Asiri kiskanclik

lilyy26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
117
45
3
35
Herkese merhaba. Sorunum size biraz tuhaf gelebilir ama cok zor durumdayim nolur tavsiyelerinizi esirgemeyin. Herkesi asiri derecede kiskanmaya basladim. Instagramda facete herkes o kadar mutlu herkes geziyo hayatini yasiyo bense onlara bakarken hayatimi curutuyorum benim neden boyle degil diye. Bazilarina bakiyorum hem guzel mutlu zengin harika bi sevgilisi var aile iliskileri cok iyi bu dediklerimin hicbiri bende yok olmadi da. Hayal kurmaktan bagimli oldum artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Nolur yardimci olun cok kotu durumdayim

Sen face instagram resimlerine
Bakarak herkesi mutlumu zannediyosun?

Dertsiz insan varmıdır acaba?

Sende arkadaş edin gez dolaş

Çoğu resimlerde aşırı photoshop'lu

Kendinden güzel olduklarını düşünme
Güzellik görecelidir

Yaşın kaç bu arada? Son ilişkin biteli ne kadar oldu?

Aslında insanlar çok mutlu değil. Siz çok memnuniyetsizsiniz. Ve sanırım biraz da "Tanrının unuttuğu insan" rolüne bürünüyorsunuz. Mutluluğun, başarının kıyaslanarak belirleneceğine inanıyorsanız hata edersiniz.

Sosyal medyadan uzak dur bencede bi yerde okumuştum facebook kullananlar da depresyon daha çok oluyomus niye senin gibi düşündükleri için ... kendinden aşağıdakilere bak mutlu ol..

Hepiniz ne guzel demissiniz tesekkurler guzel yorumlariniz icin. Hakli oldugunuzu biliyorum hic sosyal medya hesabim yok zaten. Su ana kadar hicbir iliski de yasamadim. Erkekler tarafindan dislanan sisman ve biyikli uzun burunlu bi kizim. Kucuklukten beri hep hayal kurdum hicbiri olmadi ne kadar cabalasam bile. 19 yasindayim ve istedigim universiteyi bile kazanamadim. Sukretmeyi gercekten deniyorum ama zor yaslardayim ve herkes hayatini yasarken ben aynaya bakmaya utanir oldum. Fazla dusunmekten bu hale geldim sanirim.

Kimse ağlarken yada üzgünken koymuyor resim cüzdan boşken,saçı başı dağınıkken yani bu demek hiç takma bile

Şişman bıyıklı uzun burunlu kızım demissiniz.bıyık almak 5 dakka ipe bakar.sismansiniz kilo verebilirsiniz.burunu fazla dert etmeyin. Karakteristik özellik taşır. Y

Herkese merhaba. Sorunum size biraz tuhaf gelebilir ama cok zor durumdayim nolur tavsiyelerinizi esirgemeyin. Herkesi asiri derecede kiskanmaya basladim. Instagramda facete herkes o kadar mutlu herkes geziyo hayatini yasiyo bense onlara bakarken hayatimi curutuyorum benim neden boyle degil diye. Bazilarina bakiyorum hem guzel mutlu zengin harika bi sevgilisi var aile iliskileri cok iyi bu dediklerimin hicbiri bende yok olmadi da. Hayal kurmaktan bagimli oldum artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Nolur yardimci olun cok kotu durumdayim[/QUOTE
herkesin mutlu ve zengin olduğu bir dünya gerçek hayatta yok.....
keşke öyle bir dünya olsa mutlulukla doluu, zenginlik içinde yaşanan
ütopyada var sadece öyle dünyaaa

Bırak sosyal medyayı falanı filanı:KK12:
kalk ve rabbine şükret sana el,kol,göz,ayak,beyin..Aile,Arkadaş,kardeş verdiği için hayat çok kısa bunları düşünmek için harcama zamanını:KK36:
:KK19:

