- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
12-13 yaşımdan beri böyleyim.Her zaman mı böyle yoksa belirli zamanlar mı?
Bende de regl öncesi libido patlaması oluyor mesela.
Buluyorum işte bir şekilde.Okadar o işi yapacak ortam ve boş vakti nereden buluyorsun
Ben adını yazmaya üşendim kelime uzun diye
Ne şekilde günde 15 kez ? Yolda yürürken falan yapıyor olsanız ancakBuluyorum işte bir şekilde.
Maksimum olmuş olan bir durum o.Ne şekilde günde 15 kez ? Yolda yürürken falan yapıyor olsanız ancak
Kesinlikle.Kan gelecek kadar cinsel organına hasar veren sürekli öasturbasyon yapan birine normal diyen psikoloğunda ayrıca psikoloğa gitmesi lazım
alkol kullan uyuşturur seni.Merhaba,
Yıllardır dertli olduğum bir sorunum var.
Gün içinde birçok defa mastürbasyon yapıyorum. Rekorum bu konuda üst üste 15 defaydı galiba.
Hem zamanımı çaldığı için hem de sağlık açısından zararlı olduğunu düşündüğüm için mastürbasyon yapmayı bir süreliğine bırakmak istiyorum.
Artık kimi zamanlar birkaç damla kan geliyor.
Psikologa danıştığımda bunun normal olduğunu, cinsel bağımlılık seviyesinde olmadığını söyledi. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
İradesizim bu konuda.
Mastürbasyonu bir süreliğine bırakmamı sağlayacak tavsiyeleriniz var mı?
Bence alkol cinsel istegi artirir ya...alkol kullan uyuşturur seni.
bazılarını uyutuyo:)Bence alkol cinsel istegi artirir ya...
O yaştan beri bu kadar çok yapıyorsanız bence normal değil. Cinsel isteksizlik gibi aşırı cinsel istek de uç bir durum. Bence de başka bir psikologla daha görüşün.12-13 yaşımdan beri böyleyim.
Ah onu da bulmak kolay değil kiO işi yapacak bir erkek bulman lazım senin artık masturbasyondan gerçek cinselliğe geçişin zamanı gelmiş senin :)
Ah onu da bulmak kolay değil ki
Cinsellik konusundayiz diye rahat konuşuyorum. O unutamadigim sevgilim çok iyiydi. Her bakımdan.
Sonraki sevgilimde öpüşmek bile hayal kırıklığı. Erken boşalma, sadece kendi tatminine odaklı olmayı vs saymıyorum.
Sebep?Gercek oldugunuza inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?