Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 10 yillik iliski de ne bileyim kisileri uzaklastiriyor birbirinden bi mesafe bi tadi kacmislik bilemedim yaniÖncelikle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum .Size ve evlatlarınıza uzun , sağlıklı ömürler dilerim .
Çoğunuzun bildiği gibi nerdeyse arkadaşlık dönemi ile birlikte 10 yıllık bi ilişkim var . Sevgilimle çok fazla zorluklar atlattık neyse bunlara girmeyeyim . Bana olan sevgisini herkes farkında .Bende onu gerçekten çok seviyorum . Ama özellikle son 1-2 aydır bana karşı aşırı ilgisiz . Arıyorum onu ya meşgul atıyor , ya da yanında birileri oluyor öylesine konuşup kapatıyor . Saatlerce konuşalım demiyorum 5 dk konuşalım ama arkadaş gibi değil sevgili gibi güzelce birbirimize biraz güzel sözler söyleyelim istiyorum .
İki üç hafta önce güzelce söyledim 'hayatım nolur ben çok üzülüyorum birazcık ilgilen bana seni çok seviyorum de , çok özledim de ara sıra ara bunları her kadın gibi duymak istiyorum ' dedim tamam dikkat edicem bundan sonra dedi ama yine aynı en ufak bi ilerleme yok .
En son dün akşam aradım saat 22 civarında meşgul attı . Dizi izliyorum ararım uyumadan önce dedi tamam dedim . Sonra ne bi arama , ne de bi mesaj . Annesiyle tartışmış biraz yatmış uyumuş .
Uzun gelenler için asıl derdimi kısaca yazayım Durduk yere asla seni seviyorum , özledim gibi sözler yok . Doğru düzgün aramıyor , arasam da coğu zaman meşgul atıyor . Çalışırken yorgunum diyordu son 1 aydır işsiz moralim bozuk diyor . Yarın işe başlıyor yorgunum diyecek bu seferde .
Abartıyor muyum bilmiyorum ama kendimi aşırı derece yalnız hissediyorum ve çok üzülüyorum .
Sizin de sevgilileriniz böyle mi ??
Buradaki üyeliğimi bildiği için belki okuyup kızacak bana ama inanın kimsem yok anlatabileceğim![]()
Arkdsm sana tavsiue ,birak kendi haline,sennle ilgilenrse devam edersn yoksa birak gtsin
Sakin alttan alma,nisan karari falan aldk diye kendini mecbr hissettme
Bnm basima geleni soyleyeyim belki ders olur,yanls yapmzsn
Bzmde durum sizin gibiydi,cmrtesi dugun tarihini konustk,ev esyasi baktik,gecede telefnda canm cicim konstk yattik.pazar sabahi bil bakalm ne oldu
Ara ara kac kez aradm,acmadi beyimz,soguk bir sekilde bulusup baska sehirdeydi o zamn vedalastk,snra beni aramadi sormadi,bnde ne oldu deyince
Bilemiyorum bi sogklk geldi dedi
Bnde anlamadm neler oluyr
Gel zamn gt zamn aciklama yapmadi
Bnde tamm btsin dedm
Bu defa o bsy yok dedi planlarda degsklik yok dedi dugun falan tamm
Bnde millet duydu falan diye o da beni ikna etti diye tamm dedim ama
3 yildr evliyz hala icimde bu olay
Hissedyrm o gun bsyler gitti bitti
Aramz hic o cmrtesi gibi bir daha olmadi ,zoraki devamdayz gibi suan
Ne kadar giderse,ama evliyiz artk
Arkdsm sana tavsiue ,birak kendi haline,sennle ilgilenrse devam edersn yoksa birak gtsin
Sakin alttan alma,nisan karari falan aldk diye kendini mecbr hissettme
Bnm basima geleni soyleyeyim belki ders olur,yanls yapmzsn
Bzmde durum sizin gibiydi,cmrtesi dugun tarihini konustk,ev esyasi baktik,gecede telefnda canm cicim konstk yattik.pazar sabahi bil bakalm ne oldu
Ara ara kac kez aradm,acmadi beyimz,soguk bir sekilde bulusup baska sehirdeydi o zamn vedalastk,snra beni aramadi sormadi,bnde ne oldu deyince
Bilemiyorum bi sogklk geldi dedi
Bnde anlamadm neler oluyr
Gel zamn gt zamn aciklama yapmadi
Bnde tamm btsin dedm
Bu defa o bsy yok dedi planlarda degsklik yok dedi dugun falan tamm
Bnde millet duydu falan diye o da beni ikna etti diye tamm dedim ama
3 yildr evliyz hala icimde bu olay
Hissedyrm o gun bsyler gitti bitti
Aramz hic o cmrtesi gibi bir daha olmadi ,zoraki devamdayz gibi suan
Ne kadar giderse,ama evliyiz artk
Bnm icin artk zor,blmiyorum o suphe hep kaldi icimdeBu kadar zamandır aklınızda kalması ne üzücü. Dilerim o duyguyu tekrar kazanırsınız.
