- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
-
ne güzel keşke benimde olmasa.aynen dediginiz gibi kitaplar filmlet baya kliyor hayallerde masaallah hani her cesitBendede var.
Film izlemek çok tetikliyor bende , karekterlerin yerine kendine koyma falan.
Hayallerde normal hayaller değil çok uç noktalarda hayaller. Benim derslerime , hayatıma engel olmuyor.
Pomodora tekniğine bak ders çalışmak için ise yarayan bir yöntem :)
Bir anda olmaz herhalde. Bilemedim. Hiç senin anlattığın kadar olmadım ben. Boş vakitlerimde müzik dinlerken, uzun yol yolculuğunda olurdu. Bu bana sıkıntı vermezdi :)1.ayım doldu daha yani yni sayılır ama 2. haftada etksini göstermeye başladı bende en azından kaygilarım vs baya bi azaldı aama hayaller konusunda hiç bir degisiklik yok.
Nasıl bir süreç olacak bilmiyorum
Az değilmişiz bayada çogunlukmusuz.Aynisini ben de yasiyorum.. asiri derecede hayal kuruyorum hatta özellikle müzik dinliyorum dedigin gibi daha da artiriyo kendimi iyi hissediyorum gercekleri dusundukce daha kötü oluyorum sanki azaltmak istiyodum ben de ama hayatim o kadar kötü ki şu an daha iyi geliyor gibi..Ben de korkuyodum kötü bir sey mi diyince benim gibi birini görünce rahatladim biraz
Bir anda olmaz herhalde. Bilemedim. Hiç senin anlattığın kadar olmadım ben. Boş vakitlerimde müzik dinlerken, uzun yol yolculuğunda olurdu. Bu bana sıkıntı vermezdi :) [/QUOTE
O kadarı gayet makbuldür.Keşke benimde sadece o kadar olsa idi.Umarım bende zamanla bırakırım
Öyle ama ben de de sen de oldugu gibi anksiyete bozuklıgu ve okb var kafamdaki düşüncelerden kurtulmak icin müziğe sıgındım hep müzikle kendimi hep iyi hissettim o müzik sayesinde de asiri hayal kurma basladi ama iyi degil tabiki ben de farkindayimAz değilmişiz bayada çogunlukmusuz.
n kacmamak gerek ya her türlü hayallerden daha iyi.Tamam o esnada bizim için bi kaçış olabilir ancak varsa ortada bir sorun çözüm odaklı pek olamıyor ve o öylece durabiliyor
Zaten can damarlarım kitap film muzik.oonlarda yardımcı olmuyor bu surece aksineÖyle ama ben de de sen de oldugu gibi anksiyete bozuklıgu ve okb var kafamdaki düşüncelerden kurtulmak icin müziğe sıgındım hep müzikle kendimi hep iyi hissettim o müzik sayesinde de asiri hayal kurma basladi ama iyi degil tabiki ben de farkindayim
Çok haklısınız.Sanırım beni uzun bir süreç bekliyorgerçek hayatta sorumluluklar arttıkça, insanlar üstüne geldikçe, başa çıkamadığın durumlar oldukça insanda gerçeklerden kaçış başlar. hayallere sığınma, daha fazla uyuma isteği(rüya görmek için) gibi belirtiler verir. bende de bir dönem oldu uyumayla ilgili, baya araştırmıştım ve gerçeklerden kaçma psikolojisi olduğunu anladım. problemlerden uzak durmak yerine üstüne gidip çözmeye çalış, çözemiyorsan herşeyi yık baştan yap.
Kesinlikle bahsettiğiniz noktalar bende var.
Ancak nasıl dizginleyebilirim onun çaresini arıyorum zira artık hayatımı olumsuz etkilemekle beraber iyiden iyiye bi kopuş oluyor bende
Benime ilk baslarda motive etme gibi etkileri vardi tabi bazen.Ancak son zamanlara demotive etmeye yönelik etmeye yönelik.Sanırım bunu duzeltmem gerekBenım hayatımı olumsuz etkilemediği için cokta ustune dusmedm bazen motive nile ediyor benı
Ama ne yapılablnr bılemedm :))) cok takılmadmm
Psikoyatr da yzsana demiştiTuhaf...
Ben de böyleyim ama hiç sorun etmemistim.
Sorun olabilecegi aklimin ucundan bile gecmedi yada bir hastalik olacagi, aksine bence cooook keyifli.
Hayalsiz bir hayat dusunemiyorum şuan gayet sıkıcı monoton olurdu sanirim
Nicin aklindakilerini yaziya dökmuyorsun
Bir harry potter serisi de sen cikarabilirsin
Neden olmasin
Öncelikle merhabalar.Benim malesef aşırı hayal kurmak gibi bir sıkıntım var.Sürekli istemsiz bir sekilde hayaller kuruyorum kafamda senaryolar oluşturup kafamda kurguladığım karakterlerle o senaryoyu oynuyorum.Bir tiyatro gibi adeta.Oyleki jest ve mimiklerimde oynattigim karakterlerle beraber değişiyor oynuyor.O karakter guluyorsa gülüyorum gibi.Odada sürekli gezinme isteği sürekli hayal kurma isteğim var.Asosyal bi insan degilim ama malesef sosyal iliskilerimi olumsuz yönde etkiliyor.
"Sizofreni olmayasın psikiyatr git"diyceksiniz.Gittim şizofren falan değilim zira bunların hayal olduğunun bilincindeyim.Psikiyatr kaldı ki dalgaya aldı gibi üstünde bile durmadı.
Bu lanet illet yüzünden odaklanma problemim var hiç ama hiç ders çalışamıyorum Çünkü kafam direk hayallere gidiyor.
Var mı benim gibi olan veya önerisi olan cidden artık hayatımı cooook etkiliyor.
Film izleyemiyorum kitap okuyup müzik dinleyemiyorum.Çünkü bunlar daha cok tetikliyor.
Edebiyatın sanatın olmadığı bi hayatı ne yapayim ben.Moralim çok bozuk.Zor bir çocukluk ergenlik geçirdim hala da zorluklar devam ediyor.Acaba diyorum bunlardan mı kaynaklı
Konumun nedir bilmiyorum ama şu sekilde yardimci olmaya calisayim.Psikoyatr da yzsana demişti
Ya benim baya ileri anladığım kadarı ile.Su lanet odaklanma problemim olmasaydı ve istediğim zaman hayal kurmaktan vazgwcseydim belki evet bende sorun yapmazdim.Ama istemsiz bir şekilde ve sürekli var.O yüzden hicbirseye odaklanamiyorjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?