• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı kıskançlık:(

Canım sen varken bakmasa bile sen yokken bakabilir.
Sen onun gözlerine set çekemezsin.
Demek ki bıkmış senin bu halinden artık umursamıyor.
Bence kendine biraz çeki düzen vermen gerek.
zemuszemus

ya kızlar face yi kızlarla doldurmuş yaa:((

Doldurur Tabi.. okadar üstüne gider o kadar sık bogaz edersen nefes alamaz Bogulur... Ayrılıncada Keyfini Sürer..
Anlamıorum Dün Seviorum AYrılmaktan korkuorumm diyodun bugun Ayrıldım hemde ben bitirdim diosun.. Ya Sevgi bu kadar Basit bişey mi? bugun sev yarın ayrıll nedir buu.. Anlam veremiorum..
Kendinize güveninniz yok bence..
Ben Asla böyle bir Baskıya Dayanamazdım.. Hakkınızda hayırlıısı..[ /SIZE]

Son düzenleme:
ya ben ona güvenmediğimi söyledikçe daha kızlarla konuşuyo.Ben ona 4 senedir güven sağlayacak bişiy yapmadın dedim bişiyler yapacağı yere yaptığı şeylere bak.
Aslında yanındayken böyle bi sorunumuz olmuyo hep gözümün içine bakıyo ama yanımızdan birileri geçerken baktığında kızıyorum

yapacak bişiy yok kendi düşen ağalamaz şu dakikadan sonra yapılabilecek bişiy kalmamış zaten ne yapayım derken burda yazılanların tam aksine bildiğini okumuşsun sen...the end

evet güvemelisin....
ben de sevgilim kız arkadaşlarıyla konuşunca kıskanıp sorun çıkarıyordum. ama kendim erkek arkadaşlarımla samimi olup konuşuyordum.

o yüzden biz de bir karar aldık. karşı cinsten arkadaşlar edinmiyoruz. yani bu bi yöntem denemek istersen.

ama oraya gitme, ona bakma, şununla konuşma diye kurallar koydukça onu bunaltırsın senden kaçar.

vereliniortak
Bencede en mantıklı çözüm dove arkadaşımızın önerisi bizde öle yapıyoruz herbişeyimle çokta rahatız şimdi

Herkes sevdiğini kıskanır ama siznki kıskançlık boyutunu sanırım biraz geçmiş bi olay mı yaşadınız ki bu kadar güvensizlik oluştu...Eğer durduk yere çıktıysa biraz kendinizi frenleyin yoksa ilişkiyi çıkmaza sokarsınız...

İyi de eğer çalışıyorsanız mecburen karşı cinsten insanlarla da iletişim içerisindesiniz belli bir arkadaşlık kurmak zorundasınız
Seviyeyi koruduktan sonra problem olmaz..Çünkü etrafımızda sadece hemcinslerimiz yok

nasıl yani karşı cinsten arkadaşlıklarınızın tamamını noktaladınız mı?

tabiki tamamen değil...
böyle bir şey mümkün olamaz zaten ama ben bir kadınla bir erkeğin arkadaş olabileceğine artık inanmayanlardanım...bu yüzden çok mesafeliyim artık böylesi daha iyi..

İyi de eğer çalışıyorsanız mecburen karşı cinsten insanlarla da iletişim içerisindesiniz belli bir arkadaşlık kurmak zorundasınız
Seviyeyi koruduktan sonra problem olmaz..Çünkü etrafımızda sadece hemcinslerimiz yok

kesinlikle önemli olan o seviyeyi hep aynı düzeyde koruyabilmek..

Back
X