Aşırı Kıskançlık !!!

JocoSe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
8
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar sevgili bağyanlar öhömm öhömm kaydirigubbakcemile3
siteye yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyodum ama üye olmak bugune kısmetmiş
gercekten çok güzel bi site tam bir aile ortamı

neyse fazla uzatmadan konuya giriyim
arkadaslar benim sorunum şu çok kıskancım uçan dişi sinekten bile kıskanıyorum napıcağımı bilmiyorum o da fazla bunaltılmayı sevmeyen biri ilk baslarda fazla sorun olmuyodu bu kıskançlık ama son zamanlarda çekilmez bir hal aldım farkındayım
bütün arkadaslarıyla ilişkisini kestirdim (kızlarla) ama hala rahat edemedim son bi tane arkadası kaldı ama baya üstüne düşüyodu saçmalamaya baslamıstı artık
en sonunda resti çektim ya ben ya o diye ikinizden de vazgeçemem dedi tabi ben fıttırdım sonradan tabiki sen dedi bende aşırıya kaçtığımı düşünüp izin verdim o arkadasıyla konusmasına ama hala feci derecede kıskanıyorum napıcam bilemiyorum lütfen bu kıskançlığı yencek bişey yokmu yardım edin artık ilişkim bitme noktasına geldi onu kaybetmek istemiyorum :gitme:

Ooo bi kıskanç vakası daha:) yaa ben de çok kıskancım ama arkadaşlarına kesinlikle karışmam, şöyle düşün bu kız zaten bunun arkadaşıydı sen olmadan önce de eğer isteseydi onunla sevgili olurdu ama olmadı; o yüzden bence rahat ol bu konuda...

haklısın canım zaten 5 senelik arkadasıymış komşu kızı ama sorun sadece bu kız değil bu örnek yani
herşeyden kıskanıyorum ciddi ciddi bi yenebilsem şunu :)

ha sen ha o yani . bir farkın yok

bu tip durumlarda sonraki cümlenin hiçbir anlamı yokşakkıdı

yasaklasam da konuşucak bu kızla biliyorum ben
vazgeçilmez midir nedir büyü mü yaptı buna anlamadım ki :)
ama bütün arkadaslarından vazgeçip o kızdan vazgeçememesi beni düşündürüyo

benimde basıma boyle birsey gelmisti sevgilimin bir kız arkadası vardı kavga ettik kızdan acayip nefret ediyodum facebookda vardı mesela silerim falan dedi baktım pek oralı degil bende salla dedim yeri gelince ona verecek cevabım var mutlaka aynısını oda benden baskası icin isteyecekti kendini yiyip bitirmenin anlamı yok ne kadar uzerine dusersen cekerler kendilerini

haklısın galiba canım ama bu kadar kıskanç olmamın üzerine bana yaptıkları çok etkili bi nevi o değiştirdi beni

sende kendine erkek bir arkadas bul
durum esitlenmis olur
:lepi:

bende oyleyim aslında hersey dusunduruyor acaba bunla ne konusuyor ne yapıyor falan filan ama bos ya aslında dusundukce surekli yenisi gelir aklına sonu yok yani bunun:) ama sen onu kıskandıkca okadar kendilerini nimetten sayıp tavırları degisir uzerine dusme bosver konussun boyle oldugunu gordukce oda eskisi kadar konusmamaya baslar kızla emin ol

vardı zaten canım ama saolsun hepsiyle aramı bozdu :)
gerçi o benim kadar kıskanç değil çıldırsa da belli etmez bu yüzden de çok kavga ettik sen beni kıskanmıyosun falan filan diye..ben çok aksi biriyim hatta aşırı bana tahammül etmesi bile mucize daha bişey beklememeliyim ondan galiba :)

bak ben de böle kıskançlık triplerine çok girerim, başta "aman kıskanma" diye çok dikkat ederdi ama yüz göz olduk bi müddet sonra, inadına kıskandırmak için uraşmaya başladı, ben de pek takmıyomuş gibi yapmaya çalışıyorum ama içim içimi yiyo; ama olsun birinci kural artık kıskandığımı belli etmicem, seviyorum, güveniyorum, her şey çok güzel, o da seviyo, o bana güveniyo, benim de güvenmem lazım diye tekrar ediyorum içimden sürekli, bakalım hayırlısı; ama seven insan kıskanır bee:))

