aşırı derecede pis ve dağınıklar

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
bıktım bıktımm bıktımmm...
abimin ve babamın pasaklılığından bıktım artık. annem bi süre için teyzemin yanına gitti . tek başıma yetişemiyorum . kızlar var mı ailesinde benimkiler kadar pis olan . yoksa benimkiler numunelik mi ?

her gün ordan burdan kokulu çorap toplamktan bıktım artık. her yerden çıkabiliyo bu kokuşmuş çoraplar. babam yeni adet edindi zaten bilgisayar masasının çekmecesine koyuyo çıkardığı çoraplarını. bazen de koltuk tepelerine. abim ayrı bi dert. çorapları bi yerde iç çamaşırları bi yerde. insan hiç mi rahatsız olmaz pis iç çamaşırnın başkasının görmesinden. midem bulana bulana topluyorum her gün. babama söylüyorum yapmayın böyle gidin kirli sepetine atın . çok zor bişey değil . verdiği tepki '' onuda ben mi yapacağım '' sanki bişey yapıyomuş gibi.

kızlar en tiksindiğin konuda çok afedersiniz küçük tuvaletlerini banyoya yapıyor her ikiside . sanki evde tuvalet yok . sabah tuvalete gitmeye üşeniyolar duşşla wc yi bi arada çıkartyolar . tabi sonra ben arklarrından temizlemeye . midem kalka kalka yapıyorum . ev leş gibi kokuyor onların yüzünden .

gerçi wc ye gitselerde bişey fark etmiyo . ne su dökme adetleri var ne el yıkama . kapı kollarına peçeteyle ya da ıslak mendille tutyorum . havluyu zaten kullanamaıyorum . onlar her wcye gittiklerinde ben arkalarından temizlemye . nöbet tutuyorum resmen . traş olduklarında her yer kıl tüy içinde kalıyo . çok afedersiniz yani sümrküyolar lavobaya onu bile temizlemiyolar . ben peçeteyle alıyorum . kusacak gibi oluyorum bazen .

temizlik yapıyorum hergün çamaşır sularıyla 1 gün bile kalmıyo yaptığım temizlik .

zaten evde sürekli sigara içiliyo . sürekli kötü bi koku oluyo evde . gerçi ben anlamıyorum ama dışardan gelince anlaşılabiliyo . bu arada içilen sigara izmaritleride yemek yenilen tabağın bardağın içinde söndürülüyo .

bıktım kızlar bıktım . annem burdayken birlikte yapıyıoduk . daha çok annem yapıyodu hatta. bukadar zorlanmıyorum ama şimdi tek benim . hem yetiştemiyorum ev işini hemde yaptığım temizlik 1 gün bile kalmıyo . sinirlerim çok bozuldu.

o kadar tembbeler ki . babam babanneme çekmiş abim babama annemde tepki vermiyo yaptıklarına .onlarda devam ediyo pisliğe
bu kadar çektirdikleri yetmiyomuş gibi bir de herşeyi ayakalarına istiyolar . neredeyse çaylarının şekerinide bana karıştırtcaklar annem öyle bir alıştırmış ki.

bu saatten sonra da düzelmezler zaten . Allah abimin eşi olacak kadına sabır versin . böyle kocası olan bütün kadınlara da tabi . gerçi benim abim ve babam kadar pis olan başka bi insan var mıdır bu dünayada

benim okuyunca midem bulandı, seni tahmin bile edemiorum.. ne ayıp şey ya.. bu kadar da olmaz ki.. bi an önce evlenip o evden uzaklaşmaktan başka çaren yok

Ne babana kiz ne abine tum kabahat annende.o alistirmis onlarin b..klarini toplamaya.zamanin höt demeyi bilseydi sen de burada boyle konu acmazdin.benim esim de ilk zamanlar daginikti.ama ben dayanamadim patladim.o da farketti yaptigini.duzeldi sonra.sende ya annen gibi olucan ya da patlayacan benim gibi..

benim okuyunca midem bulandı, seni tahmin bile edemiorum.. ne ayıp şey ya.. bu kadar da olmaz ki.. bi an önce evlenip o evden uzaklaşmaktan başka çaren yok

evlenincede ya eşimde babam-abim gibi olursa . bi an önce okullar açılsada gitsem okul tatil gibi geliyo bu evden sonra .

okuyunca bi tuaf oluyo insan yaa.arkadaşlar haklı annende bitiyor iş.erkekler eğitime hazır insanlardır.sürekli söyliceksin baştan eğitim vericeksin zamanla oturcak.pasaklılık dağınıklılık değil artık bu iş pisliğe geçmiş.eve misafir gelmiyomu hiç annen nasıl rahat ediyo acaba her gün temizlesende temiz kalmaz o ev.aniden biri gelse nolcak

offff bizde de aynı şekilde bir karı koca var ailecek el aman etmiş vaziyetteyiz seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun

ahh ahh anamm . okadar çok söylüyorum ki temizlerken keendi kendine söyleneceğine git kız bağır bişey de onlara ama yok . hala daha abimi okadar şımartıyo ki . bebekmiş gibi davrnıyo ona .
ben patladım kaç kere . ama yok yürekleri taş bağlamış . hiç acımıyolar . onlara göre ç.ş temizletmek çok normal . yapmam gereken bişey . Allahım yatalak insanlar utanır çekinir altlarını temzletirken bunların eli ayağı tuttukları halde temziletiyolar hiç uatnmıyolar hiç

sorma . utanmaz olurmuyuz hiç . biri aniden gelince el ayak birbirne dolanıyo . orayımı topayayım burayımı toplayayım diye . özellikle ben çok utanıyorum arkadaşım falan gelince . hele bi de lavobaya girmek isterlerse
babannem çok pisti benim . haliyle babamda böyle oldu . annemde ses çkıkarmayınca işte sonuç bu . bu yaştan sonrada babama ne diyeyimde düzelsin ki .

