- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Ah canim benim içindeki endişe inan dogurana kadar hiç kaybolmayacak .benim de daha once 8 haftalik kalp durmasi nedeniyle kayiplarim oldu .simdi 16 haftaligiz .her gun acaba yasiyor mu diye dusunuyorum .doktora gidiyorum her sey yolunda cikiyor .söz veriyorum kendime artik hic endişlenmeyecegim randevular yaklaştikca hep ayni panik, kalbi atiyor mu ?ben yine panigim her gun bi korku..bir turlu atlatamadim ama normal ya daha once kayiplarimiz oldu hareketlerini bi hissedelim o zaman bu kadar endişlenmeyiz heraldeEvet canım öyle ama o kadar çok şey okudum ki hep 9. Haftada bebeğinin kalp atışı durup kürtaj olan çokmuş ve ben 2 beneğimi kaybetmiştim daha önce dün geceden beri deliye döndümm
Aynen canım kesinlikle bende bugün birazdaha iyiyim doktor güzel konuşunca kendime geldimkesinlikle internette öyle haberleri sakın okuma ben ilk zamanlar zehir etmiştim kendime 15. haftama kadar hep kaybedicem diye korkuyodum her hafta doktorumdaydım bişeymi oldu diye sonunda doktorum bana çok kızdı stresinden bebek etkileniyo diye diye düşürüceksin çocuğu böyle şeyler düşünme bile diyince evhamı bıraktım gerçektende bebek hissediyor bu evhamları Allahın izni ile birşey olmaz bebişine merak etme
Aynen canım hayırlısıyla bi doğsalardıAh canim benim içindeki endişe inan dogurana kadar hiç kaybolmayacak .benim de daha once 8 haftalik kalp durmasi nedeniyle kayiplarim oldu .simdi 16 haftaligiz .her gun acaba yasiyor mu diye dusunuyorum .doktora gidiyorum her sey yolunda cikiyor .söz veriyorum kendime artik hic endişlenmeyecegim randevular yaklaştikca hep ayni panik, kalbi atiyor mu ?ben yine panigim her gun bi korku..bir turlu atlatamadim ama normal ya daha once kayiplarimiz oldu hareketlerini bi hissedelim o zaman bu kadar endişlenmeyiz heralde
Öyle yapıcam bundan sonra canımKizzz çok düşünüp kötüyü çağırma Allahın izniyle hiç biseycik olmazkeyfine bak tadını çıkar kötü kötü şeylerde geçirme aklından okuma çok öyle şeyler
Hareketlerini hissetmek bir nebze rahatlatıyor ama insan gözünün önünde olana kadar bir türlü kurtulamıyor vesveseden. Benim de önceden kayıplarım oldu şimdi çok şükür 30 haftadayız ama ben hala çok korkuyorum. Inşallah hayırlısı ile kavuşuruz yavrularımıza :)Ah canim benim içindeki endişe inan dogurana kadar hiç kaybolmayacak .benim de daha once 8 haftalik kalp durmasi nedeniyle kayiplarim oldu .simdi 16 haftaligiz .her gun acaba yasiyor mu diye dusunuyorum .doktora gidiyorum her sey yolunda cikiyor .söz veriyorum kendime artik hic endişlenmeyecegim randevular yaklaştikca hep ayni panik, kalbi atiyor mu ?ben yine panigim her gun bi korku..bir turlu atlatamadim ama normal ya daha once kayiplarimiz oldu hareketlerini bi hissedelim o zaman bu kadar endişlenmeyiz heralde
Kaybi olan çok evhamli oluyor elde degil dogurunca rahatlayacagiz ins .Hareketlerini hissetmek bir nebze rahatlatıyor ama insan gözünün önünde olana kadar bir türlü kurtulamıyor vesveseden. Benim de önceden kayıplarım oldu şimdi çok şükür 30 haftadayız ama ben hala çok korkuyorum. Inşallah hayırlısı ile kavuşuruz yavrularımıza :)
Kaybi olan çok evhamli oluyor elde degil dogurunca rahatlayacagiz ins .
