Asiri kiskanclik

bana kızma ama elalemin hayatına değilde kendi hayatına bak ve çeki düzen ver ;)
sende mutlu ol dışarı çık gez dolaş :)
durduk yerde negatif enerjileri kendine getirme Hoppa

Keşke herkes dediğiniz kadar mutlu olsa emin olun o gülen fotoğrafların altında ne efkarli insanlar vardır.tam anlamıyla mutlu olmak için sağlık para huzur lazım bu üçünü bi arada bulabilen var mıdır ki :KK12:

Herkes 4x4 hayat yaşayacak değil .. Başkalarını Kıskanmak biraz garip geliyor bana.. Kıskançlık hangi derecede onu da bilmek lazım imrenmek mi kıskançlık mi ? Hesaplarını bi müddet kapat ve sosyal olmaya bak,hiç mi arkadaşın yok etrafında ? Onlarla muhatap ol .. Bak burda da çok iyi insanlar var sanki özellikle seçilip getirilmis gibiler bende ilk üye oldugumda sustum sadece yorumları vs okudum şimdi daha aktifim kimsenin kimseye bisey dediği de yok..burda zaman geçir .. Zamanla bunalıma surukler bu durum seni
Hesaplarim yok zaten.Arkadaslarim var ama herkesin hesabi var magarada yaşamıyorum sonucta oyle ya da boyle goruyosun gosteriyolar istemesem de icindeyim sanki. Aslinda sadece neden onlarda olan bende yok neden mutlu olamiyorum diye kendimi daha cok uzuyorum stres oluyorum stres olunca da daha kotu hissediyorum.

Hesaplarim yok zaten.Arkadaslarim var ama herkesin hesabi var magarada yaşamıyorum sonucta oyle ya da boyle goruyosun gosteriyolar istemesem de icindeyim sanki. Aslinda sadece neden onlarda olan bende yok neden mutlu olamiyorum diye kendimi daha cok uzuyorum stres oluyorum stres olunca da daha kotu hissediyorum.
Niye ters tepki verdiniz anlamadım su an ben sadece iyi hissetmeniz için söylemiştim orda burda paylaşıyorlar deyince bende hesaplarınız var diye dusundum neyse canınız sağ olsun Allah Gönlünüze genişlik versin iyi akşamlar

Niye ters tepki verdiniz anlamadım su an ben sadece iyi hissetmeniz için söylemiştim orda burda paylaşıyorlar deyince bende hesaplarınız var diye dusundum neyse canınız sağ olsun Allah Gönlünüze genişlik versin iyi akşamlar
Hayiir yanlis anladiniz ters tepki vermedim. Ne haddime o kadar cevap icin zaman ayirmissiniz. Sadece sorunuza cevap vermekti amacim kiskancligin seviyesini bilmek lazim deyince aciklamaya calistim kendimce kucuklugume verin. Yanlis bisey soylemek degildi amacim

Hayiir yanlis anladiniz ters tepki vermedim. Ne haddime o kadar cevap icin zaman ayirmissiniz. Sadece sorunuza cevap vermekti amacim kiskancligin seviyesini bilmek lazim deyince aciklamaya calistim kendimce kucuklugume verin. Yanlis bisey soylemek degildi amacim
Estağfurullah olur böyle şeyler sizde kusura bakmayın

bana kızma ama elalemin hayatına değilde kendi hayatına bak ve çeki düzen ver :KK66:
sende mutlu ol dışarı çık gez dolaş :)
durduk yerde negatif enerjileri kendine getirme Hoppa
Ne zaman her sey guzel olucak desem veya mutlu hissetsem moralimi bozucak biseyler oluyo. Ters tepiyo benim enerjim sanırım:oops:

Sanirim evet:KK43: ne yapabilirim ki mesela kendim icin. Makyaj yapmayi kombin yapmayi vs hiç beceremiyorum malesef

Yapman gereken seyler beceremedigin seyler bile olsa ucundan baslamalisin. Kimse dogustan modaci veya makyoz degil.

Istanbul'daysan ismekin makyaj kursuna git mesela.

Hiç bjr şey göründüğü gibj değildir. O hesaplarda ki resimlerin alayı mutsuz emin ol.

