Bence önceliğiniz onu geri kazanmak değil, terapiye başlayıp güven sorununuzu çözmek olmalı.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla yedi yıldır beraberiz. Herşey çok güzel ilerledi fakat son iki yıldır karşımdaki insanı kendimden bezdirdim ve şuan yapabileceğim hiç birşey yok. Kendisi özgürlüğüne düşkün rahat bırakılmak isteyen ve bunun saygıyla ilgili olduğunu düşünen bir insan. Hayranım ona böyle olduğu için fakat benim güven sorunlarım son iki yıldır hiç çekilemez hâle geldi ve bir kaç saat önce onu kaybettim. Defalarca onun hakkında şüphe etmememi, birşeyleri sorgulamamı ve rahat bırakılmak istediğini açık açık söylemişti. Çok kavgalarimiz oldu bu sebeplerden ötürü ve evet benim hatam. En son ki yaptığım şey ise çocukça gidip bir arkadaşıma instagramdan denettirmem oldu. Bunu ona dürüst bir şekilde anlatmak zorunda kaldım. Öyle şeyler söyledi ki artık hayatında beni istemediğine yalnız yaşamak istediğini anladım fakat ben hiç birşeyi çöpe atmak istemiyorum. Düzeltmek istiyorum. Bu hiç kolay olmayacak biliyorum çünkü son parçalar kalmıştı içinde. Başına böyle birşey gelmiş olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Onu geri kazanmak için ne gibi bir adım atabilirim?
Güven sorunu aşabilecegim bir şey. Uzun bir ilişkiyi bitirmek hiç kolay değilBence önceliğiniz onu geri kazanmak değil, terapiye başlayıp güven sorununuzu çözmek olmalı.
Çünkü şu an barışsanız, güven sorununuz olduğu gibi durduğu için yine aynı şeyleri yapacaksınız.
Ona da hak vermeniz gerekir, kimse bu kadar kısıtlayıcı ve baskılı bir ilişkiyi hak etmez.
Terapiye başlayın, bu ilişki defterini de bence kapatıp adamı kendi haline bırakın.
Son 2 yıldır neden aşmadınız peki? Adamın canına tak etmesini mi beklediniz..Güven sorunu aşabilecegim bir şey. Uzun bir ilişkiyi bitirmek hiç kolay değil
7 yılda neden aşmadınız ? Bu kadar uzun süre şüpheci olmak insanın kendisini de yıpratır.Güven sorunu aşabilecegim bir şey. Uzun bir ilişkiyi bitirmek hiç kolay değil
Benim bilmediğim kız arkadaşlarının olduğunu öğrendim ve birşeyleri söylemek yerine sakladığını. beni üzen bu oldu. Instagram hesabından tanıdığı herkesi takip ediyor ama bana ne gösteriyor ne de takip ediyor. Sırf bu yüzden içimde şüphe vardı. Ama bu şüphe aldatmak ile ilgili değil nedenini anlamaktıSizi bu kadar şüpheye düşürecek ne yaptı yoksa geçmiş ilişkilerinizin travmaları mı bunu yaptırıyor ?
7 yıldır beraber olup neden denediniz ki? Adamın bir falsolu hareketi olmamışsa ve buna rağmen böyle deniyorsanız çok ucuz bir hareket yaptığınız. Ben olsam ben de affetmem kusura bakmayın. Kimse sizin deneme tahtanız değil. İlişkiler güven üzerine kurulur. Eğer güvenmiyorsanız ayrılırsınız, güveniyorsanız da böyle saçmasapan şeylerle ilişkinizi yıpratmazsınız. 7 yıldır aynı kişisiniz tekrar devam etseniz neyi değiştireceksiniz ?
Aşma kısmında baya geç kalmışsınız, çünkü adam artık gidici, sözlerinden belli. Hala çok seven bir insan size bu şekilde konuşmazdı zaten, belli ki baya tüketmiş bu ilişki onu ve özgür olmak mutlu olmak istiyor. Sizi bir zincir olarak görüyor olması çok olası. Bence siz de çok yapışmayın ve bırakın çocuk hayatını yaşasın bir kere yaşıyoruz, bu hayatı özgür, rahat, mutlu yaşamak herkesin hakkıGüven sorunu aşabilecegim bir şey. Uzun bir ilişkiyi bitirmek hiç kolay değil
Benim bilmediğim kız arkadaşlarının olduğunu öğrendim ve birşeyleri söylemek yerine sakladığını. beni üzen bu oldu. Instagram hesabından tanıdığı herkesi takip ediyor ama bana ne gösteriyor ne de takip ediyor. Sırf bu yüzden içimde şüphe vardı. Ama bu şüphe aldatmak ile ilgili değil nedenini anlamaktı
Bugün de nedense herkes bizimkileri suçluyor arkadaş.eskiden ben tepki çekerdim.şimdi de bana bir merhamet geldi.benden alıp diğer üyelere verdiler heraldeSizi bu kadar şüpheye düşürecek ne yaptı yoksa geçmiş ilişkilerinizin travmaları mı bunu yaptırıyor ?
