- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Temizlik imandandır. İnsan kendi idrarından sakınmalı kendini. Nasıl oluyorda ellerini dahi yıkamadan çıkıyorlar anlamıyorum
Anlamıyorum çünkü aynı abi-baba bende de var. Malesef var yani
İnsan sümkürüp su tutar kirlilerini kirliye atar ama yokk nerrde
İçlerinden geliyor pis olmak
Ayağına hizmet beklerler bir de üstüne
Bade su getir, bade çay, bade şu bu
Artık tınlamamayı öğrendim ben sende öğren karışma bırak odaları b.k götürsün kokudan duramasınlar
Ben abimin odasına dokunmuyorum bile artık kalkıp kendi temizlemeyi öğrendi
Babama öğretemiyorum yaşını başını almış laf söyleyen aynı senin gibi ben mi yapıyım diyor
Yarın bir gün evlenicem eşimde böyle olursa ya düzel ya boşanalım derim o derece tak ediyor insana...
her sabah kalkınca tuvalete girmeye üşenen insanlar duşa giriyolar tuvaletlerini de orda hallediyorlar :O
daha neler duyacağıım...
Benim babam da coook daginiktir.ama esim .,hayatimda bu kadar titiz insan gormedim,tanimadim,o da Zor bu turlusu de zor.iki uc noktani da gordum.
bu kadınların erkeklere hizmet etme kıçlarından ayrılmayarak herşeylerini yapmalarına anlam veremiyorum annemde babam ve erkek kardeşime öyle yemek derler anında önlernde çaylarını hemen önlerinde çorap kıyafet herşeylerini ayaklarına kadar götürüyo yeterr kadınlar yeter kendinize gelin sizinde canınız var sonra ben neden mutsuzum kendini düşün birazda kendini
YA seni okadar iyi anlıyorum ki benim ayrıldığım erkek arkadaşım da öyleydi ..pisliğin tekiydi..evin içini hergün temizliyordum..hergün aynıydı..artık camasır suyundan ellerim Norveçli balıkçıların ellerinden bile daha kötü olmuştu..banyo ve tuvalet faciaydı..bi insanın temizliği ruhunu yansıtır..pis karakterli insan pis olur..bak bu nettir..Ayrıldım kurtuldum..hep derim bunu hangi kadın idare eder diye..artık o düşünsün..gerçi ben şansız bi insanım eminim evlendiği insana o kadr zulmetmez ..her konuda yani sadece temizlikte değil.KARADIR ŞU BAHTIM KARA parçasını dinleyesim geldi..dur açim da dinliyim..
bizim evdede aynısı oluyor..şuan çalışmıyorum temızlık yemek yetışemıyorum annemde rahatsız..nasılsa bılıyorlar arkalarını toplayan var ama içleride kabul ediyor..
valla benim abimde çok düzensiz nereden başlasam bilemiyorum ki koltuğun üstünde kirli çorap buldum
bıktım bıktımm bıktımmm...
abimin ve babamın pasaklılığından bıktım artık. annem bi süre için teyzemin yanına gitti . tek başıma yetişemiyorum . kızlar var mı ailesinde benimkiler kadar pis olan . yoksa benimkiler numunelik mi ?
her gün ordan burdan kokulu çorap toplamktan bıktım artık. her yerden çıkabiliyo bu kokuşmuş çoraplar. babam yeni adet edindi zaten bilgisayar masasının çekmecesine koyuyo çıkardığı çoraplarını. bazen de koltuk tepelerine. abim ayrı bi dert. çorapları bi yerde iç çamaşırları bi yerde. insan hiç mi rahatsız olmaz pis iç çamaşırnın başkasının görmesinden. midem bulana bulana topluyorum her gün. babama söylüyorum yapmayın böyle gidin kirli sepetine atın . çok zor bişey değil . verdiği tepki '' onuda ben mi yapacağım '' sanki bişey yapıyomuş gibi.
kızlar en tiksindiğin konuda çok afedersiniz küçük tuvaletlerini banyoya yapıyor her ikiside . sanki evde tuvalet yok . sabah tuvalete gitmeye üşeniyolar duşşla wc yi bi arada çıkartyolar . tabi sonra ben arklarrından temizlemeye . midem kalka kalka yapıyorum . ev leş gibi kokuyor onların yüzünden .
gerçi wc ye gitselerde bişey fark etmiyo . ne su dökme adetleri var ne el yıkama . kapı kollarına peçeteyle ya da ıslak mendille tutyorum . havluyu zaten kullanamaıyorum . onlar her wcye gittiklerinde ben arkalarından temizlemye . nöbet tutuyorum resmen . traş olduklarında her yer kıl tüy içinde kalıyo . çok afedersiniz yani sümrküyolar lavobaya onu bile temizlemiyolar . ben peçeteyle alıyorum . kusacak gibi oluyorum bazen .
temizlik yapıyorum hergün çamaşır sularıyla 1 gün bile kalmıyo yaptığım temizlik .
zaten evde sürekli sigara içiliyo . sürekli kötü bi koku oluyo evde . gerçi ben anlamıyorum ama dışardan gelince anlaşılabiliyo . bu arada içilen sigara izmaritleride yemek yenilen tabağın bardağın içinde söndürülüyo .
bıktım kızlar bıktım . annem burdayken birlikte yapıyıoduk . daha çok annem yapıyodu hatta. bukadar zorlanmıyorum ama şimdi tek benim . hem yetiştemiyorum ev işini hemde yaptığım temizlik 1 gün bile kalmıyo . sinirlerim çok bozuldu.
o kadar tembbeler ki . babam babanneme çekmiş abim babama annemde tepki vermiyo yaptıklarına .onlarda devam ediyo pisliğe
bu kadar çektirdikleri yetmiyomuş gibi bir de herşeyi ayakalarına istiyolar . neredeyse çaylarının şekerinide bana karıştırtcaklar annem öyle bir alıştırmış ki.
bu saatten sonra da düzelmezler zaten . Allah abimin eşi olacak kadına sabır versin . böyle kocası olan bütün kadınlara da tabi . gerçi benim abim ve babam kadar pis olan başka bi insan var mıdır bu dünayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?