Aşırı Cinsel İstek

Dusundumde surekli cunup geziyorsun:))) gunde 15 nedir arkadas:)) masallah :)) ama bencede normal degil.. evli misin? Degilsin herhalde.. masturbasyon acil durum seysi olmali.. oyle her canin skldiginda yaparsan aliskanlik oluyor demekki. Erkeklerde fazlaca masturbasyon yapmakta bir cok seye zararli. Uyumadan once yap azalt bu sekilde. Hem guzel uyursun hemde belli saatlerin olusur. Ha oruc tutabilirsin .. kimin akli oraya gidecek olursa aclikla terbiye edebilir kendini... aklina bile gelmez bi kac gun ac kalinca:))

Gayet normal bir durum, libidon fazla ama bunu bu denli takıntı yapman sağlıksız bir durum.
Cinsel yaşantın aktif mi bilmiyorum ama ileride normal ilişki sırasında tatmin olamama sorunu yaşarsın.
Ve hem evliliğini hem cinsel yaşantını engeller.
Alışkanlık haline getirmişsin ama bence bir jinekoloğa da git hormon testi yaptır.

Gayet normal bir durum, libidon fazla ama bunu bu denli takıntı yapman sağlıksız bir durum.
Cinsel yaşantın aktif mi bilmiyorum ama ileride normal ilişki sırasında tatmin olamama sorunu yaşarsın.
Ve hem evliliğini hem cinsel yaşantını engeller.
Alışkanlık haline getirmişsin ama bence bir jinekoloğa da git hormon testi yaptır.
Hormon testi yaptırdım. Normal cıktı.

Can sıkıntısı. Dolu dolu bir gününde kac kere oluyor?
Can sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.
Bir işle meşgulken bile gelebiliyor aklıma.
Sabah uyanır uyanmaz, hatta birkaç kere gece uykudan uyanıp mastürbasyon yaptığım oldu..
Cinsel içerikli rüyalar görüyorum bazen.

Hormon testi yaptırdım. Normal cıktı.

O zaman cinsel saplantı halini almış.
İleride hem cinsel yaşamında hemde kişiliğinde bozulmalara beden olur aşırısı. Kaldı ki konu açıp fazla dediğine göre dikkate alıp pskiyatr ile görüş direkt olarak.

İleride çok büyük sorun olacağını düşünüyorum. Kendi kendine halledebiliyorsan bir partnere ihtiyacın olmayacak hep zihnen.
Olsa bile seni doyurmak için seni senin kadar iyi tatmin etmesi gerekecek çünkü aşırı fazla bir istimna söz konusu.
Bence de oruç iyi bir seçenek olabilir. Bir şekilde bu bağımlılığınızdan kurtulmaya çalışın. Geçmiş olsun.

Kendine farklı uğraşlar bulmalısın sayı çok fazla 21 gün alıştırabilirsen kendini zaten beyin otomatikman istemez

Merhaba,

Yıllardır dertli olduğum bir sorunum var.
Gün içinde birçok defa mastürbasyon yapıyorum. Rekorum bu konuda üst üste 15 defaydı galiba.
Hem zamanımı çaldığı için hem de sağlık açısından zararlı olduğunu düşündüğüm için mastürbasyon yapmayı bir süreliğine bırakmak istiyorum.
Artık kimi zamanlar birkaç damla kan geliyor.
Psikologa danıştığımda bunun normal olduğunu, cinsel bağımlılık seviyesinde olmadığını söyledi. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

İradesizim bu konuda.

Mastürbasyonu bir süreliğine bırakmamı sağlayacak tavsiyeleriniz var mı?

Vajinadan mı klitoristen mi o kadar mast yapıyorsunuz?

Merhaba,

Gün içinde birçok defa mastürbasyon yapıyorum. Rekorum bu konuda üst üste 15 defaydı galiba.
Hem zamanımı çaldığı için hem de sağlık açısından zararlı olduğunu düşündüğüm için mastürbasyon yapmayı bir süreliğine bırakmak istiyorum.
Psikologa danıştığımda bunun normal olduğunu, cinsel bağımlılık seviyesinde olmadığını söyledi. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

İradesizim bu konuda.

Cinsel sapkın olduğunuzu düşünmüyorum, Sadece İrade kontrolünden yoksunsunuz. Yada ya da iradenizi kontrol etmek işinize gelmiyor.

Merhaba,

İradesizim bu konuda.

Yaş kaç...

Bu sadece merak ve doyuma ulasamamakla ilgili bence ben evlendikten sonra geçti bu tarz düşünme aşırı istek halleri zaten etraftan bir ton uyaran var cinselliğe bunlar maalesef olası sonuçlar.. yani sevişmeniz lazım :D

Back
X