Göz Çevresi Bakımı Aşırı derecede göz altı morluğu..

melody41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
57
0
36
Kocaeli
Arkadaşlar benim sorunum belli..Göz altlarım aşırı derecede mor,esrarkeş gibiyim..Esmer tenliyim,ama göz altlarım neredeyse siyah gibi..
Çok rahatsızım bu durumdan :(
Üzüm çekirdeği yağından fayda görmüş bir arkadaş,onu deneyeceğim.
Başka öneriniz var mı? :/

melodycim merhaba...bir arkadaşım da seninle beraber aynı sorunu yaşıyordu.bir uzmanla görüşmüş ve uzman ona kan dolaşımı yavaş olan kişilerde bu sorunun yaşanabileceğini söylemiş ve her gece uyumadan önce 2 damla avokado yağı,haftada 2 kere de avokado yağıyla beraber 1 damla buğday yağını masaj yaparak göz altına yedirmesini tavsiye etmiş.sonucunu gözlerimle gördüm;inan çok çok iyiydi...yalnız masaj için sana bir tavsiyem olacak hatta göz altı kremi kullanan arkadaşlar okursa onlar da mutlaka uygulasınlar...krem ya da yağı göz altına uyguladıktan sonra masajı kaşların ortasından kaş bitimine daha sonra göz pınarına doğru hareketlerle yapın...bu yarım dairesel hareket hem kan dolaşımını hızlandırıyor hem de doğal olarak kırışıklıkları engelliyor... :91: umarım faydasını görürsün canım,tabii uygulamayı istersen... :54:

selam arkadaslar ben bir-birbucuk aydir antibiotik kulaniyordum bronsit ve sinüzit olmusdum
ilaclarim bitti, göz altimda morluklar olusdu
doktora gitmeyi düsünüyorum ama hangi doktora gitmem gerektigini bilmiyorum
sence hangi doktora gitmem gerekiyor ?
kan felan alsinlar belki vitamin eksikliyi olabilir diye düsünüyom :85:

selam nazlıbebişim...geçmiş olsun diyorum ilk önce...bence senin bu sorununla dahiliye uzmanı ilgilenebilir diye düşünüyorum...neticede antibiyotik kullanmışsın...muhakkak yan etkileri olmuştur...inşallah düzelir bu durum...

Artık bu konuda her şeyden ümidimi kestim. Morluğun nedeni genetikse boşuna ümitlenmeyin derim. Genetik morluğu olup da bunu gözle görülür biçimde hafifletebilen varsa bunu nasıl başardıklarını yazarlarsa sevinirim.

Artık bu konuda her şeyden ümidimi kestim. Morluğun nedeni genetikse boşuna ümitlenmeyin derim. Genetik morluğu olup da bunu gözle görülür biçimde hafifletebilen varsa bunu nasıl başardıklarını yazarlarsa sevinirim.

Arkadaşlar benim morluğumda genetik ve 29 yaşındayım yaş ilerledikçe kötüleşti yıllarca ugraştım kullanmadığım krem kalmadı.Son çare dedim Istanbul Bayındır hastanesinde yağ enjeksiyonu yaptırdım.Hayatımın en büyük hatası oldu, yağ düzgün dağılmadı gözümün biri büyük diğeri küçük kaldı göz altında toplanmalar oldu şuan 1 yıl oldu hala gülerken iğrenç bir görüntü oluyor.Sakın yaptırmayın..Doktora defalarca yazdım cevap bile alamadım.Durum böyleyken geçen ay mezoterapi yöntemini duydum ve şuan 3. seanstayım ve gözaltı rengi açıldı, çok memnunum doktora sordum Light eyes serumunu kullanıyormuş.Bu arada Gaziantep medical park hastanesinde yaptırdım, burda en iyisi bu

Back
X