canım sen hiç bişi deme eğerki misafirleri gelirsebırak öylece gören zaten daha gelmek istemez belki o zaman utanırlar biraz olsun zamanla anlarlar.sen artık idare edebilceğin kendi yaşamınla alakalı kısmını hallet yoksa hayattan soğursun valla.midem kaldırmaz..eş adayı çıkarsa karşına iyi bi irdele bakk dene neyi nasıl yapıo hatta olduğundan daha titiz görün anlasın ki ilerde öyle olmasın.

hee evet annesi kabahatli erkeklerde bir şey yok hepsi ak pak
erkeklerin kötü huyunu kadınlara yıkmayın artıkkk kendiniz bahane uydurmayın şunlara
bunuda ben mi yapıcam diyen bir adamın karısı mı hala suçlu olan
sizin eşiniz farkına varmış ki anlayışlı birisiymiş
ben burda anlayışlı bir baba-abi göremiyorum
ve anneside uyarmıştır kadıncağız yazık kaç kez ama öküz adam öküz kalır
sen yap ben toplarım kocacığım dediğini düşünmüyorum
insaff insaff erkeklerin b.kluluğunuda kadına yıktınız ya.....

sağol taktik için ama işe yaramaz . utanlamarı yok bunların . zaten baba tarafı hep aynı . babamın kuzeni gelmişti bi ara yatıya ayyy daha fena benimkilerden .
ben evlenir kurtarırım kendimide annemde üzlüyorum ya o hep bu evde

annen için hiç üzülmee annen zaten rahatsız olsaydı en baştan ele alırdı şimdi böyle bi durum olmazdı zaten.onlar böyle gelmiş böyle gider sen numuneliksin yalnız içlerinde=).kendini korumaya al

yazıklarınız kısmen doğru ama benim annem gençliğinden beri belki bu kadar taviz vermeseydi babam bu kadar bencil davranamayacaktı. bu yönden annemi bende kabahatli görüyorum . kendini bu kadar ezdirmeseydi keşke .
abimi pohpohlayarak şımartarak her işini bebekmiş gibi kendi yaparak büyütmeseydi belki abim babamdan daha farklı olurdu . ben nasıl babama benzemememişsem.

annen için hiç üzülmee annen zaten rahatsız olsaydı en baştan ele alırdı şimdi böyle bi durum olmazdı zaten.onlar böyle gelmiş böyle gider sen numuneliksin yalnız içlerinde=).kendini korumaya al

annemde nasıl görmüşse öyle davrandı ama şimdi kendide pişman . neyse yapacak bişey yok artık

olsun canımm annen çok seviyor çok şımartıyor olabilir
ama erkeklerde düşünceli olsunlar biraz
erkeyin kötü huyunu kadına yıkılması mantıklı gelmiyor bana
heee bak bak karısı öğretememiş denmesini
Allah onlarada beyin vermiş düşünsünler biraz
benim karıma kızıma yazık diyemiyolar mı
demiyolar orası belli tabi de
baban ve abin bu şekil düşüncesizlerken annen tabi fazla fazla uyarması gerekiyormuş
ona bir şey dediğim yok
ama genel olarak erkeğin düşüncesizliğini kadınlara yıkılması
böyle yapıyorsa karısı öğretememiş karısı suşlu denmesine hiç mi hiç doğru bulmuyorum

midem bulandı ya
titiz insanı, hele titiz erkegi sevmem amaaaa abinin gelecekteki karısına da acıdım :)

ya çok midem bulandı keşke okumasydım bekarken bende bizimkilerden çok şikayteçiydim gerçi bizimkiler kız....hele birkız kardeşim var..bizle birlikte kahvaltı yapmazdı uyurdu öğlene kadar..sora ben mutfağı güzelce temizlerdim ocağı ciflerdim oh be derdimki bu kalkardı gelirdi mutfağa kendine kızartma falan yapardı her yer yağ içinde ve hiç biyeri temizlemez öylece geri yatardı....annecimde artık başedemiyo onla....kbence bukadar yıpratma dicem ama yok yaa olmuyo işte eve biri gelse utanan biz oluyoz...anneni çağar gelsin valla sizinkilerde bayağa pismşş

Yooookkk
Emin ol yok
senin baban ve abin gibi bir insan ben daha hic gormedim
insan tuvaletten ciktiktan sonra bile ellerini yikamaz mi?
Allah size sabir onlarada hidayet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…