7 yıldır beraber olup neden denediniz ki? Adamın bir falsolu hareketi olmamışsa ve buna rağmen böyle deniyorsanız çok ucuz bir hareket yaptığınız. Ben olsam ben de affetmem kusura bakmayın. Kimse sizin deneme tahtanız değil. İlişkiler güven üzerine kurulur. Eğer güvenmiyorsanız ayrılırsınız, güveniyorsanız da böyle saçmasapan şeylerle ilişkinizi yıpratmazsınız. 7 yıldır aynı kişisiniz tekrar devam etseniz neyi değiştireceksiniz ?
Hadi ya, aşabileceğiniz bir şey mi? Bunu biliyor olmanız ne güzel. İşe yaramış baksanıza. 7 senede epey bir yol almışsınız. Öyle ilerlemişsiniz ki, adam yok olmuş artık.Güven sorunu aşabilecegim bir şey. Uzun bir ilişkiyi bitirmek hiç kolay değil
7 yıldır birlikte olduğunuz insanı başkasına denetmek ne demektir yani? Haklı tabikiMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla yedi yıldır beraberiz. Herşey çok güzel ilerledi fakat son iki yıldır karşımdaki insanı kendimden bezdirdim ve şuan yapabileceğim hiç birşey yok. Kendisi özgürlüğüne düşkün rahat bırakılmak isteyen ve bunun saygıyla ilgili olduğunu düşünen bir insan. Hayranım ona böyle olduğu için fakat benim güven sorunlarım son iki yıldır hiç çekilemez hâle geldi ve bir kaç saat önce onu kaybettim. Defalarca onun hakkında şüphe etmememi, birşeyleri sorgulamamı ve rahat bırakılmak istediğini açık açık söylemişti. Çok kavgalarimiz oldu bu sebeplerden ötürü ve evet benim hatam. En son ki yaptığım şey ise çocukça gidip bir arkadaşıma instagramdan denettirmem oldu. Bunu ona dürüst bir şekilde anlatmak zorunda kaldım. Öyle şeyler söyledi ki artık hayatında beni istemediğine yalnız yaşamak istediğini anladım fakat ben hiç birşeyi çöpe atmak istemiyorum. Düzeltmek istiyorum. Bu hiç kolay olmayacak biliyorum çünkü son parçalar kalmıştı içinde. Başına böyle birşey gelmiş olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Onu geri kazanmak için ne gibi bir adım atabilirim?
7 yıllık ilişkide biri beni de denese ben de tekmeyi basardım.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla yedi yıldır beraberiz. Herşey çok güzel ilerledi fakat son iki yıldır karşımdaki insanı kendimden bezdirdim ve şuan yapabileceğim hiç birşey yok. Kendisi özgürlüğüne düşkün rahat bırakılmak isteyen ve bunun saygıyla ilgili olduğunu düşünen bir insan. Hayranım ona böyle olduğu için fakat benim güven sorunlarım son iki yıldır hiç çekilemez hâle geldi ve bir kaç saat önce onu kaybettim. Defalarca onun hakkında şüphe etmememi, birşeyleri sorgulamamı ve rahat bırakılmak istediğini açık açık söylemişti. Çok kavgalarimiz oldu bu sebeplerden ötürü ve evet benim hatam. En son ki yaptığım şey ise çocukça gidip bir arkadaşıma instagramdan denettirmem oldu. Bunu ona dürüst bir şekilde anlatmak zorunda kaldım. Öyle şeyler söyledi ki artık hayatında beni istemediğine yalnız yaşamak istediğini anladım fakat ben hiç birşeyi çöpe atmak istemiyorum. Düzeltmek istiyorum. Bu hiç kolay olmayacak biliyorum çünkü son parçalar kalmıştı içinde. Başına böyle birşey gelmiş olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Onu geri kazanmak için ne gibi bir adım atabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?