Bnm icin artk zor,blmiyorum o suphe hep kaldi icimde
Kendiyle evlenmedn once konstm,istemiyorm artk dedim
Ama bilmiyorm devam ettk ve evlndk iste
Smdi bi oglm var,zaman geciyor iste
Tolgahan sayışmanla almeda onlarResimdeki çift siz misiniz? Çok yakışıyorsunuz. Maşallah. Nazar değmiş olabilir bence. Fotoyu kaldırın. Çok ciddiyim.
Kendilerini tanımadığım için benzetmem de mümkün olmadı. Ama beni aydınlattın teşekkürler,Tolgahan sayışmanla almeda onlar![]()
Olur oyle seyler bazen. Nisanina kadar duzelmezse sikinti.
Rica ederim sandığınız gibi bi durum değil yaniKendilerini tanımadığım için benzetmem de mümkün olmadı. Ama beni aydınlattın teşekkürler,
Muhtesem yuzyilda oynuyoduAlmeda ve tolgahan sayışman profil fotosu![]()
her genç erkek bir gun sevgilisini aramazlık edecektir.Öncelikle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum .Size ve evlatlarınıza uzun , sağlıklı ömürler dilerim .
Çoğunuzun bildiği gibi nerdeyse arkadaşlık dönemi ile birlikte 10 yıllık bi ilişkim var . Sevgilimle çok fazla zorluklar atlattık neyse bunlara girmeyeyim . Bana olan sevgisini herkes farkında .Bende onu gerçekten çok seviyorum . Ama özellikle son 1-2 aydır bana karşı aşırı ilgisiz . Arıyorum onu ya meşgul atıyor , ya da yanında birileri oluyor öylesine konuşup kapatıyor . Saatlerce konuşalım demiyorum 5 dk konuşalım ama arkadaş gibi değil sevgili gibi güzelce birbirimize biraz güzel sözler söyleyelim istiyorum .
İki üç hafta önce güzelce söyledim 'hayatım nolur ben çok üzülüyorum birazcık ilgilen bana seni çok seviyorum de , çok özledim de ara sıra ara bunları her kadın gibi duymak istiyorum ' dedim tamam dikkat edicem bundan sonra dedi ama yine aynı en ufak bi ilerleme yok .
En son dün akşam aradım saat 22 civarında meşgul attı . Dizi izliyorum ararım uyumadan önce dedi tamam dedim . Sonra ne bi arama , ne de bi mesaj . Annesiyle tartışmış biraz yatmış uyumuş .
Uzun gelenler için asıl derdimi kısaca yazayım Durduk yere asla seni seviyorum , özledim gibi sözler yok . Doğru düzgün aramıyor , arasam da coğu zaman meşgul atıyor . Çalışırken yorgunum diyordu son 1 aydır işsiz moralim bozuk diyor . Yarın işe başlıyor yorgunum diyecek bu seferde .
Abartıyor muyum bilmiyorum ama kendimi aşırı derece yalnız hissediyorum ve çok üzülüyorum .
Sizin de sevgilileriniz böyle mi ??
Buradaki üyeliğimi bildiği için belki okuyup kızacak bana ama inanın kimsem yok anlatabileceğim![]()