Aşırı Cinsel İstek

Daha öncede aynı konuyu acmıştınız henüz çözüm bulamamış odugunuza üzüldüm... Araştırıp bi bakın isterseniz, erkeklere askerde yemeklerinin içine şap koyuyorlar derlerdi acaba sizde deneseniz mi...?
Sağlık yönünden bir sakıncası yoksa tabiki... :KK69:

Birden kesmek ara vermek yerine azaltarak gidebilirsin bence sigarayı alkolü bırakmak gibi filan düşün yani

Birden kesmek ara vermek yerine azaltarak gidebilirsin bence sigarayı alkolü bırakmak gibi filan düşün yani

Psikiyatriye gitmeyi deneyin.S.ks bagimliligi diye birsey var.Takinti gibi birşey olabilir.Ona gore ilaç verir.Psikolog da deneyin ama hiç normal degilmNormal diyen psikologa gitmeyin tabi

Merhaba,

Yıllardır dertli olduğum bir sorunum var.
Gün içinde birçok defa mastürbasyon yapıyorum. Rekorum bu konuda üst üste 15 defaydı galiba.
Hem zamanımı çaldığı için hem de sağlık açısından zararlı olduğunu düşündüğüm için mastürbasyon yapmayı bir süreliğine bırakmak istiyorum.
Artık kimi zamanlar birkaç damla kan geliyor.
Psikologa danıştığımda bunun normal olduğunu, cinsel bağımlılık seviyesinde olmadığını söyledi. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

İradesizim bu konuda.

Mastürbasyonu bir süreliğine bırakmamı sağlayacak tavsiyeleriniz var mı?
ay ben de son 1 haftadır günde 2 kez yapar oldum bunu önlemek istiyorum yapamıyorum ortada bir şey yokken istek geliyor erkek arkadaşım falan da yok buna sebep olabilecek

Merhaba,

Yıllardır dertli olduğum bir sorunum var.
Gün içinde birçok defa mastürbasyon yapıyorum. Rekorum bu konuda üst üste 15 defaydı galiba.
Hem zamanımı çaldığı için hem de sağlık açısından zararlı olduğunu düşündüğüm için mastürbasyon yapmayı bir süreliğine bırakmak istiyorum.
Artık kimi zamanlar birkaç damla kan geliyor.
Psikologa danıştığımda bunun normal olduğunu, cinsel bağımlılık seviyesinde olmadığını söyledi. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

İradesizim bu konuda.

Mastürbasyonu bir süreliğine bırakmamı sağlayacak tavsiyeleriniz var mı?
15 ? Bence psikologunu degstr. Ee gun icinde bir yere gttignde napiyosun aniden gelmiyor mu dalga gecmiyorum cddi soruorum 😳

Back
X