Bende sevgililer foto cekilirken bak ne guzel bakmislar birbirlerine aşkla... ay bu fotoyu cekilirken ne kadarda heycanlilardir falan diyorum..
Ahh ama hersey fotolardaki gibi degilki..

Onu bunu bırak da sen, diyorum ki, onları değil de seni konuşsak... Nerden başlayalım diye.. bak burda bi sürü kadın var, olmak istediğini olmak için, ne lazımsa, elimizden geleni yaparız.. Bu yüzden toplanıp paylaşmıyor muyuz burada her şeyi? Hadi soru sor bize!

Onu bunu bırak da sen, diyorum ki, onları değil de seni konuşsak... Nerden başlayalım diye.. bak burda bi sürü kadın var, olmak istediğini olmak için, ne lazımsa, elimizden geleni yaparız.. Bu yüzden toplanıp paylaşmıyor muyuz burada her şeyi? Hadi soru sor bize!
Ya aslinda ne guzel olur. Mesela hep merak etmişimdir kendime yakisan saci makyaji nasil bulabilirim? Hic beceremem bu isleri. Mesela bi gun sacimi ormustum oylesine arkadasima sordum yakismis mi diye hosuna gidiyosa kalsin gitmiyosa ac demisti. Anlamiyorum yahu yakisip yakismadigini sonra acmistim utanip. Bazen yüzüm kare gibi bazen yuvarlak gibi benzeyen birini bulsam ona gore yapicam ama ona da karar veremiyorum malesef

Bide aslinda su dogustan gelen asiri ozguvensizlik ve asagilik kompleksi icin ne yapabilirim ki. Sanki herkes benden ustunmus gibi dusunuyorum sanirim bu sosyal medya olayina da bu yuzden takiliyorum

Herkese merhaba. Sorunum size biraz tuhaf gelebilir ama cok zor durumdayim nolur tavsiyelerinizi esirgemeyin. Herkesi asiri derecede kiskanmaya basladim. Instagramda facete herkes o kadar mutlu herkes geziyo hayatini yasiyo bense onlara bakarken hayatimi curutuyorum benim neden boyle degil diye. Bazilarina bakiyorum hem guzel mutlu zengin harika bi sevgilisi var aile iliskileri cok iyi bu dediklerimin hicbiri bende yok olmadi da. Hayal kurmaktan bagimli oldum artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Nolur yardimci olun cok kotu durumdayim
Boş versene kocamın feysine bakan da bizi dünyanın en mutlu çifti sanar

Herkese merhaba. Sorunum size biraz tuhaf gelebilir ama cok zor durumdayim nolur tavsiyelerinizi esirgemeyin. Herkesi asiri derecede kiskanmaya basladim. Instagramda facete herkes o kadar mutlu herkes geziyo hayatini yasiyo bense onlara bakarken hayatimi curutuyorum benim neden boyle degil diye. Bazilarina bakiyorum hem guzel mutlu zengin harika bi sevgilisi var aile iliskileri cok iyi bu dediklerimin hicbiri bende yok olmadi da. Hayal kurmaktan bagimli oldum artik icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Nolur yardimci olun cok kotu durumdayim
canımmm o gördüğün fotolar anlık kareler. emin ol herkesin hayatı öyle güllük gülistanlık değil. sırf nispet yapmak için yediğini, içtiğini , s..tığını :) yazan, çeken var:). hem bişey diyeyim hangi insan fotoğrafta kötü çıkmak ister ki:). takılmaaa:P

Kesin internet sitelerinde yüz şeklini analiz ettirebileceğin siteler vardır. Veya yüz şekli saba benzeyen bi ünlünün resmini bulalım. Sonra saç tipini rengini söyle, burdan biz fikrimizi söyleriz. Bu arada özgüven sorunu için tiyatro kursu birebirdir ;) Pek çok insanda vardır ama çoğumuz rol yaparız bu konuda. Uzun süre taklidini yaptığın bir şeye alışırsın. Özgüvenin varmış gibi davran. Kendini daha iyi hissedeceksin.

Haftasonu depresyonuyla telefonundan tüm sosyal medya uygulamalarını kaldırdım. Hesabımı kapatmadım dıştan depresyona girdiğim anlaşılmasın diye :D

Back
X