Aşırı rezil oldum

Bu çok güzelmiş ya

İnsanların hıç başka derdi yok da ,sizin yanliş cevap verdiginizi bütün gün düşünecek,sizi gördüğünde kahkahalara boğulacak falan.Unutmuştur bile.Cok zor ve hızlı bir dünyada yasiyoruz.Siz buna mi takildiniz? Bu sizin yaptiginizi her insan en az bilmem kac kez yapmistir.Rezillik değil derin düşünceli hal yapısı bu ,gayet normal, hiç kasmayin

Markette sebze meyve reyonunda gördüğüm işyerinden kıza afiyet olsun demiştim iyi akşamlar yerine oluyor öyle bence rezillik değil dalgınlık

Esimle ilk konusmaya basladigimiz zamanlardi. Bir gun yine telefonda konusuyoruz, tabi ilk heyecanlar, akil bir karis havada. Ben hem konusuyorum hem de bir yere gidecektim sanirim, cantami topluyorum. Hararetli bir sekilde de telefonumu ariyorum. Ayni zamanda telefonda sikayet ediyorum nereye koydum su telefonu diye tabi telefonun zaten kulagimda oldugunu anlayana kadar rezil olmustum bile...

Bana göre bu rezil olmak değil tatlı yanlış anlamalar.Ohooo ben neler yapıyordum bir anlatsam.En ufagi öğlen giden misafirlere iyi geceler demem gibi bir çok örnek var

Gülün geçin ne var bunda anlık bir tebessüm yaratmış sadece karşı tarafta da taaa aksama kadar karalar bağlayacak bir rezillik değil

Ben de anlatayım. Bir gün toplu otobüs durağına doğru giderken baktım benim otobüs kalkmak üzere ama nasıl koşuyorum yetişeyim diye, şoför de sağolsun bekliyor otobüsün yanına gelince baktım benim bindiğim numara değil. Geri gittim durakta oturdum, uzağı göremeyince maalesef böyle şeyler oluyor.
Baktım etrafımdakiler bana gülüyor

Ablamın yaşadığı rezilliği de anlatayım da gülün. Hem komşumuz hem de uzaktan akrabamız olan teyzenin yaşlı annesi vefat etmişti biz de baş sağlığına gittik ablamla, neyse oturduk hoş beş derken komşumuz dedi ki annem sizleri çok severdi, Ablam ne dese beğenirsiniz - sağolsun ay çok komik bi konu oldu bu Allah’ta seni güldürsün konu sahibi

Dur bende anlatayım iş yerinde bi müdürümüz var mithat bey biz kz arkaaşlarla aramızda adama mithat paşa diyoruz
Bi gün izin alacağım banka işim var adamın yanına gittim mithat paşam 1 2 saat iZin isteyecektim dedim adam şaskın şaskın bakıyor yanımda ki arkads dışarı çıkınca söyledi ayyy ne utanmıştım ama kızlar epey gülmüştü bana

Kardeşimin düğününde herkese hoş geldin demem, onların da karşılığında hayırlı olsun demesi... bu hayırlı olsun faslı tabi düğünden önce başladı ama düğünde zirveye çıktı.
Neyse uzaktan gelen bir misafiri karşılıyorum, adamla büyük bir coşkuyla ‘ hayırlı olsuuuun ‘ diye tokalaştım o da ne desin yazık size de dedi
Tabi yüzümüzde gerzek bir gülümseme, bir durumu toparlayamama
Allahım inşallah unutmuştur o anı çok salaktım

Oluyor böyle dalgınlıklar.
Birkaç sene önce ünlü bir tiyatro/ sinema oyuncusuyla sahilde karşılaştım. Birkaç dakika boyunca "Bu bizim hangi akrabaydı?" diye düşünüp hızla "Aaa iyi günler amca nasılsınız?" diyip sadece gülümseme olarak cevap aldım.

İnadım kurusun "Teyzeye selamlar..." diye de ekledim.
Eşim dakikalarca adamın akraba değil oyuncu olduğuna inandıramadı beni....

Buda birşey mi canım olur arada böyle unutmuştur bile takma kafaya

Ben sana rezil olmak nasıl olur anlatayım.

Lisedeyim daha bir yere yetişeceğim ozaman diskmenler var yolda dinlerim pil alayım diye koşa koşa bakkala girdim. O zaman ergeniz tabi arka sokağın delikanlıları da orada bende bir havalar falan. x abi bana acil 2 tane durex verirmisin dedim (daha birini bile öpmemiş ben) Daha yeni çıkmıştı o marka ve sürekli reklamı dönüyordu ne olduğunu bile bilmeyen ben ne alakaysa duracell yerine onu söyledim. Sonra düzelttim pil diye ama çok geçti 1 yıl bir daha bakkala gitmedim.
Birde üniversitedeyken gözümden ameliyat oldum bir gün kontrole gittim. Doktor odamda bekleyin demiş asistan doktoruna. Neyse odasında karşılıklı oturuyoruz asistanı ile öyle muhabbet ediyoruz. Birden çocuk dediki numaran kaç o sırada yere bakıyordu pat diye ağzımdan 41 çıktı yok telefon numaran dedi

Alın size rezillik böyle olur.

Ahh tatlım bu ne ki geçen gun ben de çarşı da gezerken pantolonumun fermuarı bozulmuş açılmış fark etmedim yanımdan geçen bayan kulagima fisildadi kipkirmizi oldum tabi kadın bunu soyleyene kadar ben bütün çarşıyı gezmistim kim bilir kaç yuz kişi gördü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…