Yaa çok haklısın.
Ben de çok kiskancim. Kendime güven sorunum yok. tek başıma bir şehre gelip sifirdan burda bir hayat kurdum. sosyalimdir. Sevgilime de güven duyuyorum. Sanırım kaybetme korkum çok şiddetli. Bu konuya egilmeye çalışıyorum.
Geçen gece bir düğüne davetliydik. Ben ve 2 arkadaş gitmek istemedik. Ben zaten samimi degilim, sevgilimin arkadaşları evleniyordu. Biz o 2 arkadaşla bir bara gidip oturduk. Sevgilime ve diğer gidenlere siz de düğünden sonra gelirsiniz dedik.
Düğünde de sevgilimden hoslanan kız olacaktı büyük ihtimal. Ben kendimi telkin ettim. O kız geldi mi diye sormadim. Dir dır etmedim. Düğün esnasında aramadim sevgilimi. Sadece düğünden önce "takı törenini beklemeyin..yoksa çok gecikirsiniz. Tören baslamadan takilarinizi verip kacin" dedim. Onlar da öyle yaptılar. Bir baktim saar 10.30 gibi bizim ictigimiz bara geldiler. Hemen gelip bana sarıldı. Keyfimiz yerindeydi.
Ama dır dır etseydim, o kiz yüzünden olay cikartsaydim, huzurumuz kaçardı. Aramız bozulurdu. Böyle olunca, ben rahat olunca el üstünde tutuyor beni.
Konu sahibi..kendi ilişkini ellerinle mahvetme