- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bazilarinin kocalarina bile tas cikarir senin libido be.. akrep misin yoksa
bikere olsa bende ogun butun gun soguyorum. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan söylediğiniz durumdayım çok şükürSeni bir cocuk anca paklarlibidonu yerden toplarsin artik
![]()
Bunu komedi olarak alıyorumalkol kullan uyuşturur seni.
ay ben de son 1 haftadır günde 2 kez yapar oldum bunu önlemek istiyorum yapamıyorum ortada bir şey yokken istek geliyor erkek arkadaşım falan da yok buna sebep olabilecekMerhaba,
Yıllardır dertli olduğum bir sorunum var.
Gün içinde birçok defa mastürbasyon yapıyorum. Rekorum bu konuda üst üste 15 defaydı galiba.
Hem zamanımı çaldığı için hem de sağlık açısından zararlı olduğunu düşündüğüm için mastürbasyon yapmayı bir süreliğine bırakmak istiyorum.
Artık kimi zamanlar birkaç damla kan geliyor.
Psikologa danıştığımda bunun normal olduğunu, cinsel bağımlılık seviyesinde olmadığını söyledi. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
İradesizim bu konuda.
Mastürbasyonu bir süreliğine bırakmamı sağlayacak tavsiyeleriniz var mı?
bu kişi hep cinsellikle ilgili paylaşıyor ,bence gerçekGercek oldugunuza inanamıyorum
15 ? Bence psikologunu degstr. Ee gun icinde bir yere gttignde napiyosun aniden gelmiyor mu dalga gecmiyorum cddi soruorumMerhaba,
Yıllardır dertli olduğum bir sorunum var.
Gün içinde birçok defa mastürbasyon yapıyorum. Rekorum bu konuda üst üste 15 defaydı galiba.
Hem zamanımı çaldığı için hem de sağlık açısından zararlı olduğunu düşündüğüm için mastürbasyon yapmayı bir süreliğine bırakmak istiyorum.
Artık kimi zamanlar birkaç damla kan geliyor.
Psikologa danıştığımda bunun normal olduğunu, cinsel bağımlılık seviyesinde olmadığını söyledi. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
İradesizim bu konuda.
Mastürbasyonu bir süreliğine bırakmamı sağlayacak tavsiyeleriniz var mı?
Bu kadınla yatan adamın vay halineNormal seks yaparken de mi defalarca istiyorsunuz ?
Siz ne kadar zamanda bi kac yapiyonuzNasıl mastürbasyon yapıyorsun benim kocadan hayır yok![]()
Aynı dusuncedeyom adamın vay haline yazdım bendeBu psikolojik bir durum gibi.
15 nedir yahu çok fazla.
Evlen diyeceğim ama bu kadar fazlasına bir erkek de dayanamaz bence