Canim Sende kdisine aynısını yap bir bayana mi baktı sen kime bakıyorsun de eve geç gelince neden geç kaldın de kuzeninden kuşkan kendini tv deki bir vatandan kiskan sık boğaz et kendini bakalım nolacakarkadaslar 3 yildir evliyim esim cok kiskanc.ilk baslarda da öyleydi ama ozaman bu kadar takmiyodum.cocugum yoktu belki ondanmi simdi 1 evladim var.esimle aramiz cok iyi cokda seviyoruz birbirimizi ama su kiskanclik olayi beni cok üzüyo cok kiriyo.bugün yine bi olay oldu ablamin esi annemlere geldi annemler de vardi ama esim is te oldugu icin kiyameti kopardi.konusmuyo dogru düzgün teli suratima kapatiyo acmiyo kac saat sonra actiginda diyorum yapma hep böylemi olacak hepmi kavga edecegiz böyle dedigimde ise yakinda rahatina bakarsin belkide istedigin bu senin diyo.ben ne yaptim diorum tekrar teli suratima kapatiyor.biktim ya cocuguma hic kiyamiyorum diyorum biraksam bi tek kiskanclik icin evliligi yikmaya degermi cocugunu babasiz birakmaya degermi..kafamda deli sorular ne olur yardimci olun
Kendi eşimi gördüm yazınızda kendi abisinden bile kıskanırdı şimdi ben babamın evindeyim boşanmak üzereyiz.Var cok var..hic kimsenin annemgilin disinda yanlarina gitmeme izin vermez anca beraber gidecegiz yoksa yok. Banada bahane gibi geliyor bazen soruyorum ama inkar ediyo seni cok seviyorum diyor biraz sakinlesince de seni sevdigim icin yapiyorum böyle diyor
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyoruz.Kişi kendini nasıl bilirse karşısındakini de öyle bilirmiş.
Eşiniz ablanıza hangi gözle bakıyor merak ettim.
Kıskançlık değil HASTALIK.
Ve çok büyük bir AYIP.
Allahım yarabbim şu kadınların yanlışını gören erkekler yokmu deli ediyorlar beni. Şansına da Etrafında ki bütün kadınlar yanlıs yapmış. Artık kime gore yanlışsa. Valla benim kocam bana bunları yapacak bende onun hayatı burnundan getiririm. Enişteden kıskanmak be demek ya ne kadar ayıp. Benim eşim beni eniştenden kıskansa kendisinin baldızına o gözle baktığını düşünürüm. Hatta bence bu kadar kıskanç olan adamlar ya bi halt yemiştir Yada yiyecektir ki Çevreyi kendileri gibi zannediyordurHayir bana karsi degil ama kendi ailesindeki tüm bayanlarin hep bi yanlisini görmüs annesinin dahi o yüzden banada tam olarak gözü kapali güvenemedigini söylüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?