- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi anabelmontero
Ay utandim suan kendi kendime gelin guvey oluyorun size soruyorum nasil olur falan diye , acaba cocuk benim farkimdami ki yav![]()
platonik dediğine göre farkında da değil demekki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay utandim suan kendi kendime gelin guvey oluyorun size soruyorum nasil olur falan diye , acaba cocuk benim farkimdami ki yav![]()
Sabirla bekliyorumyalamadığın günler de gelecektir![]()
Seninki düpedüz bir vurgun sayılır İsmayıl
grup vitaminden bi alıntı sana gelsin şekerim.
Ay alemsin olmayan sevgilinin davasını yapıyorsun![]()
Valla onu gorunce yaptigim abuk subuk hareketleri gördüğünü dusunursek farkindaplatonik dediğine göre farkında da değil demekki![]()
Valla onu gorunce yaptigim abuk subuk hareketleri gördüğünü dusunursek farkinda![]()
Diyosunuz, insallah oyledir yaçok emin olma erkekler bu konuda biraz saf oluyorlar..hareketlere anlam yüklemek kadınların işidir![]()
Kızım sen dertsz başına dert alacaksın sonra benm gibi olursan görürsün boşver olmazsa olmasın yaniHahaha sormayin ya durumum cok vahim![]()
Kızım sen dertsz başına dert alacaksın sonra benm gibi olursan görürsün boşver olmazsa olmasın yani![]()
Erkek dediğin bayan üstünde dert , sıkıntı yaratan bir metebolizma şekerim.Ne derdiymis yahu![]()
Haha baya dertlenmissiniz yav. Ama herkesinki oyle degil Koalinkanin esi perde bile asiyomus. Bu adamdan dert olurmu hiç meselaErkek dediğin bayan üstünde dert , sıkıntı yaratan bir metebolizma şekerim.
Denedim onayladım valla![]()
Biz karı koca aşırı çalışkanız.
Bazen acayip yorgun olsak da çalışmayı çok sevdiğimizden hayatımızdan genel olarak memnunuz çok şükür.