Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar aşırı saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

JeweL81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
41
61
3
öncelikle merhaba benim bir derdim var ...3 haftadır saçım aşırı bir şekilde dökülüyordu aldırmadım ilk önce sonra bugün duştan sonra bir saçım döküldü...hangi çokluk ifadesini kullanacağımı şaşırıyorum...saçım aslında çok sık ve gürdü ...duştan sonra saçımı topladığımda avucum saçıma büyük geldi ...2 saattir ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu lütfen yardım edin..

Benimde çok güzel saçlarım vardı 1 aydır avuç avuç dökülüyor hayatımda ilk defa böyle bişey başıma geldi bende çok üzülüyorum hastaneye gidicem ben bebeğimden fırsat bulursam tabi...
Sende git bi tahlil yaptır bakalım ini kötü sonuç almayız ikimizde

benim de kafamın bir kısmı traşlı ve sürekli boyamama rağmen çok gür saçlarım vardı. sonra 2 ay patır patır döküldü. ama iyi haber, diplerden yeni saçlarım çıkmaya başladı. kuaförüm stresten olduğunu söyledi. takmamaya çalışın strres yaptıkça daha çok dökülecek onlar.

kapandıgımdan beri saçımla hiç ilgilenmiyorum. farkettim ki takmayınca saçlar daha sağlıklı oluyor. daha çabuk uzuyor. sizde kafanıza takmamaya çalışın. genelde bu zamanlarda saç dökülmesini mevsim değişikliğinden dolayı görüyorlar uzmanlar

B vitamini eksikliği olabilir, demir, çinko eksikliği olabilir ya da strese bağlı olabilir. Bugünlerde stres altında olmayabilirsin, zaten stresliyim hemen bugün saçım dökülmüyor. Üç ay önce yaşadığın sıkıntılar yüzünden dökülüyor olabilir. Çünkü saçlar büyüme evrelerini üç ayda tamamlıyor. Kan tahlili yaptırmanı öneriyorum, dermatoloğa git kafa derisinde her hangi bir problem var mı baksınlar. En önemlisi de huzurlu bir hayat. Stres bütün hastalıkların asıl sebebi. Ama nasıl bertaraf edeceğiz orası muamma.

Bi ilaç bitkisel felan ne bilim vs bilen varmı nasıl geçer aynı dert bendede var devirmek uzereyim

Benimki kendimi bildim bileli çok dökülür
Takmamaya başladım azaldı sanki :)
Taktıkça daha çok dökülecek..

Benimde son 3 haftadir geci sekilde dökülüyor
Doktora gidemedim daha , ama son 2 gündür boraz azaldi gibi..

hakiki zeytinyağlı kalıp sabun ve sarımsak şampuanı bir arada..
tabi bunlar baya sert yapıyo saçı, üstüne saç kremi..
böyle azaldı dökülme..ama kalıcı bi azalma mı bilmiyorum..yeni denedim..

Benim de avuç avuç dökülüyor saçım, iğne fobim olduğundan tahlil yaptırmamak için gitmiyorum doktora önceden, bepanthen iğne, evigen ampul, bemiks c ve badem yağını karıştırıp, en az 2 saat olmak üzere bakım yapıyordum. O zaman saçlarım beslenip, dökülme azalıyordu. Evlendikten sonra, ilaçlar koktuğu için yapamadım. Çünkü koku kalıyor saçta, hemen çıkmıyor. Bu ara yine yapmayı düşünüyorum ama koku olayını halletmek lazım :)

mevsim geçişlerinden dolayı şuan normal koparak dökülmeler..
vitamin eksikliğiniz olabilir. demir ve kan değerleriniz düşük olabilir.

Ilk önce tahlil yaptır; demir veya vitamin eksikliği gibi sebeplerden olabilir. Bununla birlikte dışardan müdahale ile de destekleyebilirsin. Burada hayyal isimli bir üye bir karışım paylaşmıştı; çeşitli doğal yağları ve sütte kaynatilip kokusu alinan sarimsagi ezerek şampuanına katıyor ve onunla saçlarını yıkıyordu. Fotoğraf da koymuştu, saçları gürlesmiş ve canlanmıstı. Hatta kel kuzeninde saç cıkardığını söylüyordu. O konuyu da inceleyebilirsin. Linki şu; https://googleads.g.doubleclick.net...larkulubu.com/archive/index.php/t-608237.html

Kızlar aynı dertten muzdarip olarak 2 hafta önce doktora gittim. Herhangi bir sorun olmadığını söyledi ama güçlendirmek için losyon verdi. Losyonu eczanede yaptırdım. Iyi geldi gibi.. yani mutlaka bir doktora görünün. .

Dahiliye doktoruna gidin tahlil yaptırın. B12.çinko. kansızlık. Tiroid rahatsızlığı olabilir hele tiroid ciddi derecede saç döker ben de tiroid hastasıyım gür saçlarım vardı şimdi ise ip ince birseyler kaldı.

bende aynı dertten müzdaribim kullanmadığım şampuan kafama sürmediğim yağ ampul ot çöp şu bu kalmadı valla yoruldum ya

Öncelikle geçmiş olsun diliyorum benimde aynı problemim vardı sonuç
Zinco hapı + medobiothin + maya maskesi
Olay bitti arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…