Aşırı evham yapıyorum

8+1 haftalık hamileyim ve çok fazla huzursuzum bebeğimin kalbi durur diye çok korkuyorum 1 hafta sonra rendevum var ama ben korktuğum için yarın için randevu aldım çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten
Ben de evhamlıyım ama yapacak birşey yok en az derecede düşünmek lazım Allah korusun meleklerimizi

Fazla radyasyon almasın diye gitmekten çekiniyorum ben de en son 7+2 de gördük işte 11. Hafta gel dedi
Ben 4 haftalıkken gittim sonra 5+1 de gittim sonra 6+5 te gittim ve 7 haftalıkken gittim yarın tekrar gidicem

Özele mi gidiyorsun?
Bide kader kısmet hic üzülme hayirlisini işte Allah tan

8+1 haftalık hamileyim ve çok fazla huzursuzum bebeğimin kalbi durur diye çok korkuyorum 1 hafta sonra rendevum var ama ben korktuğum için yarın için randevu aldım çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten
Canim kalp atisini duydun mu sen ? Bak çok sık gitme derim ben daha çok strese giriyorsun. Oncekinde her hafta cagirirdi beni doktorum acayip strese girdim. Ama bu seferki hamileligimde keseyi gördük doktor 3 hafta sonra kalp atışı için çağırdı çok daha stressizdim hep Allah a dua ettim sukur duydum. Bende de o korku oluyor ama pozitif düşün bu sefer alicaz kucagimiza inşallah bebislerimizi

Evet canım 6+5 te hem bebişi gördük hem kalp atışını gördük canım inşallah ya inşallah rabbim korusun bebişlerimizi

Evet canım 6+5 te hem bebişi gördük hem kalp atışını gördük canım inşallah ya inşallah rabbim korusun bebişlerimizi
Bak ben de bu cmtesi duydum 1 ay sonra cagirdi tekrar. 12 haftalık falan olucam. Ama Allah a dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok. Sen sık sık gitsen de sonuç kötü olacaksa yapacak biseyin olacak mi ? O yüzden içini rahat tut

Ben de cok evhamlaniyorum canim
Dun idrar testiyle gebeligimi ogrendim, yarin kan vermeye gidicem doktor randevum var benim se korkum dunden bugune toplam 5 farkli idrar testi yaptim hepsi pozitifti, ona ragmen yarin ya kanda negatif cikarsa diye korkuyorum.
Oyle basliklar okudum burdan da o yuzden beynime isledi.
Halbuki bu basliklari acanlarin ikinci cizgisi 1-2 saat sonra olusmus benim 1 dakika icinde olustu 5 testte de ama insan korkuyor.
Hem de benim adetime daha 2 gun var ben dun ogrendim ona ragmen cift cizgi

Stres bebeğe zararlı canım. 5 testin hepsi pozitifse kanda negatif çıkmaz zaten. Iyi düşün iyi olsun. Daha şimdiden böyle yaparsan daha bunun kesesi, kalp atışı, 2 li tarama testi derken coookk strese girersin canım. Yapma boyle

Benim doktorumda normalde 1 ay sonra cagırıyoruz ama sen asırı evhamlı oldugun için 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi 1 hafta var randevuya ama ben yarı. Dayanamayıp baska hastahanede bakıcam sanırım iyimi bebeğim diye

Benimde adetime 1 hafta varken gebelik testi cift cizgi cıkmıştı ve ertesi gün kanda baktırmıştım oda pozitif çıkmıstı

kesinlikle internette öyle haberleri sakın okuma ben ilk zamanlar zehir etmiştim kendime 15. haftama kadar hep kaybedicem diye korkuyodum her hafta doktorumdaydım bişeymi oldu diye sonunda doktorum bana çok kızdı stresinden bebek etkileniyo diye diye düşürüceksin çocuğu böyle şeyler düşünme bile diyince evhamı bıraktım gerçektende bebek hissediyor bu evhamları Allahın izni ile birşey olmaz bebişine merak etme

öyle iyi anlıyorumki seni bende öleydim bebegi geç gördük 1 hafta kese bos diye agladım kalp atışını 9. haftada duyduk 1 hafta kalp atısı yok diye agladım gelişmicek diye agladım ve şuanda şöyle diyim 14 haftalık oldum hala kalbi dururmu diyorum gecen gün aniden mide bulantım gitti enerji geldi karnım boş gibi geldi eşimi aradım çabuk gel bebege bişey oldu diye hemen doktora gittik baktık meleğim haraketlerini nasıl ediyo doktorumda bana kızdı sen suan stresliysen aglaksan bebekte doğunca öyle olur uslu bebek olmasını istiyosan keyifli olmaya bak dedi:) şimdide cinsiyet konusunda heyecan yapıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…