Ben geldim kizlar dün fena seyler oldu..bosanmaya kadar gitti maalesef.bu sefer herseyi dedim suratina yeter artik hep aynisin hep aynisin kendine gel birak su huyunu bu pis düsüncelerini dedim baya kavga ettik.ayrilalim dedi bende baya sordum ciddimisin diye kac kere evet ayrilmak istiyorum cok ciddiyim dedi.bende babamgili aradim böyle böyle diye.onlar tabiiki sinirden catladilar.bütün gecem mahfoldu.babamgil ayrilmak istiyosa gitsin biz variz dediler.bende esime degismiyeceksen bitsin dedim.kararsizdi olay baya büyüdü.dedim sabaha kadar düsün tasin.sabah özür diledi degiscem dedi affet dedi isteyerek yapmiyorum fln fln.. Simdi iyiyiz söz verdi bidahakine affetmem ayni olacaksan bitsin dedim ve söz dedi olmayacak birdaha dedi.ama simdide babamgil esimle konusmuyorlar.birdaha gelmesin bize dediler.sana sonsuza kadar kapimiz acik ama ona degil dediler.
Ne yapcam bilmiyorum...acaba sinirliler diyemi böyle diyolar affederlermi sizce??kafam cok karisik bunaldim iyce.yardim edin biseyler söyleyin kizlar akil verin