- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Bu tarz benim de bi tane tuğçe varya..
Heh işte onu izle..gozyaşlarını idrarla atarsın..
Ağlamaktan sogursun yemınle..
benim de bu konuyu okuyunca aklıma morgül tuğçe geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tarz benim de bi tane tuğçe varya..
Heh işte onu izle..gozyaşlarını idrarla atarsın..
Ağlamaktan sogursun yemınle..
Tamamdır. Deneyeceğim. Ağlamak istemiyorum böyle.yapı meselesi demek ki
kendini herkesten çok sev üstün tut düşün bu işe yarar belki biraz bencil ol
yapın böyle ağlayarak dışa atıyorsun kendini kasarsan başka yerden patlak verir.. herşeye ağlama demekle düzelecek bişey değil.. muhtemelen çok ağlarsın daha.. çok kırılırsın.. iyice yorgun düştüğünde artık ağlayacak kadar bile halin kalmadığında birden ayağa kalkarsın.. yeni sen daha iyi mi olur bilmem ama artık ağlayamazsın, öyle derin derin hissedemezsin.. daha "güçlü"sündür ama o eski naif halini de içten içe özlersin.. değişme.. rahat ol.. duygularını kontrol edebildiğin kadar et.. birileri seni kırdığında bi de ağlamamak için sen kırma kendini.. zaman, hayat zaten alıp götürecek bu narin ruh halini.. sonsuza kadar ağlayamazsın.. çooook kırıldığım bir an bitti tüm duygusallığım.. ki duygusallıktan imal edilmiş sanardım kendimi.. artık "güçlü"yüm ama sanki eskisi kadar "canlı" değilim.. bi de bu açıdan bak.. sevgiler..
2 kere okudum yazınızı. Sizde haklısınız , güzel bir bakış açısı.. Ama işte herkes sizi güçsüz görüyor ya o da daha bir kırıyor kalbinizi. Bilemedim bende hangisi iyi.
Sanırım değişme konusunu takıntı haline getirmeden, elimden geldiğince sağlamaliyim.
Psikolojik olsa ikisinden biri mevcut olurdu yapınız bu demek ki sorun yokÇok zsyif hiç mi hiç olmadım
çok kilolu olduğum oldu, lise de hormonal sorunlarım oldu killanma + kilo sorunu yaşadım.
Şimdi ise vermem gereken kilom var
Mesajınız çok ilginç geldi bana, hoşuma gitti yani. Sizce bununla alakası var mı?
yaşla alakalı değil kiloylada ilgili değil yapı meselesi
keşke ağlamasak ama işte elinde değil ki
Çok zsyif hiç mi hiç olmadım
çok kilolu olduğum oldu, lise de hormonal sorunlarım oldu killanma + kilo sorunu yaşadım.
Şimdi ise vermem gereken kilom var
Mesajınız çok ilginç geldi bana, hoşuma gitti yani. Sizce bununla alakası var mı?
Ağlamak güçsüzlük degildir, ben buna katılmıyorum.
Guclu olmak kararla ilgilidir.
Duyguların yoğun demekki ne güzel aglayabiliyosun. Ya yitip gitseler, aglamak uğruna duygularını yitirmeyi mi tercih edersin.