benımde her seyım normal cıktı demır çinko b12 vs. doktor beni endkronolojiye yonlendırdı doktorum sende erkek tipi dokulme var dedı. belkı senınkıne oyledır bır hormon testi yaptır canım. ben adetımın gelmesini beklıyorum geldiğinin 2. günü yaptırıcsam. eger öyleyse bır tane erkeklerın kullandıgı site var. adını soylemem yasaktır dıye soylemıyorum ama orada miracle losyon ve bırcok losyonla eski saçlarına kavusan bır suru erkek var bı bak ıstersen. ama oncelıklı hedefın hormonal veya genetık mı ona ogrenmek olsun bunun ıcınde endrokonojıye gıtmeyı ıhmal etme. bırde ben 3 aydır priorin kullanıyorum ve sac dokulmem gunde en fazla 5-10. gerekırse omur boyuda kullanmayı dusunuyorum onlerde bır suru ufak sac cıktı ayrıyetten miracle losyon kullanıyorum.( içine bir sürü dogum kontrol hapı katılarak hazırlanıyor ve saçın düşmanı olan dhtyı saça sürdüğünde bloke ediyor ve sac cıkısını saglıyor. östrojon kadınlık hormonunu arttırdıgı ıcın bır suru erkekte eksi sonucları var ama bız kadınlar ıcın bır sıkıntı yaratmıyor.) sevgiler