Sen artik çok yaklaşmissin canim allahin izniyle gerisi gelir :)sagsalim hepimiz kavuşuruz inş :)
Bak canim dondurma istedi ya:)haklisin canim pozitif düşünen her zaman kazaniyorDoğurunc
Doğurunca da bebişe çok dikkat edeceğiz, bunun için evham yaparız :)
Ne kadar kötü şeyler yaşamışlar da varsa, bence kötü yazıları okumayın.
Güzellikleri çağırın hayatınızasevdiğiniz müzikleri dinleyin sevdiğiniz yemekleri yiyin
Doğurunc
Doğurunca da bebişe çok dikkat edeceğiz, bunun için evham yaparız :)
Ne kadar kötü şeyler yaşamışlar da varsa, bence kötü yazıları okumayın.
Güzellikleri çağırın hayatınızasevdiğiniz müzikleri dinleyin sevdiğiniz yemekleri yiyin
İnşallah canım baya büyümüş senin yaramazHareketlerini hissetmek bir nebze rahatlatıyor ama insan gözünün önünde olana kadar bir türlü kurtulamıyor vesveseden. Benim de önceden kayıplarım oldu şimdi çok şükür 30 haftadayız ama ben hala çok korkuyorum. Inşallah hayırlısı ile kavuşuruz yavrularımıza :)
Amin inşallah canım sağlıcakla kavuşalım :)Kaybi olan çok evhamli oluyor elde degil dogurunca rahatlayacagiz ins .
Sen artik çok yaklaşmissin canim allahin izniyle gerisi gelir :)sagsalim hepimiz kavuşuruz inş :)
Çok şükür canım son aylar geçmiyor ama :)İnşallah canım baya büyümüş senin yaramaz
Benim de sürekli ağrı olmazdı hala da sürekli olmuyor. Değişmeyen tek şey göğüslerim hamile kaldığımdan beri balon gibi içinde hava varmış şeklinde. Bence kötü bir şey yoktur. Ayrıca belirtiler 11 haftada azalmaya başlıyor.Ya kizlar bende sizin gibi biraz evhamliyim iki gundur ama bosuna degil 2 gundur goguslerimdeki agriyi hissetmiyorum agridan ustune yatamiyordum goguslerimin iki gundur sadece bastirinca oda cok az sizliyor. Haliyle bende endiseleniyorum sizin durumlar nasil agri surekli var mi yoksa arada kesiliyor mu? 6+6 da doktora gittim 1 ay sonra gel dedi randevum yarina ama iki gundur kafamdan cikmiyor 10+4 oluyorum yarin bastan bu yana pek bulantim falan olmadi sadece bazi kokulardan tiksinme oluyo o hala var icime su serpen tek sey de o zaten ama gogus konusuda aklimdan cikmiyor.
Ay insallah canim bende kotu dusunmemeye calisiyorum surekli ama yarini da iple cekiyorum tabiki ilk gittigimde doktor testler icin falan erken diyordu kan bile almadi yarin yapicak gerekli testleri falan onunda endisesi var biraz hayirlisi olsun bakalim.Benim de sürekli ağrı olmazdı hala da sürekli olmuyor. Değişmeyen tek şey göğüslerim hamile kaldığımdan beri balon gibi içinde hava varmış şeklinde. Bence kötü bir şey yoktur. Ayrıca belirtiler 11 haftada azalmaya başlıyor.
Rabbime bırak canım o en iyisini bilir. Ben de sürekli korku yaşıyorum ama olacak olana biz ne yapsak boş. O yüzden tevekkülün rahatlığına sığınalımAy insallah canim bende kotu dusunmemeye calisiyorum surekli ama yarini da iple cekiyorum tabiki ilk gittigimde doktor testler icin falan erken diyordu kan bile almadi yarin yapicak gerekli testleri falan onunda endisesi var biraz hayirlisi olsun bakalim.
Yok canım bu sanah doktora gittim içim rahatladı şükürKız sen hala evham mi yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?