Aşırı duygusalım :(

yapın böyle ağlayarak dışa atıyorsun kendini kasarsan başka yerden patlak verir.. herşeye ağlama demekle düzelecek bişey değil.. muhtemelen çok ağlarsın daha.. çok kırılırsın.. iyice yorgun düştüğünde artık ağlayacak kadar bile halin kalmadığında birden ayağa kalkarsın.. yeni sen daha iyi mi olur bilmem ama artık ağlayamazsın, öyle derin derin hissedemezsin.. daha "güçlü"sündür ama o eski naif halini de içten içe özlersin.. değişme.. rahat ol.. duygularını kontrol edebildiğin kadar et.. birileri seni kırdığında bi de ağlamamak için sen kırma kendini.. zaman, hayat zaten alıp götürecek bu narin ruh halini.. sonsuza kadar ağlayamazsın.. çooook kırıldığım bir an bitti tüm duygusallığım.. ki duygusallıktan imal edilmiş sanardım kendimi.. artık "güçlü"yüm ama sanki eskisi kadar "canlı" değilim.. bi de bu açıdan bak.. sevgiler..

yapın böyle ağlayarak dışa atıyorsun kendini kasarsan başka yerden patlak verir.. herşeye ağlama demekle düzelecek bişey değil.. muhtemelen çok ağlarsın daha.. çok kırılırsın.. iyice yorgun düştüğünde artık ağlayacak kadar bile halin kalmadığında birden ayağa kalkarsın.. yeni sen daha iyi mi olur bilmem ama artık ağlayamazsın, öyle derin derin hissedemezsin.. daha "güçlü"sündür ama o eski naif halini de içten içe özlersin.. değişme.. rahat ol.. duygularını kontrol edebildiğin kadar et.. birileri seni kırdığında bi de ağlamamak için sen kırma kendini.. zaman, hayat zaten alıp götürecek bu narin ruh halini.. sonsuza kadar ağlayamazsın.. çooook kırıldığım bir an bitti tüm duygusallığım.. ki duygusallıktan imal edilmiş sanardım kendimi.. artık "güçlü"yüm ama sanki eskisi kadar "canlı" değilim.. bi de bu açıdan bak.. sevgiler..

2 kere okudum yazınızı. Sizde haklısınız , güzel bir bakış açısı.. Ama işte herkes sizi güçsüz görüyor ya o da daha bir kırıyor kalbinizi. Bilemedim bende hangisi iyi.

Sanırım değişme konusunu takıntı haline getirmeden, elimden geldiğince sağlamaliyim.

2 kere okudum yazınızı. Sizde haklısınız , güzel bir bakış açısı.. Ama işte herkes sizi güçsüz görüyor ya o da daha bir kırıyor kalbinizi. Bilemedim bende hangisi iyi.

Sanırım değişme konusunu takıntı haline getirmeden, elimden geldiğince sağlamaliyim.

aslında güçlü görünürsen nasılsa bişeycik olmaz der daha haşin davranırlar.. en duygusallara dönüşür zamanla güçlü görünenler.. dışı kaya gibi içi kırık dökük olmaktansa.. yumuşacık ol.. bu işin matematiği yok.. neysen osun.. değişim iyi gelecek dersen azıcık sınırlar koy kendine dene bakalım.. zamanla zaten değişeceksin acele etme.. 31 yaşımda insanların beni kırmamasının yolunu buldum.. aramadan.. zamanı o zamanmış o beni buldu:) sevgiler..

Çok zsyif hiç mi hiç olmadım :KK12:
çok kilolu olduğum oldu, lise de hormonal sorunlarım oldu killanma + kilo sorunu yaşadım.
Şimdi ise vermem gereken kilom var :KK12:

Mesajınız çok ilginç geldi bana, hoşuma gitti yani. Sizce bununla alakası var mı?
Psikolojik olsa ikisinden biri mevcut olurdu yapınız bu demek ki sorun yok

yaşla alakalı değil kiloylada ilgili değil yapı meselesi
keşke ağlamasak ama işte elinde değil ki

Aynen arkadaşım. Zorla akmıyor ya bu gözden yaş. Insanin elinde olan birsey değil tabi.

