- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
Yani valla akti gözümden ya...anayi babayi düşünmüs yavrum.onun o kalbine kurban oliyim benSana o para sahte dememe ragmen niye bunu yaptin oglum dedimbaska düğünde gelinle damada atariz diye yaptim dedi o an bittim zaten
Evet ben de çok üzgünüm.aynisini yaşadim sana da hak veriyorum.amaInanin mantigimla hareket etmedim o an verdigim tepkiyi hatirladikca utanıyorumcok pismanim az once yanina gittim öptüm kokladim nasik ağlıyorum anlatamam cok Üzgünüm
çocuğunuza kızacağınıza o büyük çocuğun hakkını neden avucuna vermediniz???8 yasinda oğlum kardesi var o öpmem dedi öpmedi ama büyük oglum öptü :/ manzara aklimdan gitmiyo ya
Evet asiriymis. Oglunun yerine sen ciddiye almissin bence.Kızlar bugün bi yakinimizin dugunune gittik oğlum eğlendi oynadi zipladi herşey cok güzel giderken paralar sacilmaya basladi düğünde toplayip geldi yanima çocuk 150 lira toplamış ama paralarin hepsi SAHTE dedimki tamm "oğlum aferin ama paralar sahte cokta pesine düşme" neyse gitti yanimdan gözlerim cocuklarimda tabiki oğlum koşarken bi cocuk elindeki parayi aldı (çocuk oglumdan yaş olarak cok buyuk) oğlum ver parami dedi cocuk elimi öp vereyim dedi. Ve oğlum elini öptüben şoku yaşadım iki kere elini öptü bide yetmedi parayi yukari kaldirdi yavrum elinden almak icin cabaladi bi hisim kalktim yerimden kaslarimi catip oglumun aldigi paralari yere attim cocugumun kolundan tutup eve getirdim. kizdim o kadar çok soylendim ki. Senin paraya ihtiyacinmi var hic gururun yokmu sahte para degil gercek para bile olsa el opulurmu diye cok soylendim bi nevi aşagiladim ve uyudu agldi yavrum cok aşırı bi tepkimiydi ve benim sabah napmam gerekiyo lutfen bi akil verin cidden şuan pismalik yasiyorum
Küçük olan öpmemiş belki daha öğrenmedi.kendinden büyük birinin elini öpmek para almak kültürümüzde var.eğer çocuğa bu nedenle normal geldiyse sıkıntı yok.ama sırf para için yaptıysa bence davranılınızın arkasında durun.fazla bağırdım bu yüzden hatalıyım oğlum fakat para için istemediğin bişeyi yapman sana yaptırılmasına izin vermen yanlış deyin...8 yasinda oğlum kardesi var o öpmem dedi öpmedi ama büyük oglum öptü :/ manzara aklimdan gitmiyo ya
Düğünün ortasinda baskasinin çocuğunu azarlamak kizmak bilmiyorum o an niye yapmadim cikinca salondan eve gelinceye kadar beynimi kemirdim niye paralari o cocugun suratina degilde yere attim diye off bilmiyorum hangi ruh haliyle yaptım ama oldu bi kere
Cook buyuk bi iz biraktiniz cocukta cok fena olmusKızlar bugün bi yakinimizin dugunune gittik oğlum eğlendi oynadi zipladi herşey cok güzel giderken paralar sacilmaya basladi düğünde toplayip geldi yanima çocuk 150 lira toplamış ama paralarin hepsi SAHTE dedimki tamm "oğlum aferin ama paralar sahte cokta pesine düşme" neyse gitti yanimdan gözlerim cocuklarimda tabiki oğlum koşarken bi cocuk elindeki parayi aldı (çocuk oglumdan yaş olarak cok buyuk) oğlum ver parami dedi cocuk elimi öp vereyim dedi. Ve oğlum elini öptüben şoku yaşadım iki kere elini öptü bide yetmedi parayi yukari kaldirdi yavrum elinden almak icin cabaladi bi hisim kalktim yerimden kaslarimi catip oglumun aldigi paralari yere attim cocugumun kolundan tutup eve getirdim. kizdim o kadar çok soylendim ki. Senin paraya ihtiyacinmi var hic gururun yokmu sahte para degil gercek para bile olsa el opulurmu diye cok soylendim bi nevi aşagiladim ve uyudu agldi yavrum cok aşırı bi tepkimiydi ve benim sabah napmam gerekiyo lutfen bi akil verin cidden şuan pismalik yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?