Yeni evliyim ve eşimi çok seviyorum, eşimele flört, nişanlılık döneminden beri aşırı derecede sevgimi gösterdim ve hala da bunu göstermekteyim.
Annem ve babam ben 16 yaşındayken ayrıldıkları için, sürekli o zamanlardan gelen Kaybetme Korkum var.
Sevdiğim kişileri kaybedicekmişim geliyo, ve bu yüzden çok bağlanıyorum aşırı bi sevgi kıskançlık gösteriyorum.
Bütün bunlar sanırım eşimi biraz sıktı, ve geçen bi tartışma sırasında, beni çok fazla boğuyosun dedi.
Aşırı ilgin sevgin hepsinde de öte kıskançlığın.
Şu bir kaç günden beri bu söz kafamı çok kurcaladı.
Eşimin beni sevdiğini biliyorum benimlede ilgili, beni kıskanıyo ama o bunun dozajını ayarlıyo.
Bense farkında olman bütün bunlarla onu sıkıyomuşum.
Şimdi ben bundan sonra sürekli kendimi frenlicem.
Ona karşı ilgimi sevgimi nasıl bastırıcam bilmiyorum, nasıl bi yol izlemeliyim ?
Annem hep derdi, Kızım sevgini çok belli etme.Şimdi ii anlıyorum.
Ve bi yandan da şunu fark ettim eşimde, '' nede olsa beni kaybetmeyi göze alamaz, bana çok bağlı ve deli gibi seviyo ''
Bu türlü düşünceler hakim onda.
Şimdi ben ne yapıcam. Birden bütün ilgimi sevgimi düşkünlüğümü kessem mi ?
Biraz açar mısın,ne yaptın da beni boğuyorsun dedi ?
Hatırladığım kadarıyla sen çalışıyorsun.İş dışında bir meşguliyet bulsan,mesela spor veya dil kursu gibi birşey olabilir.Veya eski arkadaşlarınla temasa geç,kız kıza aktiviteler yapın.Aklını,ilgini biraz olsun başka yere yönelt.
arkadasım eşini çok iyi anlıyorum benimde kocamda böyle ve öyle çok bunaltıyorki insanı nefes alamıyorum evin içinde resmen ya. benimki evde böyle sürekli mıç mıç ayrı kanepelerde uzanmaya bile tahammülü olmayan kendisi çalışma odasındaysa benimde orda oturmamı isteyen her daim sarılıp öpen mıncıklayan nerdeyse tuvalet kapısında bile bekleyecek olan bi tip. bu durumu defalarca konuştuk artık çok bunalıyorum tahammül edemiyorum kendi evimde istediğim şeyi yapamıyorum yatma saati gelince bile o yatağa illa aynı anda girilecek ya benim uykum olmayabiliyor yada erken uykum geliyor saçma sapan bi durum yani. bana bağımlısın dedim önceleri kabul etmedi yok canım çok seviyorum seni ondan dedi ama hayır bu bence bir problem. ve bendede aynı düşünce var ben ne yaparsam yapayım benden vazgeçemez bu durumda bende ona zaman zaman söylemem gereken şeyleri söyleme bencilce davranma gibi durumlara yol açıyor o yüzden bir an önce kendine mukayet ol çok ilgilenmemeye çalış o gelsin senin ilgini istesin bunun yokluğunu hissetsin. sen karısı bile olsan insanın bazen bireysel zevkleriyle yada arkadaslarıyla görüşmek isteyebilir. ayrıca demişsinki dışarıda olduğu vakit içerisinde beni hiç aramadı bu çok normal bir durum abartmışsın ne olacakki arkadaşlarıyla bi kaç saat vakit geçirmiş seni araması gerekmiyokii
tebrik ediyorum eşini çok güzel tarif etmişin, bende eşinin dişi versiyonuyum. aynen eşin gibiyim.
Örneğin yatağa mutlaka beraber yatmamız gerekiyo, eşim uykum yok dese de bi şekilde mutlka onu yatağa çağırıyorum, çünkü bunu yapmamın bi nedeni de sabah kalkamıyo ve bana zorluk oluyo, ama tabii bu genede bahane...
İnanın bana içinde bulunduğum durum zor, psikolojik tedavi almak gerektiğini bende düşünüyorum, ama bu gün bi karar verdim ne kadar ölçüsünü ayarlayabilirim bilmiyorum ama bu gün onu hiç aramadım sadece büroda bir kaç dakika görüştük o kadar.bundan sonrada çok ilgili olmucam.
Mesela masada ben ağzıma lokmayı götürmeden önce onun lokmayı ona veririm. bu davranışı yapmıcam artık. bunun gibi bir sürü davranışı yapmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?