Ama yine de varsa yolu yordami kontrol edebilsek az da olsa iyi olurdu

Çok zsyif hiç mi hiç olmadım :KK12:
çok kilolu olduğum oldu, lise de hormonal sorunlarım oldu killanma + kilo sorunu yaşadım.
Şimdi ise vermem gereken kilom var :KK12:

Mesajınız çok ilginç geldi bana, hoşuma gitti yani. Sizce bununla alakası var mı?

İlla alakalı olmasına gerek yok fakat ergenlik döneminde fiziki durumla ilgili dışarıdan yapılan yorumlar karaktere de hiç etki etmiyor değil. Bu konuda fazladan bir hassasiyet genele de yayılabilir, olmayacak bir şey değil. Tek sebep değildir ama sebeplerden biri olarak kendine yer bulabilir.

Canimmmm cozum bulabilrsen neolur banada soyle bende asiriiiiii duygasilim sinirliyken uzuntuluyken mutluluktan hep aglarim hatta kendikendime ble dusunurken agalrim esimde cok sikayetci hep agliyorum yaa hic sevmiyorum bu huyumu

Bende senin gibiyim canım herşeye ağlarım hemen gözümden yaşlar dökülüverir arkadaşlarında dediği gibi sürekli ağlayınca göz yaşlarının hiç bir değeri kalmıyor kadının en güçlü silahı göz yaşıdır derlerya artık benim silahımda mermi kalmadı çünki artık alışıyor karşındaki insan eğer ağlamazsam tuhafına gidiyor bence sende bu huyunu bırakmaya çalış benim gibi mermini tüketme:KK61::KK45:

Aşmaya çalış bunu sadece kederin birikir böyle devam edersen..
Aslinda bende ölüm dışında ağlamazdim ama evlendiğim gün cok ağladım ve ozaman dan beri gözyaşım hep hazır.. eski halimi özlüyorum

Hep birlikte çaresi olsa da uygulasak kizlar... Çok yipratici bizler için. Duygusal olmak guzel ama fazlası zarar :(

Ağlamak güçsüzlük degildir, ben buna katılmıyorum.
Guclu olmak kararla ilgilidir.
Duyguların yoğun demekki ne güzel aglayabiliyosun. Ya yitip gitseler, aglamak uğruna duygularını yitirmeyi mi tercih edersin.

Ağlamak güçsüzlük degildir, ben buna katılmıyorum.
Guclu olmak kararla ilgilidir.
Duyguların yoğun demekki ne güzel aglayabiliyosun. Ya yitip gitseler, aglamak uğruna duygularını yitirmeyi mi tercih edersin.

Duygularımı yitiren istemem tabi.. Kontrol edebilsem iyi olur ama :(

erkekler bazıları diyeyim genelleme olmasın devamlı aglayan kadından pek hoşlanmayabiliyorlar...bu kadar hassas olmayın erken yaşta hastalık sahibi olursunuz...

Valla canım çok kotu Bi durum bende öyleydim gozyaşlarım hazırda beklerdi hemen ağlardım sonra sonra kendimi şartladım hep gozyaşıyla bi yere varılmaz ağlamakla birşey değişmez sen guçlusun diye hep şartladım ve yatağımın baş ucuna notlar yazdım sen guçlusun ağlamak yok diye uyuyup uyanırken hep görüyorum ve gün içindede hep hatırlatıyorum kendime . Ve inanır mısın şuan zorlasamda ağlayamıyorum ağlamak çok güzel birşey ama ağlayamıyorum :D

Hormonlarla alakalıdır bu bence.
Kişilikmiş, burçmuş ne ilgisi var ki?
Ben de balığım, sözde duygusal burç ama yok yani gayet soğukkanlı, odunsu biriyim.
Ama regl öncesi bazen çok ağlayasım geliyor, engel olamıyorum.
Önceden dışarıda da ağlamama engel olamıyordum.
Çeşme akıyor gibiydi.
Sebep , hormonlar. Doktora gidilebilir.
Ama psikologdan evvel bu hormonlarla alakalı şeylere bakacak bir bölüme gitmeli.

Back
X