• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı samimiyet tez ayrılık getirir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Samimiyetin sınırı vardır..onu korudukça birşey olmaz..
cık cık içiçe olunursa hem de nasıl getirir..

kesinlikle çok samimiyet tez ayrılık getiriyor. bu dünyada dostluk arkadaşlık diye bişey yok.dünya menfaat dünyası. bende ögrendim artık mesafe koymayı bunu beceremiyordum önceden.

Canim dogru bu söz.
Mesela benim 20 yillik cocukluk arkadaslarim var, onlarla bile sIk sIk görüsmüyorum.
Sürekli görüsmeler ilk 2 hafta iyi oluyor, ama sonrasinda en ufak hatalar bile göze batmaya basliyor.
En iyisi nadir görüsmek, gerektigi kadar samimi olmak.
Ailenin disinda baskalariyla fazla samimiyet cildi bozuyor ister istemez.

cok muhabbet tez ayrilik getirir lafi bence sonuna kadar dogru.. her iliskide de bunun boyle oldugunu dusunuyorum.. cok gozlemledim kendimde de diger insanlarda da hep bu lafin gercekligi cikti sonunda

cok muhabbetten kastim yeni tanidigin insanlarla birden SIKI FIKI can ciger kuzu sarmasi olmak kirk yillik dost gibi. yoksa eski arkadaslarimla ve akrabalarimla samimiyimdir ben.. bi insanla cok muhabbetli olmam icin yillar gerekir

benim bu zamana kadar 2 tane öyle çok samimi arkadaşım oldu.o kadar samimiydik ki sabah biraraya gelirdik gece 11de ayrılırdık.yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.ama inanın ikisiyle de arkadaşlığım 1 yılı geçmedi.ikisi de bana kazık attı.ama çko fazla görüşmediğim fakat çok sevdiğim arkadaşlarım da var hayatımda ve yıllardır hayatımdalar.çok sık görüşmesek de iyi günümde kötü günümde bir telefonumla yanımda olacaklarından hiç şüphem yok.iyi ki varlar.sizi çok seviyorum ece gülşah ve aygülüm...

Back
X