aşırı derecede pis ve dağınıklar

benimde kız kardeşim böyle biliyorum yapıcak bi şey yok çekicez böyle allah sabır versin :/

ay midem kalkti yaa Allah sabir versin! bende kendi babama ve abime pis derdim ama seninkilerin yaninda maşallahlari var Allah için

bence yapilacak birşey yok koskoca adamlar bu yaştan sonra degişmez

benim babamda hizmet konusunda çok titizdir, suyu aninda gelecek, çayi daima hazir olacak, en sevmedigim huyuda mutfaktan gelir oturma odasina oturur oturmaz "kizim bir su getir" der tamam getiriyorumda ordayken içsen ne olur?

keşke sende annenle gitseydin, arkalarından temizleyecek biri olmayınca kendi pisliklerinden iğrenirlerdi belki

bunları yapan tek kişi olsa belki bir olur alt ederdiniz ama abin de babandan destek alıyor,

abin evlenince bi nebze değişir belki ama babanın değişmesi çok zor gibi

2 erkek kardesim var. Sabah kalkar yataklarini düzeltirler, annem yoksa kahvaltilarini yapip bulasigini makinaya koyarlar, üst degistirip kirli sepetine koyarlar, yine annem yoksa giysilerini ütülerler, dus alir havlularini asarlar yani ne bileyim bekar erkeklerin yasadigi gibi degildir ev. Sebebi de yetistirilme tarzi. Cocuklugumuzdan beri hep anneme yardim ettik, kendi isimizi yapmamiz ögretildi. Arkadaslarin dedigi gibi yetisme tarzi cok önemli. Anneniz abinizi ve babanizi cok kayirmis. Anneniz cekmis, siz cekiyorsunuz ama yarin bir gün abiniz evlenince elin kizi cekecek yazik degil mi?
Acikcasi konunuzu okumamis olmayi tercih ederdim, insan bu kadar pis olamaz. 4 yasindaki kizim bile banyoda cisi gelince ya tutuyor ya da cikartip tuvaletini yaptirip geri sokuyorum dusa, yapilmaz degil mi annecim diyor.

ay babanızın çoraplarını bilgisayar çekmecesine koyması çok komiğime gitti nerden aklına geldiyse
konuşsanız adam akıllı anlarlar mı ki hatalarını acaba :26:

O çekmece olayına bende güldüm :)
Sende annenle gitsen yada bir süre hiç karışmasan hatta sende dağıtsan .
Bir şey derlerse siz yapıyorsunuz ben topluyorum bende yapmıyorum de.
Bakalım ne yapacaklar.

bence anneyle alakası yok temizlik imandan gelir derler.Eşim benden daha titiz,daha bakımlıdır.Ki eşimin annesinin evi çok dağınık ve pistir 8-9 kediyle yaşıyor kadın evde,temizlikte yapmaz,üşengeç bir kadın...ama eşimm aşırı temiz ve titizdir..Gerçekten okuyunca midem bulandı.Evet annenizin kusuruda bunlara göz yummak olmuş ama demekki değiştiremeyince artık alışmış kadın.. Allah kolaylık versin size

var canım var benim koca...annene yazık kadın gitmişte bir sürede olsa pislikten kurtulmuş..abinde babasının oğlu işte..annen alışmış pisliklerini temizlemeye ve çaresiz ne yapabilirki kadın..

yazdıklarınza kelimesi kelimesine katılıyorum..bazı şeyler insanın içinden gelir.. yani çok afedersiniz ama duşa işeyip sifonu çekmiyorsa taharette getirmiyorlardır hadi şimdi bundadamı anneye yıkalım olayı.. dediğiniz gibi biz kadınlar hemen kendi hemcinsiimize kusur buluyoruz sanki onların hiç suçu yok

her sabah kalkınca tuvalete girmeye üşenen insanlar duşa giriyolar tuvaletlerini de orda hallediyorlar :O
daha neler duyacağıım...

var canım var benim koca....annene yazık,kadın gitmişte bir sürede olsa pislikten kurtulmuş..abinde babasının oğlu işte..annen alışmış pisliklerini temizlemeye ve çaresiz ne yapabilirki kadın..

Temizlik imandandır. İnsan kendi idrarından sakınmalı kendini. Nasıl oluyorda ellerini dahi yıkamadan çıkıyorlar anlamıyorum
Anlamıyorum çünkü aynı abi-baba bende de var. Malesef var yani
İnsan sümkürüp su tutar kirlilerini kirliye atar ama yokk nerrde
İçlerinden geliyor pis olmak
Ayağına hizmet beklerler bir de üstüne
Bade su getir, bade çay, bade şu bu
Artık tınlamamayı öğrendim ben sende öğren karışma bırak odaları b.k götürsün kokudan duramasınlar
Ben abimin odasına dokunmuyorum bile artık kalkıp kendi temizlemeyi öğrendi
Babama öğretemiyorum yaşını başını almış laf söyleyen aynı senin gibi ben mi yapıyım diyor

Yarın bir gün evlenicem eşimde böyle olursa ya düzel ya boşanalım derim o derece tak ediyor insana...

anneme çok söylüyorum böyle yapma diye bi tepki ver sen böyle susunca onlar normalmiş gibi devam ettiriyo ama yok anamda bi tuhaf benim

ay babanızın çoraplarını bilgisayar çekmecesine koyması çok komiğime gitti nerden aklına geldiyse
konuşsanız adam akıllı anlarlar mı ki hatalarını acaba :26:

tembellikten aklına geliyo nerden gelsin aklına . eve gelince direk bilgisayara geçiyo çoraplarda çekmeceye. oturma odasına geçerse koltuğun tepesine .

O çekmece olayına bende güldüm :)
Sende annenle gitsen yada bir süre hiç karışmasan hatta sende dağıtsan .
Bir şey derlerse siz yapıyorsunuz ben topluyorum bende yapmıyorum de.
Bakalım ne yapacaklar.

ramazan olduğu için ben burda kaldım . yemek falan aç kalmasınlar diye . dediğiniz şeyide denedim . yok değişmez bunlar . imkansız . en sonunda tımarhaneye ben

amin amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…