Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Aşırı dökülme Kel kalma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Entirik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
26
8
3
30
Merhaba kızlar. Saçlarım aşırı aşırı dökülüyor. Banyoda bir avuctan fazla tararkende ondan fazla.. Akiyor yani kökten dökülüyor. Kestirdim özellikle. Sarımsak sampuani cam terebentin falan onlarida kullaniyorum. B12 ve demir eksikliğimde normal ve hala vitamin haplarimi kullaniyorum. Saçlarım azaldı ve hergün ağlıyorum. Kel kalacağım bu gidişle cok korkuyorum. Doktora gideceğim. Dahiliye anlar mi. Sizinde başınıza geldimi. Sonra duzeldimi. Lutfen yardimci olun

Benimde çok dökülüyordu demir depom boşmuş ondan ,saçınızı çok boyatıyor ya da ısıya maruz bırakıyorsanız olabilir,ya da genetiktir,saçkıran da olabilir

Benimde çok dökülüyordu demir depom boşmuş ondan ,saçınızı çok boyatıyor ya da ısıya maruz bırakıyorsanız olabilir,ya da genetiktir,saçkıran da olabilir

Demir ilacida kullaniyorum değerlerimde normal. Korkutucu birşey dökülmesi çünkü aşırı dökülüyor. Stresli bir dönem geçirdim. Stres bu kadar saç döker mi?

Demir ilacida kullaniyorum değerlerimde normal. Korkutucu birşey dökülmesi çünkü aşırı dökülüyor. Stresli bir dönem geçirdim. Stres bu kadar saç döker mi?
Dökmez olurmu hemde nasıl döküyor ben stressli zamanımda normal insan günde 50-100 döküyor ben dünyanın saçını dökerdim giderler tıkanırdı.

benımde her seyım normal cıktı demır çinko b12 vs. doktor beni endkronolojiye yonlendırdı doktorum sende erkek tipi dokulme var dedı. belkı senınkıne oyledır bır hormon testi yaptır canım. ben adetımın gelmesini beklıyorum geldiğinin 2. günü yaptırıcsam. eger öyleyse bır tane erkeklerın kullandıgı site var. adını soylemem yasaktır dıye soylemıyorum ama orada miracle losyon ve bırcok losyonla eski saçlarına kavusan bır suru erkek var bı bak ıstersen. ama oncelıklı hedefın hormonal veya genetık mı ona ogrenmek olsun bunun ıcınde endrokonojıye gıtmeyı ıhmal etme. bırde ben 3 aydır priorin kullanıyorum ve sac dokulmem gunde en fazla 5-10. gerekırse omur boyuda kullanmayı dusunuyorum onlerde bır suru ufak sac cıktı ayrıyetten miracle losyon kullanıyorum.( içine bir sürü dogum kontrol hapı katılarak hazırlanıyor ve saçın düşmanı olan dhtyı saça sürdüğünde bloke ediyor ve sac cıkısını saglıyor. östrojon kadınlık hormonunu arttırdıgı ıcın bır suru erkekte eksi sonucları var ama bız kadınlar ıcın bır sıkıntı yaratmıyor.) sevgiler

Çok karışık gerçekten... Genetik olmasi daha kötü sanırım. Genlerimden nefret edeceğim yoksa...

Çok karışık gerçekten... Genetik olmasi daha kötü sanırım. Genlerimden nefret edeceğim yoksa...
Anne baba da var mi saclari nasil
? Mesela benim ailemin saclari çok gür dedelerimin bile. Özellikle baba hala asidi gür gel gelelim annemde hormonal bozukluk var ve erkeklik hormonu yani testestoren ostrojenden daha fazla. Bu da erkek tipi dökülme yapiyor . benim büyük ihtimalle öyle cildiye dru öyle dedi . siz hic hormon testi yaptirdiniz mi ? Eğer ki genetik veya hormonalse inanin bana tedavisi var. Gozlerimle şahit oldum sitenin adi sacimindoktoru oradaki erkeklerin öncesi sonraki fotogradlarina bakin. Ben su hormon testini yaptirayim erkek tipi dökülme netlessin tedaviye baslayacagim hem topikal hem oral

Ya cok mutlu oldum.. Babamin yaşı 50 küsur ama saçları duruyor. Benim içinde saçların asla dokulmez bize benziyor derleri. Fakat annemin saçları Çok az.. Genetik olmasının da tedavisi varsa cok mutlu olurum. Çünkü saclarim sanki kökten tamamen kopmusta ben çektikçe yada dokundukca geliyor gibi. Cok korkunc ve asiri bir dökülme

Aynen öyle canim. Bende hep b12 çinko demir falan kullandim hic erkek tipini aklima getirmedim . bunca yildirda uanlis tedavi uyguladim eğer hormonalse uygulanması gereken tedaviler erkeklerinkinden olmali. Östrojen arttirip testestorunu düşüren tedaviler. Mesela doğal tedavilerde olabiliyor bununla ilgili ornegin. Soya bitkisi japonlar 3 öğün soya tuketiyor ve saclari assiri gür çünkü soya sac dökülmesine neden olan testesteron seviyesini azaltir. Japonyada yasayan ve soyayla beslenen biri avrupa gidince kel kaliyor fast food tüketiminden falan bunun gibi kahve kabak çekirdeği bunlarda düşürüyo mesela testoyu.
Endokrinoloji doktoruna gidin ve hormon testi olun ben size bu konuyla ilgili daha çok bilgi yazabilirim ama önce ogrenmelisiniz neyden oldugunu

Diyet
Diyet yaptim yaklasik 15 kilo verdim 65 kiloydum. Beslenme duzenimde degisti haliyle. Ama vitamin ilaclari hala kullaniyorum. Etken sebepler cok. Sonucunu burada paylasirim inşallah.

Benimde diyet sonrasi saclarim döküldü ve tekrar kilo aldim ama hala ayni simdi yine yapiyorum ama birçok hap iciyorum inşallah bir şey olmaz. Tamam canim sen yaz dediğim siteye de bir gir bak derim. Orda çok güzel sonuçlar var

Eşime LR ın L Recapin setini uyguluyoruz. Cansız olan telleri güçlendirdi. Kullananların tavsiyesiyle almıştık. Deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…