Asiri kiskanc koca

Hic normal degil esin. O ablana ne gozle bakiyo acaba. Sizde ablamla nasil konusursun diyip kvga cikarsaniz kiskanclik yapiyomus gibi... o zaman anlar belki sizi

kıskançlık çoğu erkekte olur da işte aman şöyle giyinme şuraya gitme tarzı ama enişteyi aile bireylerini kıskanması kıskançlığa değil güvensizliğe giriyor

çok kırıcı bir durum.

Bu kadar kıskançlık iyi değil,
Bir uzmana görünse daha iyi olur...

benim ex eşim kardeşimden kıskanrdı.ben onu sokakta baktığı kızlardan kıskanınca paranoyak olurdum..... bu bir hastalık başka birşey değil...

Anlamıyorum ben evlenmeden önce hiç mi en ufak sinyal vermiyorlar? Bir anda ortaya çıkmaz böyle şeyler. Şiddetli olmasa da başından beri vardır ama siz belki ciddiye almadınız. Adam bariz sorunlu biri çünkü.

Annesinin yanlışını gördü diye sana güvenmemek nedir? Güvenmediği insanla niye evlenmiş? Afedersin de sana güvenmiyorsa o çocuğun kendinden olduğuna bile şüphe duyar, çünkü senin de kendisine yanlış yapabileceğini düşünür. Evlilik güvensiz gider mi? Ben 2 aydır eşimden ayrı tatil yapıyorum bir kere olsun benim de onun da aklına şüphe düşmez. Benim eşim de kıskanç ama güvensiz değil dışarıdaki erkeklerden beni sakınır o şekilde. sen kendinde psikolojik sorun varmış gibi eşini yanında götür, tabi psikologun bundan haberi olsun. Eşinle de görüşmüş olur böylece

Canim Sende kdisine aynısını yap bir bayana mi baktı sen kime bakıyorsun de eve geç gelince neden geç kaldın de kuzeninden kuşkan kendini tv deki bir vatandan kiskan sık boğaz et kendini bakalım nolacak

Kendi eşimi gördüm yazınızda kendi abisinden bile kıskanırdı şimdi ben babamın evindeyim boşanmak üzereyiz.

Valla iyi dayanıyorsun ben olsam 10 saniye dayanamazdım one õyle yaaa, o yarın oğlundan bile kıskanır

ablanın eşinden kıskanıyorsa hiç normal değil..
hiçmi kimseyle görüşmüyorsunuz siz?
dışarı çıkabiliyorum artık demişsin nasıl dayandın bu adama ya 3 sene dışarı çıkmana bile izin vermiyormuydu?

resmen eziyet çekiyorsun bu evlilik değil..psikolojik şiddete maruzsun umarım farkındasındır..

bu adam sana çok kötü şeyler yakıştırıyo. kıskançlık değil bu. çemkirmelisin ona, "ailemden kişilerle flört ediceğimi mi düşünüyosun da konuşturmuyosun yazık sana" demelisin

Kişi kendini nasıl bilirse karşısındakini de öyle bilirmiş.
Eşiniz ablanıza hangi gözle bakıyor merak ettim.
Kıskançlık değil HASTALIK.
Ve çok büyük bir AYIP.

Bence eşinde akrabalarına baldızına yan gözle bakabilicek bi kişilik.. Kendisi sebi ondan kıskandığına göre

Hayir bana karsi degil ama kendi ailesindeki tüm bayanlarin hep bi yanlisini görmüs annesinin dahi o yüzden banada tam olarak gözü kapali güvenemedigini söylüyor..
Allahım yarabbim şu kadınların yanlışını gören erkekler yokmu deli ediyorlar beni. Şansına da Etrafında ki bütün kadınlar yanlıs yapmış. Artık kime gore yanlışsa. Valla benim kocam bana bunları yapacak bende onun hayatı burnundan getiririm. Enişteden kıskanmak be demek ya ne kadar ayıp. Benim eşim beni eniştenden kıskansa kendisinin baldızına o gözle baktığını düşünürüm. Hatta bence bu kadar kıskanç olan adamlar ya bi halt yemiştir Yada yiyecektir ki Çevreyi kendileri gibi zannediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…