- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Ayyyy inan ebebek reklamı çıkmasın diyorum, yemek yemeye çıkıyoruz bazen benimki başlıyor bak şurda mama sandalyesi varmış ahh ah demeye. Adam yağmurda kalmış kedi yavrusu gibi viyak viyak bebek diyor.
Evet bunu çok düşündüm. Kaynana kişisi şimdilik akıllı duruyor çünkü araya benim ailem girdi. Annem "değil 3 çocuğu 33 çocuğu olsa kızımı çeker alırım, bu zamana kadar neler çekti bir de size kurban etmem" diye sert çıktı. O günden beri şeytan kulağına kurşun eskisi kadar yok yine her an ilgi bekliyor da o huyu değişmez.
Okul konusuna gelince beni cesaretlendiren aslında eşim oldu. Hayalindeki mesleği yap dedi. Hakkını inkar edemem. Kpssye şu an çalışıyorum. Seneye girebilmek için.
Bebek konusunu çok konuştum, belki biri benden daha mantıklı bir yol gösterir de ikna ederim umuduyla arıyorum işte.
Ben yaoi olarak sahipleniciyimdir. Ama bir o kadar da özgürlüğüme duskunum. Bebek haliyle insanı kısıtlıyor... Ilk zamanlar zorlandim ama şimdi bebek.bir uzvum gibi. Bağlıyorum slingle göğsüme dolanıyoruz oyle ana oğul.Bana zaten sen anne olsan dünyayı yakarsın diye söyler. İyi manada. Bunu söylemesinin sebebi kuzeninin çocuğu bir gün kvye yemeğe gelmişti, beni çok sever. Yemeğini elimle ayıkladım yedirdim diye. Adamın gözleri doldu. E yok artık ama ya demiştim. Sanırım ben de böyle olacağım, bilmiyorum Allah kısmet ederse tabi ki.
Ben yaoi olarak sahipleniciyimdir. Ama bir o kadar da özgürlüğüme duskunum. Bebek haliyle insanı kısıtlıyor... Ilk zamanlar zorlandim ama şimdi bebek.bir uzvum gibi. Bağlıyorum slingle göğsüme dolanıyoruz oyle ana oğul.
Annelik bambaşka.
Dünyayı yakarım kılına zarar gelse ve bu potansiyel beni korkutuyor.
Cidden biri gelir öte dur der bebeme de katil olurum diye korkuyorum
Evet farkındayım, ben bunu gerekçeleriyle anlattım daha başka nasıl bir yolla anlatabilirim? İşte bunun çözümü lazım bana yoksa ben de böyle düşünüyorum. Mantıklı olarak.Seni cesaretlendirdiyse, niye bu çoçuk baskisi? Bu ne yaman çeliski?
Hani sadece çalissaydin, en azindan isten sonra çoçuk ile zaman geçirirsin. Egitim öyle birsey degil ama. Okula gidiyorsun, ondan sonra evde ders çalisma, projeler felan var.
O çoçugun senin zamanina ihtiyaci olacaktir. Hamilelikte bile, yani 9 ay full migdesi bulanan kadinlar var. Yada düsük tehlikesi olan ve hep evde kalmak zorunda olan.
Önce egitimini bitir yada kpss'ye gir ve ondan sonra kafana birsey takilmadan, rahat bir sekilde bebegi düsünüp hazirlik yapin. Yoksa simdi bebek yaparsaniz, ikinizde çok yipranirsiniz.
Bazen kv ye söylenirim. Bana sen de çok anaçsın, kvden gibi kaynana olacaksın bak görürsün diyor. Hadi be oradan diyorum ben de.Ben yaoi olarak sahipleniciyimdir. Ama bir o kadar da özgürlüğüme duskunum. Bebek haliyle insanı kısıtlıyor... Ilk zamanlar zorlandim ama şimdi bebek.bir uzvum gibi. Bağlıyorum slingle göğsüme dolanıyoruz oyle ana oğul.
Annelik bambaşka.
Dünyayı yakarım kılına zarar gelse ve bu potansiyel beni korkutuyor.
