Asiri kiskanc koca

Karısı dışındaki kadınlara bacısı gözüyle bakan adam, karısını eniştesinden kıskanmaz. Hayır enişteyle samimi de olunmaz ki yani napcaz kucağına mı oturcaz, insan iki çift laf eder en fazla. Bu hastalık

Ya bence siz de çok şımartıyorsunuz.
Yani kıskançlık huyu vardır tamam, kıskanmış sizi telefonukapatmış, siz de arayıp durmuşsunuz açana kadr.
O noktada bence bırakın, siz normal davranışlarınıza devam edin.
O sizi arasın, ya da evde konuşursunuz sorunu.
Siz de onunla aynı psikolojiye girmeyin.
Arkadaşlar demiş, eşinizinki hastalık boyutunda. Eğer tedaviyi de kabul etmiyorsa siz de umursamayın.
Şunu unutmayın, kıskanç insan en büyük zararı kendisine verir.
Sizin normal davranışlarınıza devam ettiğinizi gördüğünde belki kendine verdiği zararın farkına varabilir ve düzeltme yolunda çalışabilir.

enişteden kıskanmakta nedir yahu?
eşin baldızını nasıl görüyor ki,
baldızın kocasından karısını kıskanıyor?

Kıskançlık maalesef dozu çoğaldıkça insanı paranoyak yapan bir duygu.
Eşiniz kıskanmaktan ziyade kendisine güvenmiyor gibi.
Yani mutlu olmadığınızı bu yüzden bırkacağınızı düşündüğü için kısıtlıyor olabilir
Ne kadarda iyimserim

Ben geldim kizlar dün fena seyler oldu..bosanmaya kadar gitti maalesef.bu sefer herseyi dedim suratina yeter artik hep aynisin hep aynisin kendine gel birak su huyunu bu pis düsüncelerini dedim baya kavga ettik.ayrilalim dedi bende baya sordum ciddimisin diye kac kere evet ayrilmak istiyorum cok ciddiyim dedi.bende babamgili aradim böyle böyle diye.onlar tabiiki sinirden catladilar.bütün gecem mahfoldu.babamgil ayrilmak istiyosa gitsin biz variz dediler.bende esime degismiyeceksen bitsin dedim.kararsizdi olay baya büyüdü.dedim sabaha kadar düsün tasin.sabah özür diledi degiscem dedi affet dedi isteyerek yapmiyorum fln fln.. Simdi iyiyiz söz verdi bidahakine affetmem ayni olacaksan bitsin dedim ve söz dedi olmayacak birdaha dedi.ama simdide babamgil esimle konusmuyorlar.birdaha gelmesin bize dediler.sana sonsuza kadar kapimiz acik ama ona degil dediler.

Ne yapcam bilmiyorum...acaba sinirliler diyemi böyle diyolar affederlermi sizce??kafam cok karisik bunaldim iyce.yardim edin biseyler söyleyin kizlar akil verin

Babanızı tanımıyorum ama bence affetmezler çünkü anlattıklarınızı aileniz biliyorsa eşinizin değişmeyeceğini sadece belli bir süre iyi davranıp yine aynı şeyleri yapıcağını tahmin ediyorlardır.Allah yardımcınız olsun

O

Offf ben ne yapacagim..bende biliyorum suan bu sinirle asla affetmezler ama bi ümit belki bayramda affederler diye düsünüp kendimi avutuyorum.yoksa bunalima gircem.hersey üst üste geldi rabbim herseyin hayirlisini versin.insaallah bundada bi hayir vardir.esim yeni bi sayfa aciyo kendini düzeltecegini söylüyo bu iyi bisey ama ailemin böyle yapmasi cok üzüyo beni evet haklilar ama bende arada kaliyorum.cok zor cookk..

Allah yardımcın olsun benim eşimde aynı şekilde defalarca yeni sayfalar açtı sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladı düzelicek diye herşey dahada kötüye gitti ben babamın evindeyim zor bir durum gerçekten anlayabiliyorum seni

Hayir bana karsi degil ama kendi ailesindeki tüm bayanlarin hep bi yanlisini görmüs annesinin dahi o yüzden banada tam olarak gözü kapali güvenemedigini söylüyor..

Allah aşkına ne yanlışını görmüş olabilir. Kız kardeşlerinin erkek arkadaşını falan yakalamıştır en fazla.

Affetmese yeridir şimdi ona mı üzülüyorsunuz..

kesinlikle takıntılı dr gitmesi lazım canım yoksa işin zor.
benim yengem öyleydi. yıllarca dayıma neler etti. en sonunda 50 yaşında ayrıldılar ayrılmasa hala aynı şeyler oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…