Aşırı heyecan :(

GizliBirUye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
148
96
13
Ben bu konularda aşırı heyecanlı oluyorum ve kasıyorum özellikle telde konuşamıyorum heyecandan telefonu açamıyorum farklı şehirlerdeyiz henüz birlikte pek vakit geçirmedik... Bana biraz destek olun normal davranmak istiyorum.

Ben bu konularda aşırı heyecanlı oluyorum ve kasıyorum özellikle telde konuşamıyorum heyecandan telefonu açamıyorum farklı şehirlerdeyiz henüz birlikte pek vakit geçirmedik... Bana biraz destek olun normal davranmak istiyorum.

Hangi konularda, kimlerle? Biraz açsanız.:deli:

Bana da fake hesapsın gibi geldi :)

Pardon kızlar konu başlığını değiştirdiğim için içerik anlamsızlaştı :D
"Karşı cinsle ilişkiler ve aşırı heyecan" diye açmıştım.

Yaşınız kaç? Belki zamanla heyecanınızı kontrol edebilirsiniz. Ya da bir uzmana danışın.

Hoşlandığım birisi var yalnızca bir kez buluştuk. Bu kişi beni aradığı zaman heyecan yapıyorum ve teli açamıyorum ama artık kendisini aramam lazım. Evet çok saçma görünüyor ama durum bu.
bende ilk zamanlar böyleydim çok aşktan zamanla geçiyor :D

Bende lisedeyken telefonla konusamazdım. Sevgilimle değil hiçkimseyle akrabamla dahil . Çok utanırdım konusamazdım ..
Şuan işim gereği telefonda 500 kişiyle konusuyorum ve bu utangaçlığı yitirdim . Şuan vaktım olsa saatlerce konusurum telefonda .

Bu sorununuzu konusarak yenebılırsınız.

10 küsür derken tam olarak kaç yaş büyük bu adam? Gözünüzde mi büyüttünuz ? Ya adamın yanın da çıtır olan sizsiniz...bırakın o heyecan yapsın. Ne kasicam benden 1 jenerasyon büyük adam için.

10 küsür derken tam olarak kaç yaş büyük bu adam? Gözünüzde mi büyüttünuz ? Ya adamın yanın da çıtır olan sizsiniz...bırakın o heyecan yapsın. Ne kasicam benden 1 jenerasyon büyük adam için.

Haklısın fakat vücut fiziksel tepkiler veriyor buna engel olamıyorum. Telefonu elime alıyorum çarpıntı başlıyor. Acaba bilinçaltımda suçluluk duygusumu var bilmiyorum. Detay verirsem konu dağılacak. Bu kişi evli değil ama bekarda sayılmaz... Evli biriyle görüşmem bu konuda eleştri gelmesin lütfen. İkili ilişkilerde tecrübesizim sanırım bu da bir etken.

Haklısın fakat vücut fiziksel tepkiler veriyor buna engel olamıyorum. Telefonu elime alıyorum çarpıntı başlıyor. Acaba bilinçaltımda suçluluk duygusumu var bilmiyorum. Detay verirsem konu dağılacak. Bu kişi evli değil ama bekarda sayılmaz... Evli biriyle görüşmem bu konuda eleştri gelmesin lütfen. İkili ilişkilerde tecrübesizim sanırım bu da bir etken.
Boşanma aşamasında sanırım. Sanki sizden en az 15 yaş büyük gibi. Bu kadar yaşlı ve başından bir evlilik geçmiş birisi için vaktinizi harcamayın bence. Belliki naif bir yapınız var. O ise sizi suya götürüp susuz getirecek cinsten.

Boşanma aşamasında sanırım. Sanki sizden en az 15 yaş büyük gibi. Bu kadar yaşlı ve başından bir evlilik geçmiş birisi için vaktinizi harcamayın bence. Belliki naif bir yapınız var. O ise size suya götürüp susuz getirecek cinsten.

Çok haklısın aynen öyle ama daha önce hiç evlenmemiş birisiyle yaşıyor anlaşamıyoruz falan diyor. Bana mecburi bir ilişki gibi göründü bu yüzden yazışmaya devam ettim.

Çok haklısın aynen öyle ama daha önce hiç evlenmemiş birisiyle yaşıyor anlaşamıyoruz falan diyor. Bana mecburi bir ilişki gibi göründü bu yüzden yazışmaya devam ettim.

Nee !!
Anlaşmıyorsa neden beraber yaşıyor??
Kaçarak uzaklaş
Hiicc tatlı canını üzme kasma kendini bu adam için

Back
X