Cidden biri gelir öte dur der bebeme de katil olurum diye korkuyorum
Evet farkındayım, ben bunu gerekçeleriyle anlattım daha başka nasıl bir yolla anlatabilirim? İşte bunun çözümü lazım bana yoksa ben de böyle düşünüyorum. Mantıklı olarak.
Akşam yine miyavlamaya başlarsa yine aynen böyle reddedeceğim.Realist olarak konuşayım.
Bebek sahibi olmak öyle size iki dişiyle gülen, sürekli sevdiğiniz bir durum değil. %90 onun bakımı ve ne derdi olduğunu çözmekle geçiyor. Başta zaten 3 ay kadar adapte olunamıyor, sonra yavaştan dilinden anlıyorsunuz. Tam oh derken dönmeye, emeklemeye, diş çıkarmaya başlıyor. Her şey tepetaklak... Ek gıda denen illet krizlere sokuyor. Bir sıkıntı biterken diğeri el sallıyor ama siz zamanla güçleniyor, uykusuzluk ve 8 kollu olmaya alışıyor her geçen gün daha çok seviyorsunuz.
Durum bu, eşinize çok güvenmeyin. Benim eşim de ben de istemiyorduk ve ben cddi depresyona girdim. Her şeye rağmen yine de en çok koruyup kollayan ve bakan ben oldum. İnsanlar sevecek ama ağlayınca size dönecek o bebek.
Çok korkuyorum işte bu yüzden. Kocaman bir sorumluluk.Anlatma. Konuyu degistir. Ve siki korun. Hap ile, igne ile ama korunma görevi sende olsun.
Bu süreçtede beraber gezin tozun, tadini çikarin. Sende kendini okuluna ver, ödev, proje her neyse yap.
Gerçekten bu zamanlar geri gelmiyor. Cocuk ile bir yere gidince, onun öglen uykusu, yemegini, aksam uykusunu felan düsünmek zorunda kaliyorsun. Birçok sey yani. Cocuk isi gaza gelinip yapilcak birsey gerçekten degil. Mantik gerektiriyor.
oğlum 13 aylık 3-4 gündür yürüyor evde yürüyen bir mantar hayal edin. bunun için bile yapılır
Çok korkuyorum işte bu yüzden. Kocaman bir sorumluluk.
Allah razı olsunallah size bagişlasin..
Bebek diye yanıp tutuşan o erkekler çocuğun o muhteşem sorumluluğu ve zorluğu altında ezilince kaçacak delik arıyorlar. Yani bebeğin tüm yükü annenin sırtındadır ve bu da sizi zorlar. Erkeklerin her dediğine kanmayın.Merhaba arkadaşlar,
Zamanınızı çalmadan anlatayım; eşim hergün, sıkça bebekler hakkında konuşuyor. Baba olmak istediğini söylüyor. Bir yerde bebek görse gözleri ışıldıyor. 1,5 senelik evliyiz. Evliliğimde ufak tefek pürüzler haricinde r sıkıntı yok. Benim tuhafıma giden, çevremde bu kadar baba olmaya meraklı erkek görmedim. Benim kaynana da her fırsatta 'torun hasretiyle yandım' alt metinli konular açar sürekli. ( benim çocuğum ilk torun olacak her iki sülalede.) ben şaka yollu geçiştiririm. Buna benzer bir konu daha açmıştım ve bebeği tekrar üniversite okuyacağım için ertelemiştim.
Ancak eşim çocuk konusunu çok fazla dert ediyor. Durumun vehameti için şöyle anlatayım, bugün rüyasında beni hamile görüyor ve ben karnımı kesip çocuğu çıkartıyorum gülerek. Ben istemiyorum dedikçe alınmaya başladı, aslında çok mantıklı argümanlarla yaklaşırım hep. Tane tane anlattım, çok zor olur dedim. Bana "nelerin altından tek başına kalkmış, tanıdığım en güçlü kadınsın ne olur bunları bahane etme." diyor. Şaka yollu doğurması benden bakması senden diyorum. Geceleri şikayet edersin bebek ağlamasına diyorum, yeminler su gibi yardım ederim diye.
Anlamıyor herif nasıl ikna edeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?