Aman yaa birakin su sosyal hesaplari, benim var ama kullanmiyorum desem yeridir.
Hatta Özellikle mutlu oldugum zamanlari koymuyorum. Ya benim özelim sonucta, daha esimle fotografim bile yok. Gereksiz bulurum böyle seyleri, bir de benim cok özelim oldugu icin sosyal medyada özellikle paylasmaktan kacinirim.
Bu mutlu olmadigim anlamina gelmiyor, belki de esimle cok mutlu oldugum icin koyma ihtiyaci hissetmiyorum böyle düsün.
Evet zor denebilecek yaslardasin ama birkac seneye kalmaz degistigini hissedeceksin, sabret biraz daha.
Baskalarini kiskanmak bisa zaman kaybi, kendine ugraslar bul. Bos vaktin var anladigim kadariyla ise gir.
Ha kimsenin hayati da dört dörtlük degil, inan. Ama mutlu olmayi insan secer. Benim de sanssizliklarim coktur bak. Hala da yalnizim, yasadigim yerdeki insanlardan memnun degilim. Bu hi degismeyecek biliyorum, bir kahve ictigim insan yok. Varim yogum esim ve cocugum. Ama mutsuz olamayacak kadar hayat kisa diyorum. Bunlara üzülecegime esimi ve kizimi sevmeyi tercih ediyorum. Elimden geldigince mutlu olmaya calisiyorum. Ama istersem cok kötü bir hayat profili de cizebilirim sana.
Bu benim elimde. Faceden sürekli fotograf paylasip asiri mutlu da gösterebilirim kendimi. Bu insanlarin elinde, bana cok gösteris meraklilari gibi geliyor. Daha simdiye kadar ne yemek cekmisligim var ne de baska birsey.Ben mi sikiciyim yoksa =)