- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ahahaha neden böyle düşünüyorsunuz? Genelde gayet memnun oluyorlar bu durumdan.Aynı dusuncedeyom adamın vay haline yazdım bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha neden böyle düşünüyorsunuz? Genelde gayet memnun oluyorlar bu durumdan.Aynı dusuncedeyom adamın vay haline yazdım bende
Kız günde 15 den bahsediyor hangi erkek o kadar yapacakAhahaha neden böyle düşünüyorsunuz? Genelde gayet memnun oluyorlar bu durumdan.
Bahsettiğiniz 'kadın' yani konu sahibi benim.Kız günde 15 den bahsediyor hangi erkek o kadar yapacak
Senin yas kacK bakma acemisiyim yıllardır girmeyince unuttum dikkatli bakmadan yazmisim
Neden?Senin yas kac
Konunu bilmiyorum canım . Post sahibine yazmıştım :)Şikayetçi degilim sadece bizim ilişkimiz normal mi diye form da sormak istedim
Teşekkür ederim harika yorumun için :)Düzenli cinsellik ile düzene giriyor merak etme .biraz da kafanı başka seylerle meşgul etmeye çalış :) bende senin gibi hep olsun istiyordum evlenmeden işten gelsin diye kapıda bekliyordumama evlendikten sonra pek öyle olmuyor. Ķendine dert etme sayıyı düşür istek güzel bişey. İnsanlar isteksizlik için doktor doktor geziyorlar :)
Biz 2 yapıyoruz yetiyor 3 olmuyor bunlar 15 den bahsediyor şaka mi bunlarBu psikolojik bir durum gibi.
15 nedir yahu çok fazla.
Evlen diyeceğim ama bu kadar fazlasına bir erkek de dayanamaz bence
Niye şaka olsun? Bünye meselesi. Ki her daim 15 yaptığımı söylememişim. En yüksek rekorum o olmuş.Biz 2 yapıyoruz yetiyor 3 olmuyor bunlar 15 den bahsediyor şaka mi bunlar
Masallah diyeyim Ben o kadar yapmadim ilk defa duydumNiye şaka olsun? Bünye meselesi. Ki her daim 15 yaptığımı söylememişim. En yüksek rekorum o olmuş.
Yapanlar varmış.Masallah diyeyim Ben o kadar yapmadim ilk defa duydum
Doğrudur ben 8 yıllık evliyim masturbasyon dan uzagimYapanlar varmış.
Partnerim söyledi. Kadınların üst üste yapabilme durumu olduğunu. Erkekler gibi olmadıklarını.