Ne yani enistenden mi kiskaniyo paranoid var psikiyatra gitsin
Psikiyatra gitmesi lazim hastalik onunkiEvet ya kiskaniyo hicde konusmuyorum ona ragmen..
Bi güvensizlikmi yaşadı sizden yana
kıskançlığı anlarım da enısteyı kıskanması çok ileri boyutta doktora götur ilerlerse pencereden baktırmaz senı
arkadaslar 3 yildir evliyim esim cok kiskanc.ilk baslarda da öyleydi ama ozaman bu kadar takmiyodum.cocugum yoktu belki ondanmi simdi 1 evladim var.esimle aramiz cok iyi cokda seviyoruz birbirimizi ama su kiskanclik olayi beni cok üzüyo cok kiriyo.bugün yine bi olay oldu ablamin esi annemlere geldi annemler de vardi ama esim is te oldugu icin kiyameti kopardi.konusmuyo dogru düzgün teli suratima kapatiyo acmiyo kac saat sonra actiginda diyorum yapma hep böylemi olacak hepmi kavga edecegiz böyle dedigimde ise yakinda rahatina bakarsin belkide istedigin bu senin diyo.ben ne yaptim diorum tekrar teli suratima kapatiyor.biktim ya cocuguma hic kiyamiyorum diyorum biraksam bi tek kiskanclik icin evliligi yikmaya degermi cocugunu babasiz birakmaya degermi..kafamda deli sorular ne olur yardimci olun
Böyle başka olaylar var mı? Bana niye bahane arıyor gibi geldi acaba...
sen gıt barı dra anlat durumu ama onu da yapamazsan sen kıskanclık krızlerı cıkar barı sana yasattıgını ona yasatEskiden o kadardi diyebilirim disari cikamazdim yalniz ama suan cikiyorum cok sükür.bu misafirlik isinde burnumdan getiriyo ama doktorada gitmez asla baska bi yolu yokmu
Ah bi bilseler kıskançlık tüm güzel duyguları zedelemekten başka bir işe yaramıyor
iste tamda buyuzden yapiyor gereksiz kiskancliklarini esin..benim akrabamin eside ayni durumdaydi..oda ailesinden boyle seyler yasamis..gittikce dozunu arttirdi kiskancligin..simdi bosandilar ..Hayir bana karsi degil ama kendi ailesindeki tüm bayanlarin hep bi yanlisini görmüs annesinin dahi o yüzden banada tam olarak gözü kapali güvenemedigini söylüyor..
Evet ya kiskaniyo hicde konusmuyorum ona ragmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?