Aşırı evham yapıyorum

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
8+1 haftalık hamileyim ve çok fazla huzursuzum bebeğimin kalbi durur diye çok korkuyorum 1 hafta sonra rendevum var ama ben korktuğum için yarın için randevu aldım çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten

Kiiizzzzzz ne guzeeell beeeee hamişşşş deli misin keyfine bak ye iç yat anaammmm

Kiiizzzzzz ne guzeeell beeeee hamişşşş deli misin keyfine bak ye iç yat anaammmm
Evet canım öyle ama o kadar çok şey okudum ki hep 9. Haftada bebeğinin kalp atışı durup kürtaj olan çokmuş ve ben 2 beneğimi kaybetmiştim daha önce dün geceden beri deliye döndümm

8+1 haftalık hamileyim ve çok fazla huzursuzum bebeğimin kalbi durur diye çok korkuyorum 1 hafta sonra rendevum var ama ben korktuğum için yarın için randevu aldım çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten
Oncelikle sakin oluyoruz kuzum sen stres yaparsan bebis de icerde stres yapablr bunu unutmuyoruz hrkesde ayni sey olacak diye bsey yok yarin gittiginde minik atislar sna cvbi verecktir anne ne oluyor bn burdaym sakin ol atisini duyacaksin :) hrsey minigin ve senin icin guzel olsun canim :)

Yaa çok sağol canım ne güzel konuştun öyle inşallah allahım inşallahhh

Kız şimdi hastayım 2 güne başlıyorum Allah seniiiiii sağol canım benimmmm

Kız şimdi hastayım 2 güne başlıyorum Allah seniiiiii sağol canım benimmmm
Canım o zaman bi tavsiyede bulunmak istiyorum eşinle birlikte olmadan önce kasıklarına dayanabilecek sıcaklıkta su tut 20-25 dakika sonra hemen eşinle birlikte ol ben öyle yapmıştım

iyi seyler dusunun Allah korusun olumsuzlukları atın kafanızdan 16 temmuzu dusunun bebeginiz kollarınızda

Vallaaaaaaaaa deneyecegim kizzz çok sağol seninkine dua ediyorum heee

Ben de hala aynı korkuyu yaşıyorum ama tevekkülden başka çaremiz yok. Rabbime emanet bebeklerimiz. İnşirah suresini ve ihlas suresini oku bol bol iyi geliyor bana.

Ben de hala aynı korkuyu yaşıyorum ama tevekkülden başka çaremiz yok. Rabbime emanet bebeklerimiz. İnşirah suresini ve ihlas suresini oku bol bol iyi geliyor bana.
İnşirah suresini ilk kez duydum ama ihlası biliyorum okucam canım kesinlikle

İster istemez 2 bebeğini kahbettiginden bundada öle olucak gibi geliyodr kendimden biliyorum bnde bir düşük yaptım 9 aydr da hamile kalamadım kalsamda çok sewinemem heralde yine o korku yerleşr içime seni çok iyi anlıyorum ama sen içini ferah tut hep aynı olacak değil ya Allh sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kesinlikle öyle canım insanın elinde olmuyo ve içi içini yiyo insanın geçmiş olsun sanada canım inşallah allahım sana evlat duygusunu tekrar tattırır kucağına alarak

Kesinlikle öyle canım insanın elinde olmuyo ve içi içini yiyo insanın geçmiş olsun sanada canım inşallah allahım sana evlat duygusunu tekrar tattırır kucağına alarak
İnşallah amin bu ay bekliyorum hissediyorum sanki inş adet olmam çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…