- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 36
- Konu Sahibi Minmin2626
Yuz kilo insan oldum giren tabimiyor 5 lt su iç 1 lt idrar yapiyorsun dr agzina bakiyordum umutlu birsey de diye. En son gece tuzli yemek yasak o kadar acim protein kacagi var ya en tuzsuz kasarli tost dediler bir kez isirdim dedim cocuga zarar verir yemedim acemilikten midir kardesimle dua ediyoruz ins yumurta haslamasi cikar diye gece beni alinca sabah kardesim odaya bir gitmis yumurta haslamasi cigliklar atarak aglamis neler neler anlatsam roman olur derler ya ayni oyleÇocuk kordondan ayrıldığı için birden bire acayip heryer kan oldu o gün de tıp fak yeni yatişımı yapmışlardı özel de gitmediğimiz prof kalmadı kendi dr um en son tıp a sevketmisti gecesine olan oldu cnm çocuk benim 30 a çıkan tansiyonlarımdan en son dayanamamış kordondan ayrılınca nerede normal olacak hemen sezeryan aldılar bir uyandım ağlayarak girdim ameliyathanede ybakimda uyandığımda hala ağlıyordum o kadar zor o kadar doğan kızımın sevincini yaşayamadım cnm ben öbürüne üzülmekten hemşireler öleceğim sanmış kimileri nöbeti teslim etmişler öldüm sanmış 2. Çocuk için de hep tansiyon kont yatardım gören hemşireler boynuma sarılırdı sen yasiyormusun diye asla Rabbim düşmanıma bile yaratmasın tarifi çok zor