doğru mu bilmiyorum ama bulmanın sevinciyle 1350 gibi bir ödeme yaptık ovitrelleye
Yok ovitrelle de karşılanıyor
Benim gittiğim hastanede tüm ilaçları aldırmadan tedaviye başlamıyolar o yüzden hepsini beraber aldırdılar

Yok ovitrelle de karşılanıyor
Benim gittiğim hastanede tüm ilaçları aldırmadan tedaviye başlamıyolar o yüzden hepsini beraber aldırdılar
bana gonalf i hemen başlamam gerektiği söylendi ovitrelleyi bulamadığımı söyledim. çatlama gününe kadar zamanınız var gerekirse tekrar reçete yazarız dedi ama il dışından bulduk iğneyi kabul etmezler reçeteyi beklemeyi diye aldık

insanın destekçisi olması çok güzel bir şey :) ben ailemden de ayrı bir şehirdeyim bilmiyorlar. eşimle yaşıyoruz her şeyi :)
Ben de ailemden uzağım:) yapmak istediğim ama yapamadığım şeyi yapmışsın :) kimseye söylememek..
Ben de senin sabrına hayran kaldım😇

Back
X