sende onlarin arasini boz
biraz kaynanalik yap
:smiley-cool:

ay ben hiçç takmıyorum benimde erkek arkadaşlarım var hepsiylede dertleşiyoz ne olcak yani sevgilimiz var diye kaç senelik arkadaşımdan mı vazgeçcem hiç de değil bu konuda iyiyiz birbirimize hiç karışmıyoruz hatta eski sevgilisiyle arkadaşmış konuşuyolarmış hâla ama nefarkederki bende konuşurum ne olcak yani rahat olmak lazım

kardeşim dediğim insanlar var.. iyi ki sevgilileri Böyle değil valla.. kızlar yapmayın etmeyin sevgililerinizin kardeş gibi gördüğü kızlardan nasıl kıskanıyosunuz ? dostluk çok derin Bi kavram, hayatına Bi kız girdi diye silsin mi dostunu.. Benim en yakın dostum dediğim insan Bi erkek, cinsiyetinin ne önemi var ? onun sevgilisi şimdi Benim kardeşimin karşısına geçip "sileceksin o kızı" dese, kardeşim dediğim adam da Beni silse, Valla arkasından tükürürüm.. koca insanlara hiç yakışmaz.. o yüzden olgun davranın.. Ha Bi yanlışını görürsünüüüz, ters Bi hareketine şahit olursunuuuuuz, o kızlar size saygı göstermez sizi takmaz siz yokmuşsunuz giBi davranır o zaman itinayla saçını Başını yolun ama kızın Bi terBiyesizliğini görmeden de karşısına geçip ya o Ben diye çocukluk etmeyin.. hiç olgunca davranışlar değil.. ayrıca sevgilinizin gözünde de küçülürsünüz..

ya bu haddinden fazla kıskançlık olayını gerçekten anlamıyorum bi noktada hastalık derecesine geliyor.. benim de iki yıldır yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bi arkadasım vardı.. herkesi kıskanırdı ama bana lafı olmazdı en sonunda bi erkek arkadası oldu ve beni de ondan kıskanmaya basladı ve bunu o kadar ciddi anlamda belli etti ki arkadaslıgımızı o bitirdi.. 2 yıllık arkadaslıgını 2 haftalık sevgilisini kıskandıgı için bitirdi.. lütfen sen de bu dereceye getirme kıskançlığı sevdiğin insana, özellikle de kendine güven.. aldatacak erkek senin kıskanıp kıskanmamana bakmaz, niyetinde varsa zaaten aldatır !

ben de çok kıskancm.benm sefgilimn de çok yakın olduğu kız ardşları var ama onları benden çok seveck die kıskanıorm güvenszlkten yha da aralarnda bişi olacğını kuruntu ettğmden deil.çok yakn bi erkek arkdşı olsaydı onu da kıskanrdm çok yaknlar die benmle nedn bu kadr yakn deilsn die.

Siz onu böyle sıkarak kendinizden uzaklaştırıyorsunuz da haberiniz yok.
Hep kendinizi düşünmeyin bence, ilişki iki kişiliktir.

Buda benden =) ben varyaa anamın adını ağzına alsa kıyamet koparıorum kıız bir tane kız ismine tamhammülüm yok brak kız arkdaşları erkk arkaşlarınıda kestirdim ben tek tük akrabalara izin veriorum ama napimm cnm dyanamıorum hayatta en tahammül edemiyeceğim şey yalnız şunuda sölim hayatım kız bide kapı komşusu olurmu olur bellide olmazzz bu işler en önce seni seçmeden dha ondanda vazgeçememiş ne var bukdrr ?? naap bliormusun kısasa kısassss :) bul btane kanka erkk git yapıştırr bu bnm şukdr senelik komşumdu yeni buldum kardeşim gbi severim blmm ne eğer laf ederse sende kıza et lafıı mecbur sn vazgeç die vazgeçecek tabi bu fikri snn iin söliorum bnm erkk arkdşım kafamı keserdi herhalde ...Allah yardımcın olsun birtanem yaa biizm toğluca terapiye gitmemiz lazım :)çok zor çook

Ahhh caniiiim aaahhh
kelin ilaci olsa basina sürermis

varsa caresi banada diyin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…