- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
benim okuyunca midem bulandı, seni tahmin bile edemiorum.. ne ayıp şey ya.. bu kadar da olmaz ki.. bi an önce evlenip o evden uzaklaşmaktan başka çaren yok
Ne babana kiz ne abine tum kabahat annende.o alistirmis onlarin b..klarini toplamaya.zamanin höt demeyi bilseydi sen de burada boyle konu acmazdin.benim esim de ilk zamanlar daginikti.ama ben dayanamadim patladim.o da farketti yaptigini.duzeldi sonra.sende ya annen gibi olucan ya da patlayacan benim gibi..
okuyunca bi tuaf oluyo insan yaa.arkadaşlar haklı annende bitiyor iş.erkekler eğitime hazır insanlardır.sürekli söyliceksin baştan eğitim vericeksin zamanla oturcak.pasaklılık dağınıklılık değil artık bu iş pisliğe geçmiş.eve misafir gelmiyomu hiç annen nasıl rahat ediyo acaba her gün temizlesende temiz kalmaz o ev.aniden biri gelse nolcak
offff bizde de aynı şekilde bir karı koca var ailecek el aman etmiş vaziyetteyiz seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
Ne babana kiz ne abine tum kabahat annende.o alistirmis onlarin b..klarini toplamaya.zamanin höt demeyi bilseydi sen de burada boyle konu acmazdin.benim esim de ilk zamanlar daginikti.ama ben dayanamadim patladim.o da farketti yaptigini.duzeldi sonra.sende ya annen gibi olucan ya da patlayacan benim gibi..
canım sen hiç bişi deme eğerki misafirleri gelirsebırak öylece gören zaten daha gelmek istemez belki o zaman utanırlar biraz olsun zamanla anlarlar.sen artık idare edebilceğin kendi yaşamınla alakalı kısmını hallet yoksa hayattan soğursun valla.midem kaldırmaz..eş adayı çıkarsa karşına iyi bi irdele bakk dene neyi nasıl yapıo hatta olduğundan daha titiz görün anlasın ki ilerde öyle olmasın.
hee evet annesi kabahatli erkeklerde bir şey yok hepsi ak pak
erkeklerin kötü huyunu kadınlara yıkmayın artıkkk kendiniz bahane uydurmayın şunlara
bunuda ben mi yapıcam diyen bir adamın karısı mı hala suçlu olan
sizin eşiniz farkına varmış ki anlayışlı birisiymiş
ben burda anlayışlı bir baba-abi göremiyorum
ve anneside uyarmıştır kadıncağız yazık kaç kez ama öküz adam öküz kalır
sen yap ben toplarım kocacığım dediğini düşünmüyorum
insaff insaff erkeklerin b.kluluğunuda kadına yıktınız ya.....
annen için hiç üzülmee annen zaten rahatsız olsaydı en baştan ele alırdı şimdi böyle bi durum olmazdı zaten.onlar böyle gelmiş böyle gider sen numuneliksin yalnız içlerinde=).kendini korumaya al
olsun canımm annen çok seviyor çok şımartıyor olabiliryazıklarınız kısmen doğru ama benim annem gençliğinden beri belki bu kadar taviz vermeseydi babam bu kadar bencil davranamayacaktı. bu yönden annemi bende kabahatli görüyorum . kendini bu kadar ezdirmeseydi keşke .
abimi pohpohlayarak şımartarak her işini bebekmiş gibi kendi yaparak büyütmeseydi belki abim babamdan daha farklı olurdu . ben nasıl babama benzemememişsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?