• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı çirkin oldum

melikosu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
13
4
6
hanımla merhaba,ben henuz lise ogrencisiyim.kaşlarımı gecen seneden beri aldırıyorum yani alt kısımlarından cıkanları toplattırıyorum sadece.birkaç aydır kaşımı kalınlaştırmak istedigim icin hic dokunmadım.dun kaşlarımın cok uzadıgını fark ettim ve kaşlarımı ucundan kestim.ta ki kavisli kısma gelene kadar.o kısımda yanlışlıkla kaşın tamamını almısım ve kesmisim.fark edince cok agladım.kaşım yeniden cıkar mı? Cıkarsa ne kadar surede? Cabuk cıkması icin ne yapmalıyım lutfen ama lutfen yardım edin.

bu arada dun gece yatmadan once sarımsak suyuyla zeytinyagını karıstırıp surdum.okuldan geldikten sonra da bademyagını suruyorum.

Çıkar merak etme kaş kalemi ile idare et bi süre.badem yagı 15 güne kendine getirir.çokta bişey karıştırma.badem yağı yeterli bence..

Kısa kaşınız uzamıyorsa kökten alın. Yeni çıkan eskisi gibi olacaktır.

Sarımsak sürebilirsin bu sürecte kaşlarını kaş farıyla boyayabılırsın

hanımla merhaba,ben henuz lise ogrencisiyim.kaşlarımı gecen seneden beri aldırıyorum yani alt kısımlarından cıkanları toplattırıyorum sadece.birkaç aydır kaşımı kalınlaştırmak istedigim icin hic dokunmadım.dun kaşlarımın cok uzadıgını fark ettim ve kaşlarımı ucundan kestim.ta ki kavisli kısma gelene kadar.o kısımda yanlışlıkla kaşın tamamını almısım ve kesmisim.fark edince cok agladım.kaşım yeniden cıkar mı? Cıkarsa ne kadar surede? Cabuk cıkması icin ne yapmalıyım lutfen ama lutfen yardım edin.

bu arada dun gece yatmadan once sarımsak suyuyla zeytinyagını karıstırıp surdum.okuldan geldikten sonra da bademyagını suruyorum.

Tabii ki yeniden çıkacaktır, köklerini kazımadın ya:) Kaş kalemiyle çizip düzeltebilirsin, için rahat eder en azından yeniden çıkana kadar.

evet kaş kalemi suruyorum bu arada kasımdan bayagı gitti "kasının ucu gitti" diye kucumsenecek bir sey degil:(

Eklentiler

• _20160322_150954.webp
    _20160322_150954.webp
    8 KB · Görüntüleme: 844
Tabiki çıkar normali kaşın çıkması uzaması zaten. Kaşınız bir tek "yanarsa" çıkarmı diye korkun, kesmeniz hiç bişeyi değiştirmez. Bu bir. İkincisi kaş kalemi kullanarak zaten uzayana kadar tekrar idare edebilirsiniz sorun yok dert etmeyin. Kaşta çabuk uzar yani uzun uzun bekleyen bişey değil. Doğru bi ölçümü olur bilmiyorum ama mesela erkek kardeşim kaşında faça görüntüsü yaratmak için tam kavis kısmını keser kaşının bi boşluk bıraktırır yani. Ve sürekli kaşlar çok çabuk uzadığı için düzeltmek kesmek zorunda kalıp durduğunu söyler durur kendini gebertir bıkmış durumda. Öyle söyliyim yani o derece çabuk uzayabilir. Bizimki faça bırakıcak diye kendini biçiyor, kızlar uzasa diye bekliyor. Dram:)))))

ama kalemle düzelteceğim diye çok koyu ve kalın yapma. kötü görünebilir

Tabi bu kadar ağlamam yaşının cok genc olması tabiki de cıkar büyütme bu kadar biraz beklemen lazım ama hemen cıkmaz ki

Badem yağı sarımsak surmek baya kalinlastiriyormus. Her gece yatmadan önce sur yat.

Ah çocuğum ah yavrum.. Moda diye her şeyi yapmayın. Yüzünüze yakışan kas seklini bulun hep oyle takılın. Martı gibi dolasiyorsunuz simit atasim geliyor.

O raddeye nasil getirdiniz orasini anlayamadim ama.
Bi dis sarimsagi bolun ikiye surun oraya ara ara.
Prmaginizla da surekli masaj yapar gibi gezdirin

Back
X