Aman yaa birakin su sosyal hesaplari, benim var ama kullanmiyorum desem yeridir.
Hatta Özellikle mutlu oldugum zamanlari koymuyorum. Ya benim özelim sonucta, daha esimle fotografim bile yok. Gereksiz bulurum böyle seyleri, bir de benim cok özelim oldugu icin sosyal medyada özellikle paylasmaktan kacinirim.
Bu mutlu olmadigim anlamina gelmiyor, belki de esimle cok mutlu oldugum icin koyma ihtiyaci hissetmiyorum böyle düsün.
Evet zor denebilecek yaslardasin ama birkac seneye kalmaz degistigini hissedeceksin, sabret biraz daha.
Baskalarini kiskanmak bisa zaman kaybi, kendine ugraslar bul. Bos vaktin var anladigim kadariyla ise gir.
Ha kimsenin hayati da dört dörtlük degil, inan. Ama mutlu olmayi insan secer. Benim de sanssizliklarim coktur bak. Hala da yalnizim, yasadigim yerdeki insanlardan memnun degilim. Bu hi degismeyecek biliyorum, bir kahve ictigim insan yok. Varim yogum esim ve cocugum. Ama mutsuz olamayacak kadar hayat kisa diyorum. Bunlara üzülecegime esimi ve kizimi sevmeyi tercih ediyorum. Elimden geldigince mutlu olmaya calisiyorum. Ama istersem cok kötü bir hayat profili de cizebilirim sana.
Bu benim elimde. Faceden sürekli fotograf paylasip asiri mutlu da gösterebilirim kendimi. Bu insanlarin elinde, bana cok gösteris meraklilari gibi geliyor. Daha simdiye kadar ne yemek cekmisligim var ne de baska birsey.Ben mi sikiciyim yoksa =)

Şişman bıyıklı uzun burunlu kızım demissiniz.bıyık almak 5 dakka ipe bakar.sismansiniz kilo verebilirsiniz.burunu fazla dert etmeyin. Karakteristik özellik taşır. Y
Aslinda biyikli derken asiri tuylu olmayi kastetmistim yuzum sirtim her tarafim :KK42:

Aman yaa birakin su sosyal hesaplari, benim var ama kullanmiyorum desem yeridir.
Hatta Özellikle mutlu oldugum zamanlari koymuyorum. Ya benim özelim sonucta, daha esimle fotografim bile yok. Gereksiz bulurum böyle seyleri, bir de benim cok özelim oldugu icin sosyal medyada özellikle paylasmaktan kacinirim.
Bu mutlu olmadigim anlamina gelmiyor, belki de esimle cok mutlu oldugum icin koyma ihtiyaci hissetmiyorum böyle düsün.
Evet zor denebilecek yaslardasin ama birkac seneye kalmaz degistigini hissedeceksin, sabret biraz daha.
Baskalarini kiskanmak bisa zaman kaybi, kendine ugraslar bul. Bos vaktin var anladigim kadariyla ise gir.
Ha kimsenin hayati da dört dörtlük degil, inan. Ama mutlu olmayi insan secer. Benim de sanssizliklarim coktur bak. Hala da yalnizim, yasadigim yerdeki insanlardan memnun degilim. Bu hi degismeyecek biliyorum, bir kahve ictigim insan yok. Varim yogum esim ve cocugum. Ama mutsuz olamayacak kadar hayat kisa diyorum. Bunlara üzülecegime esimi ve kizimi sevmeyi tercih ediyorum. Elimden geldigince mutlu olmaya calisiyorum. Ama istersem cok kötü bir hayat profili de cizebilirim sana.
Bu benim elimde. Faceden sürekli fotograf paylasip asiri mutlu da gösterebilirim kendimi. Bu insanlarin elinde, bana cok gösteris meraklilari gibi geliyor. Daha simdiye kadar ne yemek cekmisligim var ne de baska birsey.Ben mi sikiciyim yoksa =)
Ne guzel esiniz cocugunuz surekli yaninizda olan birileri var. Sıkıcı olmak buysa ben de sıkıcı olmak istiyorum gelecekte. Umarim bikac seneye gecer dediginiz gibi.

Ne guzel esiniz cocugunuz surekli yaninizda olan birileri var. Sıkıcı olmak buysa ben de sıkıcı olmak istiyorum gelecekte. Umarim bikac seneye gecer dediginiz gibi.
Gecer gecer. Bak o kadar insan diyor. Yas ilerledikce farkli düsünebiliyorsun. Büyüdükce degisiyor bakis acin.
Iste benim de yanimda ailem yok, yardim edenim yok. Cok zorluklar yasadim inan. Kötü tarafindan bakarsan ohooo kötüyüm o zaman. Ama bak ben iyiyim diyorum hergün de olan seyler icin sükrediyorum.
Senin henüz elle tutulur bir derdin birle yok gibime geliyor. Öyle hatta. Sadece degisik birseyere ihtiyacin var.

Back
X